Chimney Post

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME

Renkli görselleri ve sürükleyici atmosferiyle harika bir beceri oyunu

Chimney Post, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunu olarak dikkatimizi çekiyor. Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz oyunda blokları vurmaya ve yüksek puanlara ulaşmaya çalışıyorsunuz.

Sonsuz oyun moduna sahip bir mobil oyun olan Chimney Post, arkadaşlarınızla kıyasıya yarışabileceğiniz eğlenceli bir beceri oyunudur. Bacaları vurarak ilerlediğiniz oyunda tehlikeli yolculuklara dahil oluyorsunuz. Tek dokunuş moduyla oynayabileceğiniz oyunda işiniz bir hayli zor. Kaliteli görselleri ve renkli atmosferiyle çocukların da beğenerek oynayabileceği Chimney Post'u sakın kaçırmayın. Zaman geçirmek için tercih edebileceğiniz oyun aynı zamanda bağımlılık etkisi de bir hayli yüksek bir oyundur. Sürükleyici atmosferi ve bağımlılık etkisi ile müptelası olabileceğiniz türden bir mobil oyundur. Arkadaşlarınıza meydan okuyabileceğiniz Chimney Post'u sakın kaçırmayın.

Chimney Post oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Chimney Post

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
2 TOPLAM İNDİRME

Sonsuz oyun moduna sahip olan eğlenceli bir beceri oyunu

Chimney Post, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz zevkli bir beceri oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Yüksek puanlara ulaşıp arkadaşlarınıza meydan okuyabileceğiniz oyunda keyifli zamanlar geçirebiliyorsunuz.

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir beceri oyunu olan Chimney Post, bacaları vurarak puanlar kazandığınız bir oyundur. Zaman geçirmek için tercih edebileceğiniz eğlenceli bir mobil oyun olan Chimney Post, mutlaka denemeniz gereken bir oyundur. Kaliteli görselleri ve renkli atmosferiyle de dikkat çeken oyunda son derece dikkatli olmanız gerekiyor. Sonsuz oyun moduna sahip bir mobil oyun olan Chimney Post, arkadaşlarınızla kıyasıya yarışabileceğiniz eğlenceli bir beceri oyunudur. Sürükleyici atmosferi ve bağımlılık etkisi ile müptelası olabileceğiniz türden bir mobil oyundur. Arkadaşlarınıza meydan okuyabileceğiniz Chimney Post'u sakın kaçırmayın.

Chimney Post oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Bridge.io

    Arcade bulmaca karışımı süper zor bir oyun
  • Stack Ball 3D APK

    Stack Ball 3D APK Android oyununda topla platformu yıkarak ilerliyorsunuz. Platform yıkmaca oyunu oynaması ücretsiz ve internetsiz oynanabiliyor.
  • Gibbets: Bow Master

    Mobilde en çok oynanan ok atma oyunu
  • Pen Run

    Çizime odaklı süper eğlenceli beceri oyunu
  • Sausage Flip

    Sosis karakterlerle zıplayarak ilerlediğiniz eğlence dolu bir mobil oyun
  • Bubblegum Hero

    Sakız şişirme yarışına giriyoruz.
  • FLO Game

    Top oyunları arasında en ilginci
  • Icy Bounce

    Batan bloklar üzerinde zıplayarak ilerliyorsunuz.