Cadenza: Havana Nights Collector's Edition

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
31 MB DOSYA BOYUTU

Gizemli mekanlarda sır dolu cinayetleri inceleyebileceğiniz macera dolu bir oyundur.

Geçmiş dönemlerde yolculuk yaparak esrarengiz cinayetleri araştırabileceğiniz ve katilin izini sürebileceğiniz Cadenza: Havana Nights Collector's Edition, içinizdeki dedektifi açığa çıkartacak eğlenceli bir oyun olarak göze çıkıyor.

Macera dolu bölümleri ve etkileyici grafikleri ile dikkat çeken bu oyunda amaç, gizemli bir cinayeti araştırmak ve ipucu toplayarak kailin izini sürmektir. Katıldığınız bir müzikalde sır dolu cinayetler işlenmekte ve polis sizden şüphelenmektedir. Üzerinizdeki katil damgasından kurtulmak için gerçek katilin izini sürmeli ve ipuçlarından yola çıkarak onun kim olduğunu bulmalısınız. Gizli nesnelerin yerini bularak görevleri tamamlayabilir ve seviye atlayarak farklı mekanlar keşfedebilirsiniz. Macera dolu bölümleri ve sürükleyici özelliği ile sıkılmadan oynayabileceğiniz benzersiz bir oyun sizi bekliyor.

Oyunda onlarca farklı bölüm ve birçok şüpheli karakter yer almaktadır. Ayrıca sayısız gizli obje ve ipucu bulunmaktadır. Bulmaca ve eşleştirmeler yaparak ipucu toplayabilir ve katilin kim olduğunu bulabilirsiniz.

Android ve İOS sürümleri ile farklı platformda oyuncularla buluşan Cadenza: Havana Nights Collector's Edition, geniş oyuncu kitlesi ile dikkat çeken kaliteli bir macera oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

Cadenza: Havana Nights Collector's Edition

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
969.9 MB DOSYA BOYUTU

Gizemli mekanlarda sır dolu cinayetleri inceleyebileceğiniz macera dolu bir oyundur.

Hem Android, hem de İOS işletim sistemlerini içeren tüm cihazlardan sorunsuz bir şekilde indirebileceğiniz ve macera dolu bir serüvene atılabileceğiniz Cadenza: Havana Nights Collector's Edition, sır dolu olayları araştırabileceğiniz ve esrarengiz cinayetleri inceleyerek katilin kim olduğunu bulabileceğiniz sıra dışı bir oyundur.

Kaliteli grafikler ve ses efektler ile donatılmış bu oyunda yapmanız gereken, katıldığınız bir müzikalde işlenen gizemli cinayetleri araştırmak ve katilin izini sürmektir. Bulmaca ve eşleştirme oyunları oynayarak ipucu toplamalı ve gizli nesnelere ulaşmalısınız. Polis müzikaldeki insanları sizin öldürdüğünüzü düşünüyor. Onların bu şüphelerini boşa çıkarmak için katilin peşine düşmeli ve suçsuzluğunuzu ispat etmelisiniz. Bu sayede oyundaki görevleri tamamlayabilir ve seviye atlayabilirsiniz. Maceraya doyabileceğiniz sürükleyici bir oyun sizleri bekliyor.

Bölümlerde onlarca bulmaca ve eşleştirme oyunları bulunmaktadır. Bu oyunlarda başarılı olarak ipucu toplayabilir ve gizli nesnele ulaşarak katilin izini sürebilirsiniz. Mobil oyunlar arasında macera kategorisinde yer alan Cadenza: Havana Nights Collector's Edition ile sizlerde eğlenceli anlar geçirebilir ve içinizdeki dedektifi açığa çıkartabilirsiniz.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Grim Tales: Crimson Hollow Collector's Edition

    Aniden ortadan kaybolan genç kızların izini sürerek şüphelileri yakalayabileceğiniz macera dolu bir oyundur.
  • Final Cut: Homage Collector's Edition

    Esrarengiz cinayetleri araştıracağınız macera dolu bir dedektiflik oyunu olarak göze çarpıyor.
  • Beyond Ynth Xmas Edition

    Labirent kutuların arasında ilerleyerek puan toplayabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • Rock Collector

    Değerli taşlar arayacağız.
  • The Last Door: Collector's Edition

    Lovecraft hikayelerini sevenlerin sürükleyici bulacağı The Last Door, retro grafiklerle bile içinizi ürpertmeyi başaracak.
  • Yorozuya RPG

    Düşmanları yok etmeye çalışacağız.
  • Bravium-Hero Defense RPG

    Bravium-Hero Defense RPG
  • Ravenhill: Hidden Mystery

    Macera dolu eşsiz bir oyun sizleri bekliyor.