Charm Farm

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
6 TOPLAM İNDİRME

Ormanda verilen görevleri başarmaya çalışacağız.

Nevosoft’un yeni oyunu olan Charm Farm ile eğlenceli zaman geçireceğiz. Mobil klasik oyunlar arasında yer alan ve ücretsiz olarak tüm dünyada yayınlanan yapım hem Android hem de İOS platformunda yer alıyor.

Sevimli canlıların ve eğlenceli bir atmosferin yer aldığı yapımda oyuncular kendilerine verilen alan içerisinde adeta bir çiftlik kuracak ve bakımını üstleneceğiz. Farklı bitkiler yetiştirebileceğimiz oyunda gizemli bir orman içerisinde yeni içerikler keşfedebileceğiz.

Farklı karakterlerin yer aldığı oyunda kaynaklar bulacak ve oyun içerisinde ormanlık alanımızı meydana getireceğiz. Çiftlik tarzında içeriklere de sahip olacak olan oyun mükemmel görselleri ve çarpıcı grafikleri ile oyunculara sürükleyici bir oynanış sunuyor.

100 binden fazla oyuncu tarafından oynanmaya devam eden Charm Farm Google Play üzerinde 4.5 gibi bir skor puanı ile değerlendiriliyor.

İyi oyunlar dileriz.

Doğukan Çağlakpınar

Charm Farm

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
10 TOPLAM İNDİRME
145.5 MB DOSYA BOYUTU

Ormanda verilen görevleri başarmaya çalışacağız.

Klasik oyunlar arasına hızlı bir giriş yapan Charm Farm 100 binden fazla oyuncu tarafından keyifle oynanmaya devam ediyor.

Mobil platformun ünlü simleri arasında yer alan Charm Farm, Nevosoft imzası ile geliştirildi ve yayınlandı. Ormanlık bir alan içerisinde adeta kendimize ait bir çiftlik kurmaya çalışacak ve eğlenceli anlar yaşayacağız.

Güzel karakterlerin ve zengin içeriklerin yer aldığı oyunda sevimli canlılar da karşımıza çıkacak. Oyuncular hem canlıları besleyecek hem de farklı bitkiler yetiştirebilecekler. Başarılı görsellerin yer aldığı yapımda oyuncular zengin içerik eşliğinde kendilerine verilen görevleri başarmaya çalışacak, kendilerine verilen alanı genişletecekler.

Android ve iOS platformunda 100 binden fazla oyuncu tarafından oynanan mobil klasik oyun, oyuncular tarafından 4.5 skor puanına sahip.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Farm Craft

    Gerçek zamanlı bir çiftçilik oyunu oynayacağız.
  • Farm Dream

    Akıllı telefonumuzda çiftçiliği deneyimleyeceğiz.
  • Farm Island

    Kendi tatil köyümüzü inşa edeceğiz.
  • Candy Farm

    Kendi fantastik tatil kasabamızı inşa edeceğiz.
  • Farm Flowers Coin Party Dozer

    Kendi çiftliğinizi inşa ederek çılgın çiftlik partileri vereceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Monster Farm

    Cadılar bayramına merhaba deyin.
  • Farm Zoo: Bay Island Village

    Çiftliğimize turistleri çekmeye çalışacağız.
  • Farm Zoo: Happy Day in Animal Village

    Kasabanın yönetimini alacağız.