Cash Knight

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
9 TOPLAM İNDİRME
65 MB DOSYA BOYUTU

Onlarca farklı zırh ve kılıçtan dilediğinizi kullanarak yaratıklarla savaşabileceğiniz eşsiz bir oyundur.

Birbirinden gösterişli onlarca savaş zırhı ve kılıçtan dilediğinizi kullanarak yaratıklara karşı savaşabileceğiniz ve aksiyon dolu anlar geçirebileceğiniz Cash Knight, Android ve İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlardan kolaylıkla ulaşabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Etkileyici grafikleri ve keyif verici ses efektleri ile oyun tutkunlarına sıra dışı bir deneyim yaşatan bu oyunda yapmanız gereken, karakterinizi seçerek dilediğiniz savaş zırhını giydirmek ve farklı kılıçlar kullanarak karşınıza çıkan tüm yaratıkları tek hamlede öldürmektir. Görev haritası üzerinde ilerleyerek belirtilen bölgelerdeki yaratıklara karşı mücadele etmeli ve bölgeyi temizleyerek görevleri tamamlamalısınız. İyi bir kılıç şövalyesi olduğunuzu göstererek tüm yaratıkları etkisiz hale getirmeli ve ganimet toplayarak yolunuza devam etmelisiniz.

Oyunda onlarca farklı şövalye zırhı ve birbirinden güzel sayısız kılıç yer almaktadır. Şövalyeniz için istediğiniz kılıcı ve zırhı seçebilirsiniz. Ayrıca savaşları kazanarak altın kazanabilir ve yeni savaş malzemelerinin kilidini açabilirsiniz.

Ücretsiz olarak sunulan ve oldukça geniş bir oyuncu kitlesine sahip olan Cash Knight, rol oyunları arasında bulunan kaliteli bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

Cash Knight

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
3 TOPLAM İNDİRME
402.55 MB DOSYA BOYUTU

Onlarca farklı zırh ve kılıçtan dilediğinizi kullanarak yaratıklarla savaşabileceğiniz eşsiz bir oyundur.

Hem Android, hem de İOS sürümleri ile iki farklı platformda oyun severlerle buluşan Cash Knight, onlarca farklı savaş zırhı ve kılıç arasından dilediğinizi kullanarak yaratıklara karşı aksiyon dolu bir mücadele içine gireceğiniz sıra dışı bir oyundur.

Çarpıcı grafikleri ve keyif verici müzikleri ile dikkat çeken bu oyunda amaç, birkaç farklı karakter arasından istediğinizi seçerek yaratıklarla savaşmak ve ganimet toplayarak yolunuza devam etmektir. Karakterinizi gösterişli şövalye zırhları ve birbirinden güçlü kılıçlarla donatabilirsiniz. Savaş haritası üzerinde ilerleyerek karşınıza çıkan yaratıkları tek bir kılıç hamlesi ile öldürmelisiniz. Kazandığınız ganimetleri kullanarak yeni zırhlar ve kılıçlar satın alabilirsiniz. Sürükleyici özelliği ve aksiyon dolu bölümleri ile sıkılmadan oynayacağınız eşsiz bir oyun sizleri bekliyor.

Oyunda farklı özelliklere sahip onlarca kılıç ve zırh yer almaktadır. Dilediğiniz savaş teçhizatından yararlanarak ilginç yaratıklara karşı mücadele etmeli ve görevleri tamamlamalısınız.

Mobil platformda rol oyunları arasında yer alan ve 100 binden fazla oyun sever tarafından keyifle oynanan Cash Knight, ücretsiz olarak sunulmaktadır.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Mr.Kim, The Mid-Aged Knight

    Çeşitli savaş aletlerini kullanarak canavarlara karşı savaşabileceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Idle Knight

    Idle Knight, Android işletim sistemine sahip olan telefon ve tabletlerde oynayabileceğiniz bir Rol oyunudur.
  • Idle Space Tycoon - Incremental Cash Game

    Farklı uzay araçlarını üretebileceğiniz ve pazarlayabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • Yorozuya RPG

    Düşmanları yok etmeye çalışacağız.
  • Bravium-Hero Defense RPG

    Bravium-Hero Defense RPG
  • Ravenhill: Hidden Mystery

    Macera dolu eşsiz bir oyun sizleri bekliyor.
  • MythWars & Puzzles: RPG Match 3

    Hem bulmaca çözecek hem de savaşacağız.
  • Trials of Heroes: Idle RPG

    100’den fazla karakter ile karşılaşacağız.