Christmas Stories: A Little Prince

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
4 TOPLAM İNDİRME
73 MB DOSYA BOYUTU

İlginç bulmacalar ve yapbozlar yaparak gizli nesneleri bulabileceğiniz eşsiz bir oyundur.

Esrarengiz mekanlarda dolaşarak gizli nesneleri bulabileceğiniz ve kötü büyüleri etkisiz hale getirebileceğiniz Christmas Stories: A Little Prince, mobil platformda klasik oyunlar arasında yer alan kaliteli bir oyundur.

İlginç konusu ve etkileyici tasarımı ile oyun severlere sıra dışı bir deneyim sunan bu oyunda amaç, yılbaşı gecesi ortaya çıkan ve büyüleriyle insanları lanetleyen kötü büyücüye karşı mücadele etmektir. Çeşitli ipuçlarına ulaşarak kayıp objeleri bulmalı ve büyüleri etkisiz hale getirmek için görevleri tamamlamalısınız. Oyunda, evlenmek üzere olan bir çiftin büyücü tarafından lanetlenmesi üzerine harekete geçmeli ve tüm büyüleri yok etmelisiniz. Sürükleyici özelliği ve keyif verici gizli nesne sahneleri ile sıkılmadan oynayabileceğiniz eşsiz bir oyun sizleri bekliyor.

Oyunda yer alan çeşitli yapboz ve bulmacalar sayesinde ihtiyacınız olan ipuçlarına ulaşabilir ve gizli nesneleri bulabilirsiniz. Böylece büyücünün izini sürebilir ve görevleri tamamlayabilirsiniz.

Hem Android, hem de İOS sürümleri ile oyunculara iki farklı platformda hizmet veren Christmas Stories: A Little Prince, geniş oyuncu kitlesi ile dikkat çeken eğlenceli bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

Christmas Stories: A Little Prince

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
729.1 MB DOSYA BOYUTU

İlginç bulmacalar ve yapbozlar yaparak gizli nesneleri bulabileceğiniz eşsiz bir oyundur.

Ürpertici mekanlarda dolaşarak ipucu toplayabileceğiniz ve kötü büyüleri etkisiz hale getirebileceğiniz Christmas Stories: A Little Prince, Android ve İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlardan rahatlıkla oynayabileceğiniz macera dolu bir oyundur.

Kaliteli grafik tasarımı ve ses efektleri ile dikkat çeken bu oyunda yapmanız gereken, kayıp objeleri bularak ipucu toplamak ve kötü büyücünün insanlara yaptığı büyüleri ortadan kaldırmaktır. Evlenmek üzere olan ve düğün esnasında büyücü tarafından saldırıya uğrayan bir çift sizden yardım beklemektedir. Çiftin üzerindeki lanetli büyüyü kaldırarak görevleri tamamlamalı ve büyücüyü etkisiz hale getirmelisiniz. Maceraya doyabileceğiniz ve sıkılmadan oynayabileceğiniz sürükleyici bir oyun sizleri bekliyor.

Bölümlerde sayısız gizli nesne ve ipucu bulunmaktadır. Ayrıca ihtiyacınız olan ipuçlarına ulaşabileceğiniz onlarca bulmaca ve yapboz oyunları yer almaktadır. Bu oyunlar sayesinde ipucu toplayabilir ve büyücünün izini sürebilirsiniz.

Mobil oyun dünyasında klasik kategoride kendisine yer bulan ve binlerce oyun sever tarafından keyifle oynanan Christmas Stories: A Little Prince, heyecan verici gizli nesne sahneleri ile dikkat çeken benzersiz bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Christmas Stories: The Gift of the Magi

    Farklı mekanlarda gizli nesnelerin izini sürebileceğiniz macera dolu bir oyundur.
  • Escape Game: The Little Prince

    Gizli objeleri bularak topladığınız ipuçları ile çıkış yoluna ulaşmak için mücadele edeceğiniz macera dolu bir oyundur.
  • Little Big Tree

    Bir ağaç fidanı dikerek bu ağacı gökyüzüne kadar uzatmak için çaba harcayabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • Christmas Sweeper 3

    Yepyeni bulmacaları çözmeye çalışacağız.
  • Christmas Sweeper 4

    Kombinasyonlar yaparak bulmacaları çözüme kavuşturacağız.
  • Prince Battle: Forgotten Sands of Time

    İlerlemeye dayalı bir oynanış bizleri bekliyor.
  • Chuck Saves Christmas

    Mancınık yardımı ile kardan adamlara kartopu fırlatabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • Vacation Hotel Stories

    Otel yöneteceğiz.