Cleanvaders Arcade

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
23 TOPLAM İNDİRME

Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.

Cleanvaders Arcade, Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur. Kontrol etmesi çok kolay ve eğlenceli grafiklere sahip olan oyun ile keyifli dakikalar geçireceğinize eminim.

Oyunda göreviniz gezegenin etrafında dolaşarak toplayabildiğiniz kadar yaratığı toplamak. Böylece gezegeninizi kirletmelerine engel olmuş oluyorsunuz. Bunun için de uçma becerilerinizi ve reflekslerinizi kullanmanız gerekiyor.

Oyunda etraftaki yaratıkları toplamaya çalışırken elbette size engel olacak şeyler de çıkıyor. Bunlar bozuk uydular, savunma füzeleri, meteor yağmurları gibi tehlikelerden oluşuyor. Bu yüzden aynı zamanda bunlara da dikkat etmeniz gerekiyor.

Tabi ki bu esnada gezegene çok fazla yaklaşmamanız gerekiyor çünkü eğer gereğinden fazla yaklaşırsanız gezegene çarpıp ölüyorsunuz. Aynı şekilde gereğinden fazla uzaklaşırsanız da oyunu kaybediyorsunuz.

Kolay gibi görünse de oynadıkça zorlaştığını göreceksiniz. Zorlaştıkça da daha eğlenceli bir hale gelecek. Eğer siz de bu tarz beceri oyunlarını seviyorsanız, bu oyunu indirip denemenizi tavsiye ediyorum.

Elifcan Mehekli Çakmak

Cleanvaders Arcade

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
11 TOPLAM İNDİRME

iOS cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.

Basit fakat orijinal bir düşünce üzerinden geliştirilmiş olan Cleanvaders Arcade, gerçekten eğlenceli bir beceri oyunu diyebilirim. Adından da anlayabileceğiniz gibi oyunda temel amacınız gezegenleri temizlemek.

iOS cihazınıza ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz Cleanvaders Arcade'de gezegenlerin etrafında uzay geminizle uçarak etraftaki yaratıkları toplamanız gerekiyor. Örneğin dünyanın etrafında uçarak insanları topluyorsunuz.

Fakat göründüğü kadar kolay değil elbette. Oyunda uçarken gezegene gereğinden fazla yaklaşmamanız gerekiyor çünkü çarpıp ölüyorsunuz. Gereğinden fazla uzaklaşırsanız da bu sefer dışarı çıkıp kaybediyorsunuz.

Yani oyunda parmağınızla ekrana doğru miktarda dokunmanız çok önemli. Ayrıca yine sizi engellemeye çalışan bozuk uydular, savunma füzeleri, meteor yağmurları gibi tehlikelerden de kaçmanız gerekiyor. Bu yüzden de reflekslerinizi kullanmalısınız.

Eğlenceli diyalogları ve hoş grafikleri ile de dikkat çeken oyun hayli eğlenceli diyebilirim. Eğer siz de beceri oyunlarını seviyorsanız, bu oyuna göz atmalısınız.

Elifcan Mehekli Çakmak

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Bridge.io

    Arcade bulmaca karışımı süper zor bir oyun
  • FLO Game

    Top oyunları arasında en ilginci
  • Sky Ball

    Ketchapp'ın yeni top oyununda havada uçuyoruz.
  • Souptastic!

    Android oyununu yemek yapmayı sevenlere tavsiye ederim.
  • Icy Bounce

    Batan bloklar üzerinde zıplayarak ilerliyorsunuz.
  • Gibbets: Bow Master

    Mobilde en çok oynanan ok atma oyunu
  • Bubblegum Hero

    Sakız şişirme yarışına giriyoruz.
  • Stack Ball 3D APK

    Stack Ball 3D APK Android oyununda topla platformu yıkarak ilerliyorsunuz. Platform yıkmaca oyunu oynaması ücretsiz ve internetsiz oynanabiliyor.