Chennai Super Kings Battle Of Chepauk 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
4 TOPLAM İNDİRME
53 MB DOSYA BOYUTU

Heyecan dolu kriket maçlarının yer aldığı eğlenceli bir spor oyunu olarak ön plana çıkıyor.

Android ve İOS sürümleri ile her iki platformda da ücretsiz olarak hizmete sunulan ve heyecan dolu kriket maçların sahne aldığı Chennai Super Kings Battle Of Chepauk 2, sıkılmadan oynayabileceğiniz kaliteli bir spor oyunu olarak öne çıkıyor.

Oyun içerisinde onlarca farklı takım ve birbirinden güçlü birçok kriket oyuncusu yer almaktadır. Toplamda 4 farklı zorluk derecesi bulunmaktadır. Ayrıca arkadaşlarınızla ve dünyanın farklı bölgelerinden oyuncularla birlikte kıyasıya maçlar yapma imkanı sunan multiplayer mod özelliği vardır.

Etkileyici görüntü grafikleri ve ses efektleri ile donatılmış bu oyunda asıl amaç, kriket maçlarına katılarak turnuvalar ve şampiyonalarda birinci olarak kupalar kazanmaktır. Birbirinden güzel kriket sopaları ve çeşitli spor ekipmanlarının yer aldığı bu oyun ile sizlerde heyecan dolu kriket maçları yapabilir ve eşsiz bir deneyim kazanabilirsiniz.

Kolay ve rahat kontrol mekanizması ile sıkılmadan oynayabileceğiniz Chennai Super Kings Battle Of Chepauk 2, beş milyondan fazla spor tutkunu tarafından tercih edilmektedir. Her geçen gün daha fazla oyuncu kitlesine ulaşan bu oyun ile eğlenceli kriket maçları sizleri bekliyor.

Doğukan Çağlakpınar

Chennai Super Kings Battle Of Chepauk 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
2 TOPLAM İNDİRME
189.2 MB DOSYA BOYUTU

Heyecan dolu kriket maçlarının yer aldığı eğlenceli bir spor oyunu olarak ön plana çıkıyor.

Milyonlarca oyun tutkunu tarafından keyifle oynanan ve her geçen gün daha fazla oyuncunun dikkatini çekmeyi başaran Chennai Super Kings Battle Of Chepauk 2, eğlenceli kriket maçları yapabileceğiniz benzersiz bir oyun olarak dikkat çekiyor.

Gerçekçi görüntü grafikleri ve seslendirmelerle güçlendirilmiş bu oyun sayesindeiyi bir kriket oyuncusu olabilir ve çeşitli ödüller kazanabilirsiniz. Oyun içerisinde birbirinden güçlü birçok kriket sporcusu ve toplamda 20 farklı kriket takımı yer almaktadır. Farklı zorluk derecelerinden dilediğinizi seçerek oyuna başlayabilirsiniz. Online modu kullanarak dilerseniz hiç tanımadığınız oyunculara karşı mücadele verebilirsiniz. Dilerseniz de arkadaşlarınıza davet göndererek onlarla birlikte kriket maçları yapabilirsiniz.

Sürükleyici özelliği ile hiç sıkılmadan oynayabileceğiniz bu oyunda asıl amaç, zorlu kriket maçlarında başarılı olarak çeşitli turnuvalardan kupalar kazanmaktır. Sayısız spor malzemeleri ve kriket sopalarından dilediğinizi kullanarak maçlara çıkabilirsiniz.

Kısa sürede bağımlısı olacağınız ve farklı bir deneyim kazanacağınız Chennai Super Kings Battle Of Chepauk 2, Android ve İOS platformlarda oynayabileceğiniz kaliteli bir oyun olarak öne çıkıyor.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Homerun Battle 2

    Gerçek zamanlı beyzbol maçlarına katılacağız.
  • Holy Shoot - Soccer Battle

    Komik karakterlerden oluşan futbol takımlarını yöneteceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • Soccer Battle Royale

    Onlarca futbolcu ve kalenin yer aldığı dev bir sahada gol atmak için savaşacağınız eşsiz bir oyundur.
  • World Cricket Battle

    Nefes kesen kriket maçları yaparak dev turnuvalarda birincilik yarışı vereceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • The War of Genesis: Battle of Antaria

    MMORPG savaş dünyasına katılacağız.
  • King Of Defense: Battle Frontier

    Düşmanlara karşı kulemizi savunacağız.
  • Prince Battle: Forgotten Sands of Time

    İlerlemeye dayalı bir oynanış bizleri bekliyor.
  • Battle of Dragon Ring

    Kendi stratejilerinizi geliştirerek aksiyon dolu savaşlara katılacağınız sürükleyici bir oyundur.