Cheers!

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1,482 TOPLAM İNDİRME

Cheers!, en mutlu anlarınızı yabancı kişiler ile paylaşarak eğlenmenizi sağlayan farklı ve ücretsiz bir Android sosyal ağ uygulamasıdır.

Cheers, Android platformunda bulunan uygulamalardan çok daha farklı bir uygulama olarak kullanıcıların en özel ve mutlu anlarını tanımadığı yabancı kişiler ile paylaşarak eğlenmesini sağlayan ücretsiz bir Android uygulamasıdır. İlk başta oldukça garip gelen uygulama, oldukça farklı ve eğlenceli.

Kısa bir kayıt işlemi yaparak kolayca kullanabileceğiniz Cheers ile çekeceğiniz fotoğrafları nerede olduğunuzu ekleyerek yabancı kişiler ile paylaşıyorsunuz. Ayrıca fotoğraflara adınızı da eklemelisiniz. Yapacağınız her fotoğraf paylaşımından sonra sizede tanımadığınız diğer kullanıcılardan bir adet fotoğraf gelecektir. Yeni kişiler ile tanışmak ve konuşmak isterseniz bunu Cheers ile gerçekleştirebilirsiniz. Fakat uygulamayı kullanmak biraz cesaret istiyor. O yüzden uygulamayı kullanırken dikkatli olmanızı öneririm.

Kolay kullanılabilir bir arayüze sahip olan uygulamanın tasarımı gayet başarılı. Bu sayede tüm kullanıcılar uygulamayı herhangi bir problem yaşamadan rahatlıkla kullanabilir.

Sosyal ağ uygulamaları ile kıyaslandığında oldukça farklı görünen Cheers! uygulamasını Android telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirerek hiç tanımadığınız kişiler ile mutlu ve özel anlarınızı paylaşmaya başlayabilirsiniz.

Barış YANIK

Cheers!

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
100 TOPLAM İNDİRME

Cheers, dünyanın dört bir yanında bulunan tanımadığınız kişiler ile en güzel fotoğraflarınızı isim ve yer bilgilerinizi ekleyerek paylaşabileceğiniz eğlenceli bir iOS sosyal ağ uygulamasıdır.

Birçok kişi mutlu olduğu anları en yakınları ile hemen paylaşmak ve onlarıda sevincine ortak etmek ister. Cheers uygulaması bunun aksine tanımadığınız kişiler ile en mutlu ve özel anlarınızı dünyanın dört bir köşesinde yaşayan tanımadığınız kişiler ile paylaşmanızı sağlayan ücretsiz bir iOS uygulamasıdır. İlk bakışta oldukça gelen uygulama, en mutlu anlarınızın fotoğrafını çekip, fotoğrafa isim ve yaşadığınız yerin bilgilerinizi ekleyerek tanımadığınız kişiler ile paylaşımda bulunmanızı sağlıyor.

Android ve iOS kullanıcılarının ücretsiz olarak kullanabileceği uygulamayı kullanmak birazda cesaret istiyor. Sosyal ağ uygulamarına göre farklı bir yapısı olmasına rağmen, zaman zaman oldukça eğlenmemizi sağlayabilen Cheer ile yapacağınız her paylaşımdan sonra sizde tanımadığınız kişiler yaptığı paylaşımlardan birini görebiliyorsunuz.

Uygulama sahip olduğu sade ve modern arayüzü ile gayet rahat bir şekilde kullanılabiliyor. Uygulamayı kullanabilmek için ise yapmanız gereken tek şey, en mutlu anlarınızda fotoğraf çekerek isim ve yer bilginizi ekleyerek paylaşmak.

Genel olarak sorunsuz bir şekilde çalışan Cheers'ı herhangi bir problem yaşamadan kolayca kullanabilirsiniz. Yeni kişiler ile tanışmak ve onlarla muhabbet etmek isterseniz, iPhone ve iPad'lerinize Cheers! uygulamasını ücretsiz olarak yükleyerek hemen paylaşımda bulunmaya başlayabilirsiniz. Fakat kullanırken dikkatli olmanızı öneririm.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Messenger

    Messenger uygulamasını kullanarak tüm sosyal medya uygulamalarını tek bir platformdan yönetebilirsiniz.
  • Yaay

    Yaay İndir (Android): Yaay Google Play'de yerli sosyal medya uygulaması olarak öne çıkıyor.
  • Mirket App

    Mirket App, ilgi alanlarınız ve gündem hakkında toplumun nabzını tutabileceğiniz bir sosyal medya uygulaması.
  • Smopin

    Smopin uygulamasıyla diğer kullanıcılarla birlikte ilginizi çeken ortak konular üzerine sohbet edebilirsiniz.
  • Kwai

    Kwai uygulamasıyla Android cihazlarınızdan birbirinden eğlenceli videolar hazırlayabilirsiniz.
  • Parler

    Parler, eski ABD Başkanı Trump ile gündeme gelen Twitter benzeri mikroblog ve sosyal medya uygulaması. Parler, Android telefonlarda ücretsiz kullanılabilir.
  • Snapchat APK

    Snapchat APK, gençler arasında yaygın kullanılan anlık mesajlaşma uygulaması. Mesaj, fotoğraf, ses ve video paylaşabildiğimiz popüler sosyal medya uygulamasıdır.
  • Qavun

    Qavun, Türkiye'den çıkan en başarılı Android için sosyal medya uygulaması olarak gösterilenler arasında olduğu gibi oldukça başarılı bir alt yapıyla çalışmaktadır.