City Helicopter Game 3D

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
446 TOPLAM İNDİRME
34 MB DOSYA BOYUTU

City Helicopter Game 3D, helikopteri sürerek varış noktasına ulaşmanız gereken eğlenceli ve heyecanlı bir Android helikopter simülasyonu.

City Helicopter Game 3D, Android telefon ve tablet sahiplerinin ücretsiz olarak oynayabileceği bir simülasyon oyunu. Eğer araba yada tır değilde helikopter kullanmak ve gökyüzünde uçmak istiyorsanız bu oyunu mutlaka denemeniz gerekiyor.

Oyunda 20 farklı bölüm bulunuyor ve her bölümde amacınız helikopteri istenen yere götürerek iniş yapmak. Fakat bunu yapmak sandığınız kadar kolay değil çünkü siz helikopter ile uçarken önünüze çıkan gökdelenlere dikkat etmeniz gerekiyor. Eğer helikopter ile çarparak kaza yaparsanız, helikopter yok oluyor ve bölümü baştan oynamak zorunda kalıyorsunuz.

Grafiksel açıdan çok yeterli bir oyun olmamasına rağmen ücretsiz olarak oynayabileceğiniz seçenekler arasında olduğu için oldukça eğlenceli diyebilirim. Basit olarak tasarlanan şehrin üzerinde helikopter sürme keyfi yaşayacağınız oyuda tüm bölümleri bitirdikten sonra tekrar oynayabiliyorsunuz. Grafikler tam anlamıyla yeterli kalitede olmamasına rağmen 3 boyutlu olması oldukça iyi. Böylece kendinizi cidden helikoptersürüyormuş gibi hissedebiliyorsunuz.

Eğlence amaçlı hazırlanan bir helikopter simülasyonu olan City Helicopter Game 3D'yi tüm Android mobil cihaz sahibi oyun severlerin indirerek mutlaka denemesini tavsiye ederim. Boyut olarak da çok büyük olmayan oyunu hemen indirerek helikopter sürmeye başlayabilirsiniz.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Gunship Carrier Helicopter 3D

    Gunship Carrier Helicopter 3D, Android cihazlarınız üzerinde eğlenceli vakit geçirmek için oynayabileceğiniz ücretsiz bir Android helikopter oyunu.
  • Helicopter Flight Simulator 3D

    Helicopter Flight Simulator 3D, helikopter sürerek size verilen görevleri yerine getirmeye çalışacağınız heyecanlı ve eğlenceli bir Android helikopter simülasyonu.
  • Tractor Driver 3D: City

    Tractor Driver 3D: City mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir simülasyon oyunudur
  • City Construction Simulator 3D

    City Construction Simulator 3D simülasyon türü oyunlardan keyif alan oyunseverlerin denemesi gereken ypaımlar arasında yer alıyor.
  • GUNSHIP BATTLE: Helicopter 3D

    GUNSHIP BATTLE: Helicopter 3D, helikopterinizi kontrol ederek düşmanlarınızla ile savaşıp onları yok etmeye çalışacağınız heyecanlı ve aksiyon dolu bir Android oyunudur.
  • Jet Plane Fighter City 3D

    Jet Plane Fighter City 3D, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir uçak simülasyonu oyunudur.
  • City Bus Driving Mania 3D

    City Bus Driving Mania 3D mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir otobüs simülatörüdür
  • City Car Stunts 3D

    City Car Stunts 3D, spor arabamızla tehlikeli akrobatik hareketler yaptığımız bir oyun.