Clipchat

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
55 TOPLAM İNDİRME

Clipchat uygulaması ile Android akıllı telefon ve tabletlerinizden kendi kendini yok eden iletiler paylaşabilirsiniz.

Clipchat uygulaması, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz ücretsiz sosyal ağ uygulamalarından bir tanesi ve popüler Snapchat sohbet uygulamasına benzer bir konsepti sosyal ağ uygulaması olarak karşımıza çıkarıyor. Snapchat'teki gibi özel mesajlar göndermek yerine Clipchat vasıtasıyla tüm arkadaşlarınızla kendi kendini yok eden paylaşımlar gönderebiliyorsunuz.

Böylece herkese yazmak istediklerinizi veya göndermek istediğiniz fotoğrafları teker teker atmanıza gerek kalmıyor ve Facebook hesabınızda fotoğraf ya da ileti paylaşıyor gibi paylaşabiliyorsunuz. Ancak Clipchat duvarınızda paylaşılanlar bir defa görüntülendikten sonra bir daha görüntülenemiyor ve sonsuza dek yok oluyor.

Paylaştığınız resimlerin önizlemelerinin mozaiklenmesini sağlamak ve böylece resimler açılmadıkça içeriğinin görüntülenmesine engel olmak da mümkün. Uygulamanın arayüzü iyi tasarlandığı için kurduktan hemen sonra tüm özelliklerinden faydalanmaya başlayabilirsiniz.

Uygulamada diğer kullanıcılara cevap vermek, 5 saniyeye kadar videolar paylaşmak ve resimlerinizi göndermek oldukça kolay ve hesabınızın güvenliği de şifreli bağlantı sayesinde sağlanıyor. Eğer kendi kendini yok eden iletiler paylaşabileceğiniz bir sosyal ağ uygulaması arıyorsanız Clipchat'e göz atmayı unutmayın.

Yiğit Ekim Demir

Clipchat

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
64 TOPLAM İNDİRME

iPhone ve iPad cihazlarınızda kendi kendini yok eden mesajlar paylaşabileceğiniz bir sosyal ağ uygulaması.

Clipchat uygulaması, iPhone ve iPad cihazlarınızda ücretsiz olarak kullanabileceğiniz ve karadaşlarınıza en kolay yoldan yazılı mesajlar ve resimler gönderebileceğiniz mesajlaşma uygulamaları arasında yer alıyor. Uygulama temel olarak mesaj gönderebilmek için hazırlanmış ancak mesajlarınızın alıcı tarafından görüntülenmesinin ardından kendini yok etmesi sayesinde kişisel gizliliğinizi koruma opsiyonu da unutulmamış.

Ancak benzer pek çok uygulamanın aksine, sadece bir chat aracı değil, aynı zamanda bir sosyal ağ olan Clipchat, böylece başkalarını takip etmenizi ve takip edilebilmenizi de sağlıyor. Zaman tünelinizde paylaştığınız resimlerin piksel piksel sansürlü bir şekilde görüntülenmesinin ardından herhangi bir takipçiniz resmin gerçek halini görüntülerse resim kendini yok ediyor ve bir daha görüntülemek mümkün olmuyor.

Uygulamanın temel özellikleri şu şekilde listelenmiş

  • Video ve fotoğraf paylaşımları
  • Kendini yok eden mesajlar, resimler ve videolar
  • Güvenlik için piksellenmiş önizleme
  • Yüksek güvenlikli şifrelenmiş gizlilik seçenekleri
  • İyi tasarlanmış kullanıcı arayüzü ve hız

Uygulama sadece bir mesajlaşma aracı olmadığı için, hayatınızdaki anları tüm arkadaşlarınızla zaman tünelinizde tek seferde paylaşabilirsiniz ve daha sonra yok olmasını da sağlayabilirsiniz. Yeni ve farklı bir sosyal ağ uygulaması denemek istiyorsanız uygulamaya göz atmayı unutmayın.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Messenger

    Messenger uygulamasını kullanarak tüm sosyal medya uygulamalarını tek bir platformdan yönetebilirsiniz.
  • Yaay

    Yaay İndir (Android): Yaay Google Play'de yerli sosyal medya uygulaması olarak öne çıkıyor.
  • Mirket App

    Mirket App, ilgi alanlarınız ve gündem hakkında toplumun nabzını tutabileceğiniz bir sosyal medya uygulaması.
  • Parler

    Parler, eski ABD Başkanı Trump ile gündeme gelen Twitter benzeri mikroblog ve sosyal medya uygulaması. Parler, Android telefonlarda ücretsiz kullanılabilir.
  • Kwai

    Kwai uygulamasıyla Android cihazlarınızdan birbirinden eğlenceli videolar hazırlayabilirsiniz.
  • Smopin

    Smopin uygulamasıyla diğer kullanıcılarla birlikte ilginizi çeken ortak konular üzerine sohbet edebilirsiniz.
  • Qavun

    Qavun, Türkiye'den çıkan en başarılı Android için sosyal medya uygulaması olarak gösterilenler arasında olduğu gibi oldukça başarılı bir alt yapıyla çalışmaktadır.
  • Snapchat APK

    Snapchat APK, gençler arasında yaygın kullanılan anlık mesajlaşma uygulaması. Mesaj, fotoğraf, ses ve video paylaşabildiğimiz popüler sosyal medya uygulamasıdır.