Bumble Up

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
33 MB DOSYA BOYUTU

Merdivenin basamaklarında çıkarak çeşitli engellerden kaçabileceğiniz ve puan toplayarak yolunuza devam edebileceğiniz eşsiz bir oyundur.

Bir merdivende ilerleyerek yukarıdan gelen çeşitli objelere karşı kendinizi koruyacağınız ve engelleri aşarak olabildiğince çok basamak atlamak için mücadele edeceğiniz Bumble Up, yüz binden fazla oyun sever tarafından keyifle oynanan sıra dışı bir oyundur.

Basit ve eğlenceli grafikleri ile dikkat çeken bu oyunda yapmanız gereken tek şey, basamaklardan yukarı doğru çıkarken tuzaklara ve engellere takılmamak için mücadele etmektir. Merdivenden aşağı doğru fırlatılan top, kare blok, çubuk ve daha onlarca farklı obje yer almaktadır. Bu objelerin size çarpmasını önleyerek yolunuza devam etmeli ve çıkabildiğiniz kadar fazla basamak çıkmalısınız. Maksimum puana ulaşarak yeni rekorlar elde edebilir ve bu rekorları arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.

Oyun içerisinde onlarca farklı bölüm ve her bölümde birbirinden zor birçok parkur yer almaktadır. Parkurlarda bulunan merdivenlerin üzerinde çeşitli engeller ve tuzaklarla mücadele ederek puan toplayabilir ve seviye atlayarak yeni bölümlerin kilidini açabilirsiniz.

Hem Android, hem de İOS sürümleri ile iki farklı platformda oyunculara sunulan ve ücretsiz olarak hizmet veren Bumble Up, bağımlılık yapıcı bir oyun olarak göze çarpıyor.

Doğukan Çağlakpınar

Bumble Up

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
108.6 MB DOSYA BOYUTU

Merdivenin basamaklarında çıkarak çeşitli engellerden kaçabileceğiniz ve puan toplayarak yolunuza devam edebileceğiniz eşsiz bir oyundur.

Android ve İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlardan rahatlıkla oynayabileceğiniz ve bağımlısı olabileceğiniz Bumble Up, bir merdivenin basamaklarında yarışarak çeşitli engelleri ve tuzakları aşabileceğiniz keyif verici bir oyundur.

Renkli grafikleri ve kaliteli ses efektleri ile oyun tutkunlarına sıra dışı bir deneyim sunan bu oyunda amaç, basamaklarda zıplayarak yukarı doğru ilerlemek ve rastgele atılan engellere karşı kendinizi koruyarak puan toplamaktır. Çubuklar, toplar ve daha onlarca farklı engellerden kurtularak lazer ışınlarına çarpmadan yolunuza devam etmeli ve olabildiğince çok puan toplamalısınız. Yeni rekorlar kırarak arkadaşlarınızla paylaşabilir ve kendinizi kıyasıya bir mücadelenin içinde bulabilirsiniz. Sürükleyici bölümleri ve stres giderici özelliği sayesinde sıkılmadan oynayabileceğiniz eşsiz bir oyun sizleri bekliyor.

Oyunda birbirinden zor onlarca bölüm ve sizi engellemek için hazırlanmış sayısız tuzak yer almaktadır. Tuzaklardan kurtularak çıkabildiğiniz kadar yükseklere çıkmalı ve maksimum puana ulaşmalısınız. Oldukça geniş bir oyuncu kitlesine sahip olan ve ücretsiz olarak hizmet veren Bumble Up ile sizlerde eğlenceli anlar geçirebilir ve yeni deneyimler edinebilirsiniz.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Light-It Up

    Çöp adamımız ile ilerlemeye çalışacağız.
  • Pancho Rise Up

    Uçan balonlardan yararlanarak zorlu parkurlarda boy göstereceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Neonverse Invaders Shoot 'Em Up

    Aksiyon dolu gezegen savaşlarına katılarak uzaylılara karşı mücadele edeceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Up the Wall

    Renkli bloklardan yararlanarak zorlu parkurlarda yarışabileceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Pastel Friends : Dress Up Game

    Avatarları farklı renklere boyayacağız.
  • Clean Up Kids

    Çocuklara sorumluluk duygusu aşılayacağız.
  • Call of Mini: Double Shot

    Aksiyon dolu bir arcade deneyimi yaşayacağız.
  • Jetpack VS. Colors

    Jetpack VS. Colors, Android işletim sistemine sahip olan telefon ve tabletlerde oynayabileceğiniz bir arcade oyunudur.