Christmas Stories: The Gift of the Magi

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
4 TOPLAM İNDİRME
47 MB DOSYA BOYUTU

Farklı mekanlarda gizli nesnelerin izini sürebileceğiniz macera dolu bir oyundur.

Mobil platformda macera oyunları arasında yer alan ve 50 binden fazla oyun tutkunu tarafından tercih edilen Christmas Stories: The Gift of the Magi, gizemli evlerde gezerek kaybolmuş nesneleri bulabileceğiniz ve sürükleyici özelliği sayesinde sıkılmadan oynayabileceğiniz sıra dışı bir oyundur.

Etkileyici grafikleri ve keyif verici müzikleri ile dikkat çeken bu oyunda amaç, gizli nesneleri bulmak ve ipuçları toplayarak verilen görevleri tamamlamaktır. Oyunda, yılbaşı günü kaybolan bir kızın izini sürmeli ve çeşitli objeleri bularak ipuçlarına ulaşmalısınız. Yılbaşı hediyeleri ile dolu bir evde araştırmalar yaparak kayıp eşyaların izini sürebileceğiniz ve macera dolu anlar yaşayabileceğiniz eşsiz bir oyun sizleri bekliyor.

Oyunda onlarca farklı karakter ve sayısız gizli nesne bulunmaktadır. Bölümlerde çeşitli bulmaca ve strateji oyunları oynayarak ödüller kazanabilir ve ipuçları toplayabilirsiniz. Bu sayede görevleri tamamlayabilir ve seviye atlayabilirsiniz.

Hem Android, hem de İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlarda kolaylıkla oynayabileceğiniz Christmas Stories: The Gift of the Magi, yeni deneyimler kazanabileceğiniz eğlenceli bir oyun olarak öne çıkıyor.

Doğukan Çağlakpınar

Christmas Stories: The Gift of the Magi

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
704.3 MB DOSYA BOYUTU

Farklı mekanlarda gizli nesnelerin izini sürebileceğiniz macera dolu bir oyundur.

Android ve İOS sürümleri ile iki farklı platformda oyun tutkunlarının hizmetine sunulan ve binlerce oyuncu tarafından keyifle oynanan Christmas Stories: The Gift of the Magi, ürpertici mekanlarda dolaşarak kayıp eşyaların izini sürebileceğiniz ve macera dolu serüvenlere atılabileceğiniz benzersiz bir oyundur.

Çarpıcı grafikler ve kaliteli ses efektleri ile donatılmış bu oyunda yapmanız gereken, ipuçları toplayarak gizli nesnelere ulaşmak ve farklı mekanların kilidini açarak seviye atlamaktır. Oyun, yılbaşı bayramında gizemli bir şekilde ortadan kaybolan ve bir daha haber alınamayan bir kızın başından geçenlerden esinlenerek hazırlanmıştır. Yılbaşı için hazırlanmış onlarca hediye arasından kayıp eşyaları bulmalı ve görevleri tamamlamalısınız. Maceraya doyabileceğiniz ve eşsiz deneyimler kazanabileceğiniz sıra dışı bir oyun sizleri bekliyor.

Oyun içerisinde binlerce kayıp nesne ve birçok şüpheli karakter yer almaktadır. Ayrıca farklı bölgelerde onlarca ipucu bulunmaktadır. İpuçlarına ulaşmak için çeşitli bulamacalar çözebilir ve eşleştirmeler yapabilirsiniz.

Macera oyunları arasında yer alan ve geniş bir kitleye hitap eden Christmas Stories: The Gift of the Magi, kaliteli bir oyun olarak göze çarpıyor.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Ms. Holmes: The Monster of the Baskervilles

    Konaktaki gizemleri araştıracağız.
  • Royal Detective: Legend of the Golem

    Taş yaratıklara karşı mücadele edeceğiniz macera dolu bir oyun olarak dikkat çekiyor.
  • Chimeras: The Signs of Prophecy

    Doğaüstü olayların ve esrarengiz cinayetlerin yer aldığı macera dolu bir oyun olarak göze çarpıyor.
  • Mortimer Beckett and the Book of Gold

    Dedektif olarak olayları çözeceğiz.
  • Labyrinth of the Witch

    Piksel grafikler eşliğinde rol oyunu oynayacağız.
  • Dawn of the Dragons

    Dev ejderhalarla mücadele ederek aksiyon dolu RPG savaşları yapacağınız sürükleyici bir oyundur.
  • Mystery of the Ancients Deadly Cold

    Sırlarla dolu mekanlarda kayıp eşyaların izini sürebileceğiniz macera dolu bir oyundur.
  • The Emerald Maiden: Symphony of Dreams

    Kayıp nesneleri bularak gizemli bir dünyada macera dolu anlar yaşayabileceğiniz kaliteli bir oyundur.