Clock of Atonement

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
4.3 MB DOSYA BOYUTU

Geçmişe yolculuk yaparak sevgilinizi kurtarmak için macera dolu anlar geçireceğiniz eşsiz bir oyundur.

Zamanı geri alarak geçmişte yaptığınız büyük bir hatayı telafi etmek için mücadele edeceğiniz ve zaman yolculuğu yaparak aynı hataları yapmadan olayların farklı bir şekilde seyretmesi için çaba göstereceğiniz Clock of Atonement, mobil platformda macera oyunları kategorisinde kendisine yer bulan ve ücretsiz olarak hizmete açılan sürükleyici bir oyundur.

Piksel sanatıyla tasarlanmış eşsiz grafikleri ve macera dolu senaryosu ile oyunculara sıra dışı bir deneyim sunan bu oyunda yapmanız gereken tek şey, geçmişe dönerek yaptığınız hataları telafi etmek ve kısıtlı bir süre içerisinde görevleri tamamlayarak geleceğe dönmektir.

Oyunda, sevdiği kadını bir anlık öfke sonuncunda öldüren ve bundan pişmanlık duyan sapık bir karakteri yöneteceksiniz. Kefaretinizi ödemek için bir şans doğacak ve 30 dakikalığına geçmişe dönme fırsatı yakalayacaksınız. Geçmişe yolculuk yaparak sevgilinizi kurtarmak için mücadele etmeli ve zamanla yarışmalısınız.

Android ve İOS sürümleri ile iki farklı platformdan oyun severlerin hizmetine sunulan ve oldukça geniş bir oyuncu topluluğu tarafından keyifle oynanan Clock of Atonement, sürükleyici bir oyun olarak öne çıkmaktadır.

Doğukan Çağlakpınar

Clock of Atonement

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
41.1 MB DOSYA BOYUTU

Geçmişe yolculuk yaparak sevgilinizi kurtarmak için macera dolu anlar geçireceğiniz eşsiz bir oyundur.

Hem Android, hem de İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlardan sorunsuz bir şekilde oynayabileceğiniz Clock of Atonement, zamanda yolculuk yaparak geçmişte yaptığınız hataları telafi etmek için büyük bir fırsat yakalayacağınız sürükleyici bir oyundur.

Piksel tarzındaki grafikleri ve eşsiz senaryosu ile dikkat çeken bu oyunda amaç, geçmişte yaptığınız büyük bir hatadan dönmek için zamanda yolculuk yapmak ve hatalarınızı telafi etmektir. Kısıtlı bir süre içerisinde geçmişe dönerek yaptığınız yanlışları düzeltmeli ve sevdiğiniz kadını kurtararak görevleri tamamlamalısınız.

Bir anlık öfkenin kurbanı olarak sevgilisini öldüren bir sapığı yöneterek hatanızdan dönmek için macera dolu bir serüvene atılacak ve sevgilinizi kurtarmak için zorlu bir yolculuğa çıkacaksınız. Zamanda yolculuk yapmak ve yaptığınız hataları telafi etmek için elinize geçen bu fırsatı iyi değerlendirmeli ve görevleri tamamlayarak yolunuza devam etmelisiniz.

Mobil platformda macera oyunları arasında bulunan ve ücretsiz olarak hizmet veren Clock of Atonement, binlerce oyun tutkunu tarafından tercih edilen bağımlılık yapıcı ilginç bir oyun olarak ön plana çıkıyor.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Trials of Heroes: Idle RPG

    100’den fazla karakter ile karşılaşacağız.
  • Royal Detective: Legend of the Golem

    Taş yaratıklara karşı mücadele edeceğiniz macera dolu bir oyun olarak dikkat çekiyor.
  • Hidden Expedition: Dawn of Prosperity

    Deprem araştırmaları yapabileceğiniz macera dolu bir oyun olarak göze çarpıyor.
  • Chimeras: The Signs of Prophecy

    Doğaüstü olayların ve esrarengiz cinayetlerin yer aldığı macera dolu bir oyun olarak göze çarpıyor.
  • War Of Champions Idle RPG

    Dev yaratıklara mücadele ederek aksiyon dolu anlar geçireceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Dawn of the Dragons

    Dev ejderhalarla mücadele ederek aksiyon dolu RPG savaşları yapacağınız sürükleyici bir oyundur.
  • Mystery of the Ancients Deadly Cold

    Sırlarla dolu mekanlarda kayıp eşyaların izini sürebileceğiniz macera dolu bir oyundur.
  • Land of Doran

    Eşsiz tasarımlarıyla göz kamaştıran savaşçıları yöneterek macera dolu anlar geçireceğiniz sürükleyici bir oyundur.