Bumperball

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
24 TOPLAM İNDİRME
48 MB DOSYA BOYUTU

Bumperball, tilt oyununa benzer oynanış sunan Android oyunu.

Bumperball, jetonla oynadığımız tilt oyununa benzeyen ancak çok daha sabır ve beceri isteyen bir Android oyunu.

Topları fırlatarak bir yananda havada tutmaya çalışırken diğer yandan mümkün olduğunca havalandırmak için uğraş verdiğiniz oyunda sonsuz oynanış hakim. Topu ne kadar yukarı çıkarırsanız o kadar yüksek puana sahip oluyorsunuz. Belli katmanlarda karşınıza çıkan objeleri toplamanız da önemli tabii ki. Ulaşılması çok kolay olmayan noktalarda çıkan bu objeler farklı topları açmanız için anahtar.

Çizgi filmleri andıran görsel çizgilerine sahip olan oyunda topu bir kere fırlattıktan sonra düşürmemek için fırlatıcıyla her defasında destek vermeniz gerekiyor. Kenarlara çarpan topun düşeceği noktayı hesaplayıp ona göre fırlatıcıyı ayarlıyorsunuz. Parmağınızı kaydırarak fırlatıcıyı kontrol etmeniz mümkün.

Erkan Calp

Bumperball

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
11 TOPLAM İNDİRME

Bumperball, topu zıplatarak olabildiğince yükseğe çıkarmaya çalıştığınız bir iOS oyunu.

Bumperball, klasik tilt oyununun biraz değiştirilmiş hali diyebilirim. iOS platformunda da ücretsiz indirilmeye açılan ve hem iPhone hem de iPad’de rahat oynanış sunan arcade oyununda amaç topu olabildiğince yukarı çıkarmak.

Dikey platformda topu çıkarmak için başlangıçta topu fırlatmak için kullandığınız objeden yardım alıyorsunuz. Topu metrelerce yukarı fırlatabilen objeyi profesyonelce kullanıp topu sürekli olarak üste taşımaya çalışıyorsunuz. Kenarlara çarpıp belirsiz bir noktaya düşen topu yakalamak elbette kolay olmuyor. Diğer yandan oyunun bir sonu olmadığından bir noktadan sonra sıkıcı hal almaya başlıyor.

Topu yükseltirken fark edeceğiniz renkli objeler diğer topların kilidini açmanızı sağlıyor. 20 farklı top mevcut olmakla birlikte hepsinin kilidini açmak için oldukça uzun zaman harcamanız, sinirlerinizin de çok sağlam olması gerekiyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Pinball Cadet

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Pinball Cadet mobil oyunu, beceri ve aksiyon unsurlarının klasik Pinball oyunuyla buluştuğu bir tür beceri oyunudur.
  • Slices

    Renkli grafikleri ve zorlu bölümleriyle harika bir beceri oyunu
  • Hoop Rush

    Hoop Rush oyununda çubuğa çarpmadan ilerleyin!
  • Fruit Heroes Legend

    Fruit Heroes Legend, zorlu ve eğlenceli bir eşleştirme oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Mr Juggler

    Hokkabazlık yapıyoruz.
  • Knock Balls

    Top silahıyla kuleleri indirin.
  • Flippy Pancake

    İnsanlar pankeklerinizi tatmak için can atıyor.
  • Splashy!

    1 milyon oyuncu arasına katılın!