Büyülü Kelimeler Oyunu

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
202 TOPLAM İNDİRME

Büyülü Kelimeler Oyunu, kelime haznenizi geliştirmek ve büyütmek için oynayabileceğiniz aynı zamanda keyifli vakit geçirebileceğiniz eğlenceli bir iOS kelime oyunudur.

Büyülü Kelimeler Oyunu, kelime oyunu severlerin oynarken çok keyif alıp eğlenebileceği ücretsiz bir iOS kelime oyunudur. Oyundaki amacınız zorlu rakiplerinizi yenebilmek için olabildiğince uzun kelimeler türetmek. Eğer kelime oyunlarında iyi değilseniz endişelenmenize gerek yok. Çünkü oyunu oynamaya devam ettikçe kelime bilginiz gittikçe artacak ve bir süre sonra usta bir kelime oyunu oyuncusu olabilceksiniz.

Oyunda size verilen 5x5'lik tabloda istediğiniz harfleri kullanarak kelimeler oluşturabilirsiniz. Oyun içerisinde rakibinizi yenebilmek için kullanabileceğiniz 5 farklı joker bulunuyor. Bu jokerleri doğru zamanda kullanmanız durumunda avantaj elde edebilirsiniz.

Karşınıza gelecek güçlü canavarları alt etmek için onlardan daha hızlı kelime üretmelisiniz. Ayrıca seviye arttıkça karşınıza gelecek rakiplerin gücü de artacaktır.

Oyunda yaşayabileceğiniz tek sorun ise, doğru olmasına rağmen kelimelerinizin kabul edilmemesidir. Bu durum zaman içerisinde sürekli geliştirilerek önüne geçilmeye çalışıyor. Bu nedenle ufak tefek hatalar için genel olarak uygulamaya küsmek yada oynamayı bırakmak mantıklı değil.

Game Center desteği bulunan oyunda, diğer oyuncular ile kıyasıya yarışa girerek ne kadar başarılı olduğunuzu görebilirsiniz. Eğer kelime oyunları sizi cezbediyorsa ''Büyülü Kelimeler Oyunu'' uygulamasını iPhone ve iPad'lerinize ücretsiz olarak indirerek deneyebilirsiniz.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Cracky Words (Çatlak Kelimeler)

    Türkçe online kelime bulmaca oyununda 750 bulmaca sizi bekliyor.
  • PicoWords

    Harfleri birleştirerek mantıklı kelimeler yapmaya çalışacağız.
  • World Tower

    Anlamlı kelimeler üretmeye çalışacağız.
  • Word Toons

    İngilizce kelimeler kullanarak çözebileceğiniz onlarca bulmacadan oluşan eğlenceli ve eğitici bir oyundur.
  • Stolen Dreams

    Büyülü ve garip bir dünyada geçen aksiyon oyunu
  • BunnyBuns

    Büyülü pastanede en güzel tatlıları yapmaya hazır mısın?
  • Sago Mini Ocean Swimmer

    Sevimli bir balıkla büyülü su altı dünyasını keşfedin.
  • Kelime Oyunu - Harf Lütfen

    Ali İhsan Varol Kelime Oyunu yarışması telefonunuzda!