Building the China Wall 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
10 TOPLAM İNDİRME
91 MB DOSYA BOYUTU

Sıfırdan inşa ettiğiniz şehrinize göçmenlerin girmemesi için strateji savaşları yapacağınız eşsiz bir oyundur.

Şehrinize yerleşmeye çalışan göçebeleri ve yabancı insanları engellemek için mücadele edeceğiniz ve dünyanın en büyük yapılarını inşa etmek için çaba göstereceğiniz Building the China Wall 2,  milyonlarca oyun sever tarafından keyifle oynanan ve ücretsiz olarak sunulan eşsiz bir oyundur.

Etkileyici grafik tasarımı ve keyif verici müziği ile sıkılmadan oynayacağınız bu oyunda yapmanız gereken tek şey, kendi şehrinizi yöneterek yeni binalar inşa etmek ve farklı şehirlerden göç ederek bölgenize yerleşmek isteyen göçebelere engel olmaktır. Sürükleyici bir hikayenin için rol alarak zorlu görevler üstlenmeli ve şehrinizi geliştirerek seviye atlamalısınız. Göçmenlerin ve tehlike arz eden insanların evlerini yakabilir ve onları şehrinizden uzaklaştırabilirsiniz. Bu sayede şehrin güvenliğini sağlayabilir ve daha fazla yerleşim alanları oluşturabilirsiniz.

Oyunda birbirinden güzel 4 farklı mekan ve heyecan verici onlarca bölüm yer almaktadır. Ayrıca emrinize verilmiş güçlü askerler ve silahlar bulunmaktadır. Android ve İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlardan kolaylıkla erişebileceğiniz Building the China Wall 2, strateji oyunları arasında bulunan kaliteli bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

Building the China Wall 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
5 TOPLAM İNDİRME
104.4 MB DOSYA BOYUTU

Sıfırdan inşa ettiğiniz şehrinize göçmenlerin girmemesi için strateji savaşları yapacağınız eşsiz bir oyundur.

Çin Seddi’nden sonraki en büyük yapıyı inşa etmek için çaba sarf edeceğiniz ve göçmenlerle mücadele ederek şehrinizde güvenliği sağlayabileceğiniz Building the China Wall 2, Android ve İOS sürümleri sayesinde iki farklı platformdan oyun tutkunlarının hizmetine sunulan ve strateji oyunları arasında yer alan benzersiz bir oyundur.

Etkileyici savaş sahneleri ve aksiyon dolu bölümleri ile oyunculara sıra dışı bir deneyim yaşatan bu oyunda amaç, kendi şehrinizi inşa ederek halkınızın güvenliğini sağlamak ve şehre yabancı insanların girmesini engelleyerek görevleri tamamlamaktır. Şehrinize Çin Seddi gibi dev yapılar inşa etmeli ve çeşitli saldırı sistemleri geliştirmelisiniz. Bu sayede göçebelerin şehrinize girmelerini engelleyebilir ve seviye atlayarak yeni bölümlere ulaşabilirsiniz. Sürükleyici özelliği ile sıkılmadan oynayacağınız eşsiz bir oyun sizleri bekliyor.

Birbirinden güzel 4 farklı yerleşim yerinde ve 4o zorlu bölümde mücadele ederek stratejik savaşlara katılacağınız Building the China Wall 2, ücretsiz olarak hizmete sunulan ve oldukça geniş bir oyuncu kitlesine hitap eden keyif verici bir savaş strateji oyunudur.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Up the Wall

    Renkli bloklardan yararlanarak zorlu parkurlarda yarışabileceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Airport Craft: Flight Simulator & Airport Building

    Uçakları uçuracağız.
  • Munchkin Match: Magic Home Building

    Eşleştirme yaparak hayalinizdeki evi tasarlayabileceğiniz eğlenceli bir oyun olarak öne çıkıyor.
  • Click Park: Idle Building Roller Coaster Game

    Sıfırdan bir eğlence parkı kurabileceğiniz ve çok sayıda ziyaretçi çekebileceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • The Wonder Stone

    Kartlarla stratejik hamleler yapacağız.
  • Wall breaker2

    Yumruklarınızla duvarları ve blokları kırabileceğiniz stres giderici bir oyundur.
  • Game of Thrones Beyond the Wall

    GoT'un gerçek hikayesine yön vererek uzanın.
  • Fleet Combat 2

    Okyanus savaşlarına katılacağız.