Cartel Kings

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
37 TOPLAM İNDİRME
172 MB DOSYA BOYUTU

Cartel Kings'te mafyaların ve çetelerin amansız mücadelelerine tanık oluyoruz.

Cartel Kings, Android tablet ve akıllı telefonlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bir aksiyon oyunu olarak öne çıkıyor. Tamamen ücretsiz olarak sunulmasına rağmen oyunun hikayesi ve akışı birçok ücretli oyundan katbekat iyi.

Oyunun en dikkat çeken özelliklerinden birisi diğer oyunculara karşı oynayabiliyor oluşumuz. Oyundaki temel amaç diğer oyunculara saldırarak eşyalarını çalmak ve kendi avantajımıza kullanmak. Bu mücadelede başka oyuncularla dostluklar kurabilir ve bu çetin ortamda arkamızı kollayacak birilerini bulabiliriz. Oyun içi sohbet imkanı oyuncuların birbirleriyle etkileşime girmelerine imkan sağlıyor.

Cartel Kings'te karşımıza bolca RPG öğesi çıkıyor. Kontrolünü elimizde tuttuğumuz karakterlerin özelliklerini ve hatta dış görünüşlerini dahi istediğimiz gibi değiştirebiliyoruz. Bazı öğeler açık olsa da bazıları zamanla açılıyor. Sunulan seçenekler arasında silahlar, kıyafetler, ilginç aksesuarlar ve silah tasarımları yer alıyor.

Oyunun grafikleri gerçekçilikten ziyade eğlence üzerine kurulu. Oynarken PlayStation 1'deki birkaç oyunu anımsadık. Eğer siz de aksiyon odaklı bir oyun arıyorsanız Cartel Kings'i denemenizi tavsiye ediyoruz.

Emircan Erdoğan

Cartel Kings

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
20 TOPLAM İNDİRME
206 MB DOSYA BOYUTU

Cartel Kings, büyük şehrirde dolandırıcılık ve hırsızlık yapacağınız aksiyon dolu bir iOS oyunu.

Cartel Kings, Max ve Donnie karakterleri başta olmak üzere kartelin diğer üyeleriyle birlikte sürekli hırsızlık yaparak daha da büyeyeceğiniz eğlenceli ve heyecanlı bir iOS aksiyon oyunu.

Android versiyonu daha önce çıkan başarılı oyunun iOS versiyonu da uygulama marketi üzerindeki yerini aldı. Online olarak oynayacağınız oyunda bir şehriniz oluyor ve bu şehiri gittikçe büyütüyorsunuz. Fakat şehiri büyütürken ihtiyacınız olan parayı diğer oyunculardan çalarak sağlıyorsunuz.

Çeteler halinde baskınlar, dolandırıcılık olayları ile para kazanacağınız oyunun hikayesi oldukça güzel ve oynadıkça kendinizi kaptırıyorsunuz diyebilirim.

Diğer oyunculardan para dışında silahlar da çalabiliyorsunuz ama silahları kendiniz yaptrmanız da mümkün. Kendi silah koleksiyonunuzu oluşturup diğer oyunculara merhamet göstermemeniz gereken oyunun oynanışı da oldukça keyifli. Hatta kendinizi kaptırıp saatlerce oynayabileceğinizi düşünüyorum.

Arkadaşlarınız ile birlikte organize hırsızlık da yapabildiğiniz oyunun ücretsiz sunulması, iiPhone ve iPad sahipleri için güzel bir avantaj. Haftalık olarak düzenlenen etkinlikler sayesinde bonuslar ve hediyeler de kazanma şansınızın bulunduğu Cartel Kings'i hemen iOS mobil cihazlarınıza indirip oynamaya başlamalısınız.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Russian Crime Cartel Genesis

    Russian Crime Cartel Genesis bolca aksiyon içeren bir mafya oyunudur
  • Cartel Legend: Crime Overkill

    Cartel Legend: Crime Overkill mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir alsiyon oyunudur
  • Narcos: Idle Cartel

    Narcos kartelinin başına geçin ve uluslararası ticaretler yapın.
  • Street Kings Fighter

    Street Kings Fighter ücretsiz olarak oynayabileceğiniz eğlenceli bir aksiyon oyunudur
  • Honor of Kings APK

    Klasik MOBA deneyimini oyunculara sunan Honor of Kings APK, hızlı tempolu savaşlara sahip bir Android oyundur.
  • Slap Kings APK

    Slap Kings ücretsiz oynanabilir tokat atma oyunu. Slap Kings APK veya Google Play'den Android telefonlara indirilebilir.
  • Narcos: Cartel Wars

    Narcos: Cartel Wars, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur.
  • Kings & Cannon

    Kings & Cannon, Android platformu üzerinde oynayabileceğiniz ve forlatma oyunlarına farklı bir bakış açısı kazandıran eğlenceli ve heyecanlı bir Android aksiyon oyunudur.