Chilly Snow

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
28 TOPLAM İNDİRME

Dikkatli ilerlemeniz gereken bir beceri oyunu

Chilly Snow, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Bağımlılık yapıcı etkisiyle dikkat çeken oyunda reflekslerinizi sınıyor ve yüksek puanlara ulaşarak arkadaşlarınıza meydan okuyorsunuz.

Yumuşak kontrolleri ve bağımlılık yapıcı etkisiyle dikkat çeken Chilly Snow, çam ağaçlarınını arasında ilerlemeye çalıştığınız bir mobil oyundur. Oldukça hoş bir atmosferde geçen oyunda tek yapmanız gereken uygun zamanlarda ekrana dokunmak ve çam ağaçlarına çarpmadan ilerlemek. Dikkatli olmanız gereken oyunda işiniz bir hayli zor. Ağaçlara ne kadar yakın geçerseniz o kadar çok puan kazanıyorsunuz. Bu nedenle mümkün olduğunda risk almalısınız. Yüksek puanlara ulaşıp arkadaşlarınıza da meydan okuyabileceğiniz oyunda sürükleyici bir deneyim yaşıyorsunuz. Bir takım özelleştirmeler de yapabileceğiniz oyunda çam ağaçlarını, topu ve arkaplanı değiştirerek daha renkli bir oyun alanı oluşturabiliyorsunuz. Etkileyici bir gece modu özelliği de bulunan oyuna hasta olacağınızı söyleyebilirim.

Chilly Snow oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Chilly Snow

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
3 TOPLAM İNDİRME
108 MB DOSYA BOYUTU

Bağımlılık yapıcı etkisi bulunan bir beceri oyunu

Chilly Snow, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir beceri oyunu olarak dikkatimizi çekiyor. Sürükleyiciğiyle ön plana çıkan oyunda reflekslerinizi sınıyor ve arkadaşlarınıza meydan okuyorsunuz.

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz bir mobil oyun olan Chilly Snow, çam ağaçlarına çarpmadan ilerleyip yüksek puanlara ulaşmaya çalıştığınız bir oyundur. Hoş bir atmosfere sahip olan oyunda yüksek puanlara ulaşarak liderlik tablosunda üst sıralara tırmanıyor ve arkadaşlarınıza meydan okuyorsunuz. Bağımlılık yapıcı etkisiyle de ön plana çıkan oyunda reflekslerinizi sonuna kadar sınıyorsunuz. Oldukça hoş bir atmosferde geçen oyunda tek yapmanız gereken uygun zamanlarda ekrana dokunmak ve çam ağaçlarına çarpmadan ilerlemek. Dikkatli olmanız gereken oyunda işiniz bir hayli zor. Ağaçlara ne kadar yakın geçerseniz o kadar çok puan kazanıyorsunuz. Bu nedenle mümkün olduğunda risk almalısınız. Ayrıca bir takım özelleştirmeler de yapabileceğiniz oyunda çam ağaçlarını, topu ve arkaplanı değiştirerek daha renkli bir oyun alanı oluşturabiliyorsunuz. 

Chilly Snow oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Snow Kids

    Kar toplarını fırlatarak düşmanlarınızı etkisiz hale getirin.
  • Chilly Rush

    Chilly Rush, tamamen ücretsiz olarak sunulan sürükleyici bir macera oyunu.
  • Bridge.io

    Arcade bulmaca karışımı süper zor bir oyun
  • Gibbets: Bow Master

    Mobilde en çok oynanan ok atma oyunu
  • Pen Run

    Çizime odaklı süper eğlenceli beceri oyunu
  • Snow Queen

    Koşarak engelleri aşmaya çalışacağız.
  • FLO Game

    Top oyunları arasında en ilginci
  • Bubblegum Hero

    Sakız şişirme yarışına giriyoruz.