Chuck Saves Christmas

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
76 MB DOSYA BOYUTU

Mancınık yardımı ile kardan adamlara kartopu fırlatabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Kartoplarını mancınık ile fırlatarak kardan adamları vurabileceğiniz ve çeşitli yılbaşı hediyeleri kazanabileceğiniz Chuck Saves Christmas, Android ve İOS sürümleri ile iki farklı platformda oyun severlere hizmet veren eğlenceli bir oyundur.

Etkileyici grafik tasarımı ve keyif verici müzikleri ile dikkat çeken bu oyunda yapmanız gereken, Noel babanın kızağını alarak macera dolu bir yolculuğa çıkmak ve önünüze çıkan tüm kardan adamları vurarak puan toplamaktır. Kardan adamlar hareket etmekte ve sürekli olarak bir yerlere saklanmaktadır. Bu nedenle onları vurmak için acele etmemeli ve kartoplarını idareli bir şekilde kullanmalısınız. Aksi halde kardan adamların tamamını vuramadan cephaneniz tükenir. İlginç konusu ve eğlenceli bölümleri ile sıkılmadan oynayabileceğiniz stres giderici bir oyun sizleri bekliyor.

Oyun içerisinde yer alan mancınık ile kartoplarını hedefe fırlatabilir ve kardan adamları vurarak onları yok edebilirsiniz. Bu sayede puan toplayabilir ve çeşitli hediyeler kazanabilirsiniz.

Mobil platformda macera oyunları arasında yer alan ve ücretsiz olarak sunulan Chuck Saves Christmas, binlerce oyun tutkunu tarafından tercih edilen kaliteli bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

Chuck Saves Christmas

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
248.1 MB DOSYA BOYUTU

Mancınık yardımı ile kardan adamlara kartopu fırlatabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Kartopu fırlatan bir mancınık ile karşınıza çıkan kardan adamları ve çeşitli objeleri vurabileceğiniz Chuck Saves Christmas, mobil platformda macera oyunları kategorisinde yer alan sıra dışı bir oyundur.

Kaliteli grafikleri ve keyif verici ses efektleri ile dikkat çeken bu oyunda amaç, mancınık ile kardan adamlara kartopu atarak onları yok etmek ve puan toplayarak yolunuza devam etmektir. Kardan adamlar sürekli olarak yer değiştirmekte ve ağaçların arkasına saklanmaktadır. Bu nedenle hedef alırken dikkatli olmalı ve kartoplarını boş yere harcamamalısınız. Aksi halde tüm kardan adamlar yok olmadan cephaneniz tükenir ve oyuna tekrar başlamak zorunda kalırsınız. Macera dolu bölümleri ve sürükleyici özelliği ile stres atabileceğiniz eğlenceli bir oyun sizleri bekliyor.

Oyunda kartopu fırlatarak vurabileceğiniz onlarca farklı hedef ve kardan adam karakteri bulunmaktadır. Hedefleri başarıyla vurarak görevleri tamamlayabilir ve yeni bölümlerin kilidini açabilirsiniz.

Hem Android, hem de İOS sürümleri ile oyunculara farklı platformlarda hizmet veren Chuck Saves Christmas, ücretsiz olarak ulaşabileceğiniz eşsiz macera oyunu olarak öne çıkıyor.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Christmas Stories: The Gift of the Magi

    Farklı mekanlarda gizli nesnelerin izini sürebileceğiniz macera dolu bir oyundur.
  • Christmas Sweeper 3

    Yepyeni bulmacaları çözmeye çalışacağız.
  • Christmas Sweeper 4

    Kombinasyonlar yaparak bulmacaları çözüme kavuşturacağız.
  • Christmas Stories: A Little Prince

    İlginç bulmacalar ve yapbozlar yaparak gizli nesneleri bulabileceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Yorozuya RPG

    Düşmanları yok etmeye çalışacağız.
  • Bravium-Hero Defense RPG

    Bravium-Hero Defense RPG
  • Ravenhill: Hidden Mystery

    Macera dolu eşsiz bir oyun sizleri bekliyor.
  • MythWars & Puzzles: RPG Match 3

    Hem bulmaca çözecek hem de savaşacağız.