Chimeras: The Signs of Prophecy

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
8 TOPLAM İNDİRME
28 MB DOSYA BOYUTU

Doğaüstü olayların ve esrarengiz cinayetlerin yer aldığı macera dolu bir oyun olarak göze çarpıyor.

Esrarengiz mekanlarda dolaşarak kayıp eşyaları bulabileceğiniz ve macera dolu bir serüvene atılabileceğiniz Chimeras: The Signs of Prophecy, Android ve İOS sürümleri ile iki farklı platformda oyun tutkunlarına hizmet veren sıra dışı bir oyundur.

Etkileyici grafik tasarımı ve ürpertici müzikleri ile dikkat çeken bu oyunda yapmanız gereken, doğaüstü olayların gerçekleştiği bir kasabada incelemeler yapmak ve sır perdesini aralayarak esrarengiz olayları çözmektir. Gizemli bir şekilde işlenen cinayetleri ve sıra dışı gelişen olayları araştırmalısınız. Gizli nesneleri bularak ipuçlarına ulaşmalı ve katillerin izini sürmelisiniz. Sürükleyici özelliği sayesinde sıkılmadan oynayabileceğiniz eşsiz bir oyun sizleri bekliyor.

Oyun içerisinde yüzlerce gizli nesne ve parçası eksik onlarca obje yer almaktadır. Bulmaca ve strateji oyunları oynayarak ipuçları kazanabilirsiniz. Bu sayede doğru iz üstünde ilerleyebilir ve katilin kim olduğunu bulabilirsiniz.

Mobil platformda macera oyunları arasında kendisine yer bulan ve geniş oyuncu kitlesi ile dikkat çeken Chimeras: The Signs of Prophecy, esrarengiz olaylarla karşı karşıya kalabileceğiniz eğlenceli bir oyun olarak ön plana çıkıyor.

Doğukan Çağlakpınar

Chimeras: The Signs of Prophecy

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
640.7 MB DOSYA BOYUTU

Doğaüstü olayların ve esrarengiz cinayetlerin yer aldığı macera dolu bir oyun olarak göze çarpıyor.

Doğaüstü olayların gerçekleştiği şehirde macera dolu bir serüvene çıkacağınız ve karanlık gölgelerin arasında dolaşarak katillerin izini süreceğiniz Chimeras: The Signs of Prophecy, geniş oyuncu kitlesi ile dikkat çeken kaliteli bir oyundur.

Mobil oyunlar arasında macera kategorisinde bulunan ve kaliteli grafikleri ile oyun severlere sıra dışı bir deneyim sunana bu oyunda amaç, tüm dünyayı kendi etkisi altına almak isteyen bir falcıya karşı mücadele etmek ve katillerin izini sürerek görevleri tamamlamaktır. Esrarengiz mekanlarda gerçekleşen cinayetleri incelemeli ve gizemli olayları aydınlatmalısınız. İpuçları toplayarak kayıp eşyalara ulaşabilir ve katilin yerini tespit edebilirsiniz.

Oyunda yer alan yüzlerce gizli nesneyi bularak görevleri tamamlamalı ve seviye atlamalısınız. Nesneleri bulmak için çeşitli ipuçlarına ihtiyacınız olacak. Bulmaca çözerek ipucu toplayabilir ve görevleri başarıyla tamamlayabilirsiniz.

Hem Android, hem de İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlardan rahatlıkla ulaşabileceğiniz ve macera dolu bölümleri ile sıkılmadan oynayabileceğiniz Chimeras: The Signs of Prophecy, binlerce oyun tutkunu tarafından tercih edilen eşsiz bir oyun olarak öne çıkıyor.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Graven: The Purple Moon Prophecy

    Gizemli bir kasabada arkeolog olarak görev yapabileceğiniz sıra dışı bir oyundur.
  • Christmas Stories: The Gift of the Magi

    Farklı mekanlarda gizli nesnelerin izini sürebileceğiniz macera dolu bir oyundur.
  • Ms. Holmes: The Monster of the Baskervilles

    Konaktaki gizemleri araştıracağız.
  • Royal Detective: Legend of the Golem

    Taş yaratıklara karşı mücadele edeceğiniz macera dolu bir oyun olarak dikkat çekiyor.
  • Dawn of the Dragons

    Dev ejderhalarla mücadele ederek aksiyon dolu RPG savaşları yapacağınız sürükleyici bir oyundur.
  • Mystery of the Ancients Deadly Cold

    Sırlarla dolu mekanlarda kayıp eşyaların izini sürebileceğiniz macera dolu bir oyundur.
  • The Emerald Maiden: Symphony of Dreams

    Kayıp nesneleri bularak gizemli bir dünyada macera dolu anlar yaşayabileceğiniz kaliteli bir oyundur.
  • Hidden Expedition: The Fountain of Youth

    Arkeoloji müzesinden kaybolan eşyaların izini sürebileceğiniz macera dolu bir oyundur.