Circle Bounce

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
25 TOPLAM İNDİRME

Circle Bounce, topu engellerle dolu daire üzerinde tutmaya çalıştığınız bir Android oyunu.

Circle Bounce, minimal görsellere sahip ufak boyutlu beceri gerektiren bir Android oyunu. Yolculuk esnasında veya misafirlikte iken zaman geçirmek adına açıp oynayabileceğiniz tarzda bir oyun diyebilirim.

Hiç bitmeyecekmiş gibi gelen ancak 40 bölüm sonra (tabii ki ulaşması zor) mutlu sonla sizi karşılayacak oyunda amacınız durmadan zıplamaya programlanmış topu dönen daire üzerinde mümkün olduğunca uzun süre tutmak. Bunu kolaylıkla yapmanızı engellemek amacıyla dairenin üzerine zarar verici objeler koyulmuş. Objelere dokunmadan topun zıplamasını sağlamak ise epey zor. Topun durma lüksü olmadığından ara ara dokunuşlarla topu sizin ölümünüz için yerleştirilmiş objelerin arasındaki boşluğa denk getirmeniz gerekiyor.

Erkan Calp

Circle Bounce

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
41 TOPLAM İNDİRME
18 MB DOSYA BOYUTU

Circle Bounce, topu dönen dairede engellere takılmadan zıplatmanız gereken bir iOS oyunu.

Circle Bounce, sinir edici derecede zor, sabır gerektiren beceri oyunlarını oynamaktan keyif alanlara önerebileceğim oyunlar arasında. Tek elle hem iPhone hem de iPad’de rahatlıkla oynanabileceğiniz oyunda zıplayan topu belli hızda dönen daire üzerinde düşürmeden uzun süre tutmanız gerekiyor.

Topu dönen dairede tutmak için dairedeki engele gelmeden topu seri şekilde dokunarak hızlanmasını sağlamanız sonrasında akışına bırakmanız gerekiyor. Tabii ki zamanlama çok önemli. Engeli önceden görmek ve topu iki engelin arasına denk gelecek şekilde ayarlamak çok basit değil. Tamamen el yapımı göz nuru 40 bölümü geride bırakıp oyunu tamamlamak için çelik gibi sinirlere sahip olmanız gerekiyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Bounce

    Bounce, iOS cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz eğlenceli bir beceri oyunu.
  • Bounce Classic

    Eski zamanların popüler Bounce oyununun modern versiyonu olan Bounce Classic oyununu Android cihazlarınızdan oynayabilirsiniz.
  • Bounce Original

    Nokia telefonların nostaljik oyunlarından olan Bounce'u, Android cihazlara uyarlanmış yeni versiyonunu oynayabilirsiniz.
  • Zac Bounce

    Zac Bounce oyununda meşhur karakteriniz ile birlikte zorlu orman yollarını geçmeniz ve puan toplamanız gerekiyor.
  • Sling Shot Bounce Attack

    Sling Shot Bounce Attack, muhteşem grafiklere sahip olan bir beceri oyunudur.
  • Pin Circle

    Pin Circle, Android cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz, zorlu bir beceri oyunu.
  • 360 Ball in Circle

    360 Ball in Circle, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.
  • Just Circle

    Just Circle, renkli bir topu kontrol ederek bölümleri bitirmeye çalışacağınız eğlenceli ve ücretsiz bir Android beceri oyunu.