CastApp

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
114 TOPLAM İNDİRME

CastApp, hediye kazandıran Android uygulaması olarak öne çıkıyor.

CastApp, kullanırken hediye kazandıran tek Android uygulaması diyebilirim. Uygulama üzerinden her ay binlerce TL değerinde harika hediyelerin sahibi olabiliyorsunuz ki hediyeleri kapmak için tek yapmanız gereken uygulama içerisinde yer alan kampanya başlıklarına uygun video çekmek ve sosyal ağ hesaplarınızda paylaşmak.

CastApp’i hediye kazandıran sosyal ağ uygulaması olarak tanımlasak sanırım yanlış olmaz. Facebook hesabınıza giriş yaparak kullanabileceğiniz uygulamada kampanyalara uygun videolar hazırlayarak değerli hediyelere kazanabiliyorsunuz. Hediyeyi kazanmak için videonuzun çok izlenmesi yani trend olması ve videolarınızı sosyal mecralarda yaymanız şartı var. Uygulamada takipçi sistemi de yer almakta. Dilerseniz başkalarının hazırladığı videoları da takip edebiliyorsunuz.

Erkan Calp

CastApp

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
27 TOPLAM İNDİRME

CastApp, kullanırken binlerce TL'lik hediyeler kazanabileceğiniz bir sosyal ağ uygulaması.

CastApp, kullanırken hediye kazanabileceğiniz tek sosyal ağ uygulaması. iPhone ve iPad’inize ücretsiz indirip kullanabileceğiniz uygulamada belirtilen kampanyalara ilişkin videolar hazırlayarak binlerce TL değerinde harika hediyelerin sahibi olabiliyorsunuz.

Her ay binlerce TL’lik hediyeler kazandıran sosyal ağ uygulaması CastApp’i Facebook hesabınızla giriş yaparak kullanmaya başlayabiliyorsunuz. Değerli hediyelerin sahibi olmak için uygulamada listelenen kampanyalar için videolar üretmeniz ve tüm sosyal ağ hesaplarınız üzerinden paylaşmanız gerekiyor. Bu noktadan sonra videonuz ne kadar izleme alırsa hediye kazanma şansınız da o kadar artıyor. Dilerseniz sizin gibi uygulama üzerinden video yükleyerek hediye kazanma şansı yakalayacaklarını düşünen kişileri takibe alabiliyorsunuz. Castler sekmesinden videolarını inceleme şansına da sahipsiniz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Messenger

    Messenger uygulamasını kullanarak tüm sosyal medya uygulamalarını tek bir platformdan yönetebilirsiniz.
  • Yaay

    Yaay İndir (Android): Yaay Google Play'de yerli sosyal medya uygulaması olarak öne çıkıyor.
  • Mirket App

    Mirket App, ilgi alanlarınız ve gündem hakkında toplumun nabzını tutabileceğiniz bir sosyal medya uygulaması.
  • Parler

    Parler, eski ABD Başkanı Trump ile gündeme gelen Twitter benzeri mikroblog ve sosyal medya uygulaması. Parler, Android telefonlarda ücretsiz kullanılabilir.
  • Kwai

    Kwai uygulamasıyla Android cihazlarınızdan birbirinden eğlenceli videolar hazırlayabilirsiniz.
  • Smopin

    Smopin uygulamasıyla diğer kullanıcılarla birlikte ilginizi çeken ortak konular üzerine sohbet edebilirsiniz.
  • Qavun

    Qavun, Türkiye'den çıkan en başarılı Android için sosyal medya uygulaması olarak gösterilenler arasında olduğu gibi oldukça başarılı bir alt yapıyla çalışmaktadır.
  • Snapchat APK

    Snapchat APK, gençler arasında yaygın kullanılan anlık mesajlaşma uygulaması. Mesaj, fotoğraf, ses ve video paylaşabildiğimiz popüler sosyal medya uygulamasıdır.