Cloak

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
249 TOPLAM İNDİRME

Cloak, iPhone ve iPad'leriniz üzerinde arkadaşlarınızın nerede olduklarını görerek istenmeyen karşılaşmaları önleyebileceğiniz yararlı ve ücretsiz bir uygulamadır.

Cloak, iOS kullanıcılarının Instagram ve Foursquare uygulamalarını kullanarak arkadaşlarının nerede olduklarını öğrenmesini sağlayan yararlı ve ücretsiz bir uygulamadır.

Sosyal ağ uygulamaları kullanıcıların yeni kişilerle tanışmasını ve var olan arkadaşları ile iletişimini sağlayarak sosyal ağınızı genişletmeye yarar. Fakat Cloak uygulaması tam aksine bir anti sosyal uygulama gibi çalışır ve istenmedik karşılaşmalardan sizi korur.

Örneğin karlılaştığınız zaman çok konuşan veya görmek istemediğiniz arkadaşlarınızı uygulama ile takip ederek, istenmeyen karşılaşmaları engelleyebilirsiniz. Özellikle yakın yerlerde oturduğunuz arkadaşlarınız veya belirli mekanlara takıldığınız kişiler ile denk gelmemek için kullanılabilecek olan uygulama amacına uygun kullanıldığında gerçekten işe yarıyor.

Sizde iPhone ve iPad'lerinize Cloak uygulamasını yükleyerek, kendinize görünmezlik pelerini takabilir ve istemediğiniz kişiler ile siz istemedikçe karşılaşmazsınız. Uygulamayı hiç bir ücret ödemeden indirip sınırsız kullanabilirsiniz. Ayrıca henüz yeni olan uygulamaya ilerleyen süreçte yeni özellikler eklenecektir.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Yaay

    Yaay İndir (iOS iPhone): Türk Telekom'un yeni yerli sosyal medya uygulaması
  • Mirket App

    Yerli sosyal medya uygulaması Mirket'te kullanıcılar gündem ve ilgi alanlarına ilişkin toplumun nabzını tutuyor.
  • Parler

    Parler, eski Amerika Başkanı Trump ile popülerliği artan tarafsız, özgür sosyal medya platformu. Parler, iOS için de ücretsiz kullanılabilir.
  • Smopin

    Smopin uygulamasında ortak ilgi alanlarına sahip olduğunuz kullanıcılarla keyifli bir sohbete dahil olabilirsiniz.
  • Kwai

    Kwai uygulamasında, kendi oluşturduğunuz videoları paylaşabilir ve diğer kullanıcıların videolarını takip edebilirsiniz.
  • Social Media Vault

    iPhone ve iPad cihazlarda kullanılabilen Social Media Vault mobil uygulaması, tek bir uygulama üzerinden tüm sosyal medya hesaplarınızı kontrol edebileceğiniz güvenli bir sosyal medya uygulamasıdır.
  • HAGO

    Oyun oynayıp arkadaşlık kurabileceğiniz bir sosyal medya uygulaması
  • begoodto.me

    Etrafınızda olup biten iyi olayları paylaşabileceğiniz bir sosyal medya