Car Games 3D

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
7 TOPLAM İNDİRME
65 MB DOSYA BOYUTU

Her türlü araba oyunu burada var.

Car Games 3D oyunu Android işletim sistemine sahip cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir simülasyon oyundur.

Araba oyunlarının her türlüsünü severek oynayan bir grup insan hala bulunuyor diye düşünüyorum. İşte bu oyunda da araba oyunlarında gördüğünüz her çeşit bölüm var. Araba yıkamadan park etmeye, yarış yapmadan engeller aşmaya kadar bir çok alanla ilgili oyunla karşılaşabilirsiniz. Eğer sizde bütün oyunların üstesinden gelebilirim diyorsanız bu oyun tam size göre.

Eğlenceli atmosferi ve renkli bölümleriyle her yaşa ve kitleye hitap eden çok yönlü bir oyun.Seviyeler ilerledikçe kazanma ihtimalin azalabilir bu yüzden oyunda ustalaşmaya çalış. Herkese ne kadar iyi oynayabildiğini göster. Unutma bazı seviyelerde zekanı zorlayacak şeylerle karşılaşabilirsin. Sen de bu zorlukları aşabilirim diyorsan oyunu indirip hemen oynamaya başlayabilirsin.

Oyunu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

sedanur Bolat

Car Games 3D

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
2 TOPLAM İNDİRME
177 MB DOSYA BOYUTU

Her türlü araba oyunu burada var.

Car Games 3D oyunu iOS işletim sistemine sahip cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir simülasyon oyundur.

Araba oyunlarının her türlüsünü severek oynayan bir grup insan hala bulunuyor diye düşünüyorum. İşte bu oyunda da araba oyunlarında gördüğünüz her çeşit bölüm var. Araba yıkamadan park etmeye, yarış yapmadan engeller aşmaya kadar bir çok alanla ilgili oyunla karşılaşabilirsiniz. Eğer sizde bütün oyunların üstesinden gelebilirim diyorsanız bu oyun tam size göre. Arabaları senin gibi ustalardan başka kimse bu kadar iyi tanıyamaz.

Eğlenceli atmosferi ve renkli bölümleriyle her yaşa ve kitleye hitap eden çok yönlü bir oyun.Seviyeler ilerledikçe kazanma ihtimalin azalabilir bu yüzden oyunda ustalaşmaya çalış. Herkese ne kadar iyi oynayabildiğini göster. Unutma bazı seviyelerde zekanı zorlayacak şeylerle karşılaşabilirsin. Bu seviyelerde çok dikkatli olarak strateji yapabilirsin. Sen de bu zorlukları aşabilirim diyorsan oyunu indirip hemen oynamaya başlayabilirsin.

Oyunu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

sedanur Bolat

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Brain Games 3D

    Eğlenceli bir zeka oyunudur.
  • Brain Puzzle: 3D Games

    Bob'un renkli dünyasına hoşgeldiniz.
  • Car Logo Quiz

    Car Logo Quiz, 250'den fazla araba marka logosunu tahmin etmeye çalışacağınız eğlenceli ve ücretsiz bir Android bulmaca oyunu.
  • Bullet Man 3D

    Bullet Man 3D Android oyununda lazer silahınızla düşmanları etkisiz hale getiriyorsunuz.
  • Sneak Thief 3D

    Sneak Thief 3D Android Oyunu: Gizlilik odaklı ilerlemeli oyun
  • 2048 Balls 3D

    2048 Balls 3D Android oyununda numaralı topları düşürerek ilerliyoruz.
  • Goods Master 3D APK

    Goods Master 3D APK, akıllı telefonlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur. Verilen öğeleri sıralayın, eşleştirin ve seviyeleri atlayın!
  • Brick Merge 3D

    Harika bir bulmaca oyunu