Call to Arms

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
67 TOPLAM İNDİRME

En başarılı gerçek zamanlı savaş oyunlarından biri olan Call To Arms'ta üssümüzü güçlendirmeli ve düşman askerlerini etkisiz hale getirmeliyiz.

Call to Arms iPhone ve iPad cihazlarınızda ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir savaş oyunudur ve yüksek oranda stratejik tecrübeye dayalı yapısıyla dikkat çekmektedir.

Oyundaki amacımız askeri yönden kuvvetli bir ana üs kurarak ordumuzu güçlendirmektir. Tahmin ettiğiniz gibi bunu yapmak o kadar da kolay değil zira her an düşman saldırılarıyla karşı karşıya kalmaktayız. Üssümüzü korumak için hem kara hem de hava birimlerini etkin bir şekilde kullanmalıyız.

Üssümüzü savunmanın yanı sıra düşman bölgelerine taktiksel saldırılar düzenlemeli ve kaynaklarını ele geçirerek kendi üretim faaliyetlerimiz için kullanmalıyız. Bu sayede daha hızlı gelişebilir ve düşmanlara karşı üstünlük elde edebiliriz. Gerçek zamanlı strateji oyunu olarak tasarlanan Call to Arms'ta havan topu, mayınlar, taktiksel füzeler ve daha birçok silah bulunmakta. Bunları kullanarak üssünüze saldıran düşman birliklerini dağıtabilirsiniz.

Başarılı olmak için yapmanız gerekenler arasında askeri birimlerinizi güçlendirmek ve seviye atlatmak da bulunuyor. Bu tarz ayrıntılara önem verirseniz başarısız olma riskini en aza iner. Savaş oyunlarından hoşlanıyorsanız Call to Arms tam aradığınız oyun olabilir.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • World at Arms

    iOS için geliştirilen ve strateji tabanlı bir oyun olan World at Arms yapımı, dünyanın her tarafından oyuncuya ev sahipliği yapıyor. İster savaşın isterseniz beraber olup, dünyaya karşı gelin.
  • Call of Duty: Siege

    Call of Duty: Siege mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur
  • Generals Call

    iPhone ve iPad cihazlarda oynanabilen Generals Call mobil oyununda üç krallık arasındaki kaosu fırsat bilip ordunuzu zirveye taşıyın.
  • Brothers in Arms 3

    Brothers in Arms 3, 2. Dünya Savaşı'nı konu alan bir aksiyon oyunudur
  • Call of Duty: Heroes

    Call of Duty: Heroes yılların FPS oyununa bambaşka bir boyut getiriyor ve ortaya denemeye değer bir yapım çıkartıyor.
  • Brothers In Arms 2

    Brothers In Arms 2, Gameloft'un hazırlaıdğı en iyi iOS oyunları içerisinde yer alan ve artık ücretsiz olarak oynayabileceğiniz etkileyici bir savaş oyunudur.
  • The Walking Dead: March To War

    The Walking Dead: March To War, iPhone ve iPad'de oynayabileceğiniz multiplayer strateji oyunu.
  • Call of Thrones

    Dev yaratıklar ve özel güçlere sahip güçlü askerleri yöneterek rakiplerinize diz çöktüreceğiniz eşsiz bir oyundur.