City Island

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
21 TOPLAM İNDİRME
50 MB DOSYA BOYUTU

Kendi şehrinizi inşa ederek turistik bir kent oluşturacağınız eğlenceli bir oyundur.

Hem Android hem de İOS sürümleri ile iki farklı platformdan oyun tutkunlarına ücretsiz olarak hizmet veren City Island, kendi şehrinizi inşa ederek farklı alanlarda üretim yapabileceğiniz ve yeni yerleşim yerleri kurarak şehrinizi geliştirebileceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Etkileyici grafik tasarımı ve kaliteli ses efektleri ile dikkat çeken bu oyunda amaç, sıfırdan bir şehir inşa ederek hayallerinizdeki kenti oluşturmak ve ekonomik dengeyi sağlayarak görevleri tamamlamaktır. Birçok farklı alanda faaliyet gösteren lüks binalar yapabilir ve şehri büyüterek mega kent olma yolunda emin adımlarla ilerleyebilirsiniz. Sürükleyici bölümleri ve bağımlılık yapıcı özelliği ile sıkılmadan oynayacağınız eşsiz bir oyun sizleri bekliyor.

Oyunda şehrinizi geliştirmek ve büyütmek için oteller, parklar, rezidanslar, restoranlar, benzin istasyonları, kütüphaneler, sinema salonları, müzeler, okullar ve daha yüzlerce bina yer almaktadır. Ayrıca ulaşımı kolaylaştırmak için tasarlayabileceğiniz çeşitli ulaşım yolları bulunmaktadır.

Simülasyon oyunları arasında kendisine yer bulan ve ücretsiz olarak sunulan City Island, oldukça geniş bir kitleye hitap eden popüler bir oyun olarak öne çıkıyor.

Doğukan Çağlakpınar

City Island

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
8 TOPLAM İNDİRME
86.9 MB DOSYA BOYUTU

Kendi şehrinizi inşa ederek turistik bir kent oluşturacağınız eğlenceli bir oyundur.

Hayalinizdeki şehri inşa ederek dünyaca ünlü bir kent meydanda getirebileceğiniz ve çeşitli alanlarda üretim yaparak ekonomik dengeyi sağlayabileceğiniz City Island, mobil platformda simülasyon oyunları arasında yer alan ve 10 milyondan fazla oyun sever tarafından keyifle oynanan eğlenceli bir oyundur.

Yüksek çözünürlüklü grafikleri ve keyif verici ses efektleri ile oyunculara sıra dışı bir deneyim sunan bu oyunda yapmanız gereken, boş bir alan üzerine sıfırdan büyük bir şehir inşa etmek ve çeşitli görevler üstlenerek seviye atlamaktır. Şehrinizi geliştirerek ve büyüterek mega kent yapmak için çaba göstermeli ve dünyanın sayılı şehirlerinden biri haline getirmelisiniz. Bu sayede zamanla daha fazla turisti ağırlayabilir ve ekonomik olarak kalkınabilirsiniz. Şehrinize inşa edebileceğiniz okul, park, otel, restoran, rezidans, kütüphane ve daha onlarca farklı bina türü bulunmaktadır. Ayrıca birçok farklı ulaşım yolarlı ve araçları yer almaktadır.

Android ve İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlardan kolaylıkla erişebileceğiniz City Island, ücretsiz oyunlar arasında yer alan kaliteli bir oyun olarak göze çarpmaktadır.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • City Island: Airport

    Şehrinize dev hava alanları inşa ederek daha fazla turistin gelmesini sağlayacağınız eğlenceli bir oyundur.
  • City Island 5 APK

    City Island 5 APK Android şehir kurma oyunları arasında oldukça popüler. Şehir kurma oyunu ücretsiz indirilebilir, internetsiz ve internetli (online) oynanabiliyor.
  • Eco City

    Eco City, Android işletim sistemine sahip olan telefon ve tabletlerde oynayabileceğiniz bir Simülasyon oyunudur.
  • Trade Island

    İş adamı olmaya çalışacağız.
  • Zoo Island: Exotic Garden

    Sayısız zorluğa sahip bulmacaları çözmeye çalışacağız.
  • Pocket City Free

    Belediye başkanı olacağız.
  • Designer City

    Hayalimizdeki şehri kurmaya çalışacağız.
  • Designer City 2

    Kendi şehrimizi hayata geçirecek ve yöneteceğiz.