Celtic Heroes

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
16 TOPLAM İNDİRME
53 MB DOSYA BOYUTU

Gerçek zamanlı MMORPG oyunu oynayacağız.

Bizleri sürükleyici bir MMORPG dünyasına götürecek olan Celtic Heroes ücretsiz olarak mobil oyunculara sunuldu.

One Thumb Mobile Ltd tarafından geliştirilen ve ücretsiz olarak iki farklı mobil platformda oyunculara sunulan Celtic Heroes, zengin yapısı ile dikkatleri üzerine çekecek gibi görünüyor. İki farklı mobil platformda ücretsiz olarak indirilip oynanabilen yapımda oyuncular gerçek zamanlı olarak dünya çevresindeki oyuncular ile karşı karşıya gelecekler.

Oldukça sağlam görsellere sahip olan oyunda karakterimizi de geliştirme fırsatı bulacağız. Seviye sisteminin yer aldığı oyunda seviyemize göre rakipler ile karşı karşıya gelecek ve adil bir oyun dünyası ile karşılaşacağız.

3D grafik açılarına sahip olan oyunda aksiyon ve macera yüklü bir çevrimiçi oyun modunu deneyimleme fırsatı elde edeceğiz. Gerçek zamanlı fantazi tarzında bir MMORPG oyunu olan yapımda klan kurabilecek yada mevcut klanlara katılabileceğiz. Ayrıca klan savaşları da oyun içerisinde mümkün olacak. Karakterimizi benzersiz özellikler ile özelleştirebileceğiz. Oyuncular birbirleri ile sohbet edebilecek ve stratejik kararlar alabilecekler. Mobil rol dünyası bizleri bekliyor.

İyi oyunlar dileriz.

Doğukan Çağlakpınar

Celtic Heroes

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME

Gerçek zamanlı MMORPG oyunu oynayacağız.

3D grafik açılarına sahip olan ve iki farklı mobil platformda ücretsiz olarak yayınlanan Celtic Heroes bir mobil rol oyunudur.

One Thumb Mobile Ltd tarafından geliştirilen ve ücretsiz olarak oyunculara sunulan yapımda karakterimizi dilediğimiz gibi özelleştirebilecek ve ayarlamalar yapabileceğiz. Bizleri mobil cihazlarımızda MMORPG dünyasına götürecek olan rol oyununda dileyen oyuncular klan kurabilecek dileyenlerde mevcut olan klanlara katılabilecekler.

Kendine has bir açık dünyaya sahip olan yapımda devasa bir içerik kalitesi bizleri bekliyor olacak. Gerçek zamanlı olarak dünyanın farklı noktalarından oyuncularla mücadele edeceğimiz yapımda sürükleyici bir oynanış tarzı bizleri bekliyor olacak.

Oyunun dili İngilizce olarak ayarlanırken grafik açıları da 3D olarak karşımıza çıkacak. Mobil platformda 2 milyondan fazla oyuncu tarafından ilgiyle oynanan yapım, açık dünyası ile oyuncuların beğenisini kazanmaya devam ediyor. Yapım Google Play’de 4.2 gibi bir skor puanına sahip.

İyi eğlenceler dileriz.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Trials of Heroes: Idle RPG

    100’den fazla karakter ile karşılaşacağız.
  • LightSlinger Heroes

    Gerçek zamanlı savaşlara katılacağız.
  • Heroes Legend

    Sürükleyici bir rol oyunu deneyimleyeceğiz.
  • PJ Masks: Moonlight Heroes

    Aksiyon ve macera dolu parkurlarda yarışabileceğiniz benzersiz bir oyun olarak öne çıkıyor.
  • Skylanders Ring of Heroes

    Kaliteli içerikler bizleri bekliyor olacak.
  • Brave Legends: Heroes Awaken

    Gerçek zamanlı olarak savaşlara katılacağız.
  • Mighty Party: Clash of Heroes

    Rekabet dolu savaşlara katılacağız.
  • Legendary: Game of Heroes

    Dünyanın dört bir yanından oyuncular ile savaşacağız.