ÇeşmeUP

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
14 TOPLAM İNDİRME

ÇeşmeUP, tatil için Çeşme'ye gidecek olan Android kullanıcılara Çeşme ile ilgili gerekli tüm bilgileri sunacak olan yararlı ve ücretsiz uygulamalardan bir tanesidir.

ÇeşmeUP, Çeşme'ye gidecek olan tatilcilere Çeşme'de gerçekleşecek olan etkinlikler, konserler, bulunan restoranlar, barlar, beach clublar ve en eğlenceli mekanları gösterek tatillerini doya doya yaşamalarını sağlayacak olan ücretsiz bir Android uygulamasıdır.

Bildiğiniz üzere Çeşme özellikle son yıllarda Türkiye'nin en gözde tatil mekanlarından biri haline geldi ve gittikçe daha da popülerleşiyor. Şarkıcı, futbolcu ve oyuncularında akın ettiği Çeşme'de özellikle haftasonları eğlence bir başka oluyor. Fakat Çeşme'yi bilmiyorsanız biraz yardıma ihtiyacınız olabilir. ÇeşmeUP'da tam da bu amaçla geliştirilen bir uygulama.

Uygulama size adeta Çeşme rehberliği yaparak karnınız acıktığında nerelerde yemek yiyebileceğinizi, eğlenmek istediğinizde nereye gidebileceğiniz gösteriyor. Bu özellikler dışında en eğlenceli ve kalabalık mekanları görmenizi sağlayan uygulama sayesinde eğlenceyi asla kaçırmıyorsunuz. Konserler ve gerçekleşecek etkinlikler hakkında da güncel bilgiler sunan uygulamanın en yararlı özelliklerinden bir tanesi ise yol tarifi alabilmeniz. Örneğin gündüz bir beach cluba gitmeyi düşünüyorsanız fakat yol bilmiyorsunuz. ÇeşmeUP sizi gideceğiniz yere kolayca götürebilir.

Mekanlara telefon açma ve gittiğiniz yerlerde check-in yapma gibi özellikleri de bulunan uygulama, bir yada iki günlüğüne olsa bile Çeşme'ye gelecek olan herkesin mutlaka indirerek kullanması gereken uygulamalardan bir tanesidir. Uygulamayı Android telefon ve tabletlerinize ücretsiz  indirerek yararlanabilirsiniz. Ayrıca uygulamanın iOS versiyonunu iPhone ve iPad sahibi arkadaşlarınıza da önerebilirsiniz.

Barış YANIK

ÇeşmeUP

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
11 TOPLAM İNDİRME

ÇeşmeUP, yaz tatili için İzmir Çeşme'ye gelen tatilcilere rehberlik ederek Çeşme'de nereye gidebilirim yada ne yiyebilirim gibi soruların cevaplarını veren güzel ve başarılı bir iOS uygulamasıdır.

ÇeşmeUP, son yıllarda Türkiye'nin en gözde tatil mekanları arasında zirveye çıkan Çeşme hakkında bilmek istediğiniz herşeyi öğrenebileceğiniz ve Çeşme'de neler yapabileceğiniz gösteren başarılı ve ücretsiz bir iOS uygulamasıdır.

Eğer haftasonu tatilini yada yıllık izninizi Çeşme'de gerçimeyi düşünüyorsanız bu uygulamayı mutlaka kullanmanızı tavsiye ederim. Uygulamanın amacı tatile gelenlere yardımcı olmak ve tatillerini daha iyi geçirmelerini sağlamak.

Çeşme'de eğlencenin nerede olduğunu bulmanızı sağlayan olan uygulama, Çeşme'de gerçekleşen tüm etkinlikler hakkında bilgi sunmaktadır. Sadece eğlence etkinlikleri ile sınırlı kalmayan uygulama çevrenizdeki restoran, bar, beach club ve diğer tüm mekanları göstererek gidebileceğiniz yerler arasında bir seçim yapmanızı sağlar.

Uygulama tüm bilgilrini sunmuş olduğu mekanlar için yol tarifini de göstermektedir. Bu özellik sayesinde Çeşme'yi bilmeseniz bile gitmek istediğiniz yerlere kolayca ulaşabilirsiniz. Uygulamanın özellikleri yaz yaz bitmiyor. Diğer yararlı özellikleri arasında mekanlara telefon etme ve check-in yapabilme gibi yararlı araçlar da uygulama içerisinde yer alıyor.

Çeşme'ye gitme planlarınız var ise ÇeşmeUP uygulamasını iPhone ve iPad'lerinize ücretsiz olarak indirerek mutlaka kullanmalısınız.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Outings

    Outings uygulaması ile yeni yerler keşfetmek için seyahat planlarınızı oluşturabilirsiniz.
  • Sesli Gezi Rehberi

    Sesli Gezi Rehberi uygulamasıyla gezdiğiniz yerler hakkında bilgileri sesli olarak dinleyebilirsiniz.
  • Muğla Kent

    Muğla Kent uygulaması ile Muğla'da turistik yerleri kolayca keşfedebilirsiniz.
  • Avanos | Kapadokya

    Avanos | Kapadokya uygulaması ile Avanos'taki otelleri, gezilecek yerleri ve restoranları keşfedebilirsiniz.
  • Inviita

    Inviita uygulamasıyla dünya çapında binlerce şehri keşfe çıkabilirsiniz.
  • Kampp

    Kampp uygulamasıyla Türkiye genelinde yeni kamp alanlarını keşfedebilirsiniz.
  • İzmir Tarih

    İzmir'in Tarihi Kent Merkezi'ni keşfedin.
  • Anadolujet'le Anadolu Cepte

    Anadolujet'le Anadolu Cepte uygulamasıyla birçok şehir için turistik gezi rehberine ulaşabilirsiniz.