Çankaya Mobil Belediye

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
42 TOPLAM İNDİRME

Çankaya Mobil Belediye, Ankara'nın Çankaya ilçesi resmi Android mobil uygulamasıdır. Bildiğiniz gibi belediyeler artık klasik belediyecilik anlayışından çıkıyor ve teknolojideki gelişmelerden faydalanmak adına mobil uygulamalar çıkarıyorlar. Çankaya Belediyesi de işte bunlardan biri.

Çankaya Mobil Belediye ile bütün bilgiler ve işlemler parmaklarınızın ucuna geliyor. E-belediye ile borç sorgulayabilir ve ödeyebilir, sicil no. ve  arsa rayiç değer sorgulatabilirsiniz. İstek ve şikayetleriniz de yine buradan belediyeye iletebilirsiniz.

Ayrıca belediye ile ilgili haberlere, projelere, etkinliklere bir dokunmayla ulaşabilir, anında haberdar olabilirsiniz. Yine kent rehberi ile Anıtkabir dahil olmak üzere, eğitim kurumları, kamu kurumları, muhtarlıklar, pazar yerleri, sağlık kurumları gibi önemli noktaların adres ve telefon bilgilerine kolayca ulaşabilirsiniz.

Eğer siz de bir Çankaya sakiniyseniz, bu uygulamayı indirip denemenizi tavsiye ederim.

Elifcan Mehekli Çakmak

Çankaya Mobil Belediye

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
73 TOPLAM İNDİRME
21.4 MB DOSYA BOYUTU

Ankara'nın Çankaya İlçesi sakinleri için Çankaya Belediyesi tarafından hazırlanmış bu resmi uygulama ile e-belediye işlemlerinizi gerçekleştirin, güncel duyuru ve haberlere ulaşın.

Çankaya Mobil Belediye, Ankara'nın Çankaya ilçesine özgü ve belediye tarafından geliştirilen Resmi uygulamasıdır. Her işlem için kapıda beklemenin gereksizleştiği teknolojik devrimlerden belediyelerin de etkilenmesi vatandaşlara büyük bir kolaylık sağlarken Çankaya Mobil Belediye de işinizi hızlandıracak pratik bir uygulama olarak anılmaya değer bir yer ediniyor. Resmi ve güncel olan, Çankaya Belediyesi tarafından servis edilen bilgilere Çankaya Mobil Belediye sayesinde cebinizden ulaşabileceksiniz.

Çankaya Mobil Belediye uygulamasının sağlamış olduğu e-Belediye hizmeti sayesinde bürokratik işlerinize de modern bir hız kazandırmış oluyorsunuz. Uygulamanın size sunmuş olduğu hizmetler arasında sicil kaydı, borç sorgulama, ihale takipleri ve benzeri işlemleri gerçekleştirebilirsiniz. İstek ve Şikayet formu da olan uygulamada yerel yaşam hakkında dile getirmek istediğiniz konuları her yerden iletme şansınız var.

Çankaya Mobil Belediye uygulamasının menüsünde sizi bekleyen seçenekler şu şekilde:

Borçlarım:
Belediye'de sıra beklemeksinizin sahip olduğunuz borçlar hakkında bilgi edinebiliyorsunuz.

Borç Sorgulama:
Farklı bir sicil numarasıyla yapmak isteyeceğiniz bir sorgulama işleminde bu opsiyon yardımcınız olacaktır.

Sicil No:
Sicil numaranız hakkında ulaşmak istediğiniz kapsamlı bilgiler için bu seçenek doğru adresiniz.

Rayiç Değer:
Arsa ve rayiç değer sorgulama için hangi kurumlara ulaşmanız gerektiğini bilmiyorsanız ve Çankaya ilçesinde kaybolmak istemiyorsanız buradaki seçenek sizin için ideal.

İstek/Şikayet:
İlçe sakini olarak dile getirmek istediğiniz öneriler, istekler ve şikayetler için resmi dilekçe zorunluluğu olmadan bu Çankaya Mobil Belediye sayesinde yazabiliyorsunuz.

Çankaya ilçesinde yaşayan herkese pratik bir yaşam sunan bir uygulama, yerel sakinleri için olmazsa olmaz.

Alper Çetiner

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Arnavutköy Belediyesi

    Mobil belediyecilik hizmetlerinden faydalanmak için Arnavutköy Belediyesi uygulamasını kullanabilirsiniz.
  • Diyarbakır B. Belediyesi

    Diyarbakır B. Belediyesi uygulaması, akıllı telefonlarınızdan e-belediye hizmetlerine ulaşmanızı sağlıyor.
  • Muğla Büyükşehir Belediyesi

    Muğla Büyükşehir Belediyesi ile Muğla'daki birçok etkinlik ve duyurudan haberdar olabilir, e-belediye hizmetlerinden faydalanabilirsiniz.
  • e-Mardin

    e-Mardin uygulamasını kullanarak Mardin'de gezilecek ve görülecek yerleri keşfedebilir, ihtiyaç duyabileceğiniz bilgilere ulaşabilirsiniz.
  • Ankara Büyükşehir Belediyesi

    Ankara Büyükşehir Belediyesi uygulamasında duyuru ve haberleri takip edebilir, faydalı içeriklerden yararlanabilirsiniz.
  • Antalya Akıllı Şehir

    Antalya Akıllı Şehir uygulaması, Antalya'daki birçok hizmetten faydalanmanızı sağlıyor.
  • Çiğli Belediyesi

    Android için Çiğli Belediyesi tarafından hazırlattırılmış resmi mobil belediye uygulamasıdır.
  • Ümraniye Belediyesi

    Ümraniye Belediyesi, resmi olarak geliştirilmiş belediye uygulamasıdır.