CloseBy

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
394 TOPLAM İNDİRME

CloseBy, Instagram ve Twitter paylaşımlarını konuma göre filtreleyen bir sosyal ağ uygulaması.

CloseBy, çevrenizde veya istediğiniz yerin yakınındaki insanların Instagram ve Twitter’da yaptıkları paylaşımları gösteren, konum bazlı çalışan bir sosyal ağ uygulaması. Instagram ve Twitter hesabınız olmasa bile kullanabileceğiniz Android uygulaması diğer sosyal ağlar gibi tamamen ücretsiz ve Türkçe dil desteğiyle geliyor. Ücretsiz olarak hem Android hem de iOS platformunda lansmana çıkan CloseBy apk indir günümüzde geniş kitleler tarafından kullanılıyor. 2 yıl önce piyasaya sürülen başarılı sosyal ağ uygulaması, konum bazlı özelliği ile diğer sosyal platformlardan tamamen ayrılıyor.

CloseBy Apk Özellikleri

  • Android ve iOS sürümler,
  • Ücretsiz,
  • Türkçe dahil farklı dil seçenekleri,
  • Konum bazlı paylaşım ve görüntüleme,
  • Milyonlarca kullanıcı,

Instagram ve Twitter üzerinden insanları bir araya getirmeyi, tanıştırmayı amaçlayan CloseBy, son derece basit işleyen bir sosyal ağ. Uygulamaya girdiğinizde karşınıza ortadan ikiye ayrılmış bir arayüz çıkıyor. Bir tarafta Instagram diğer tarafta Twitter gönderileri listeleniyor. Buradaki paylaşımlar, konumunuzu değiştirdikçe yenileniyor. Diğer deyişle nereye giderseniz orada paylaşım yapan insanların gönderilerini görüyorsunuz.

Instagram ve Twitter gönderilerini kullanıcının konumuna göre filtreleyerek gösteren CloseBy, sosyal ağlar üzerinden yeni insanlarla tanışmayı düşünenler için harika bir uygulama.

CloseBy Apk İndir

Android ve iOS platformunda ücretsiz olarak yayınlanan CloseBy apk her geçen gün kitlesini artırmaya devam ediyor. Uygulamayı hemen ücretsiz olarak indirip paylaşımlar yapmaya ve yapılan paylaşımları görüntüleyebilirsiniz. İyi eğlenceler dileriz.

Erkan Calp

CloseBy

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
148 TOPLAM İNDİRME

CloseBy, konumunuza göre Instagram ve Twitter paylaşımlarını karşınıza çıkaran bir sosyal ağ uygulaması.

CloseBy, sosyal ağlar aracılığıyla insanların tanışmalarına yardımcı olan, konum bazlı çalışan bir sosyal ağ uygulaması. Bulunduğunuz yerde insanların Instagram ve Twitter’da neler paylaştıklarını görmekten harita üzerinden arama yaparak oldukça yakınınızdaki insanlarla tanışmaya pek çok amaç için kullanabilirsiniz.

iOS platformunda da ücretsiz olan ve Türkçe dil desteğiyle gelen sosyal ağ uygulaması CloseBy, konumunuzu takip ederek çevrenizde sosyal ağlarda (Instagram ve Twitter’da) konuşulanları karşınıza çıkaran basit arayüzlü bir uygulamanın fazlasından değil. Uygulamayı kullanmak için Instagram ve Twitter kullanıcısı olmanız da gerekmiyor. Uygulamayı açtığınızda karşınıza konumunuza göre sürekli yenilenen iki bölüm; Instagram ve Twitter paylaşımları çıkıyor. Bulunduğunuz yere ne kadar uzaklıktaki paylaşımların gösterileceğini kendiniz ayarlayabiliyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Messenger

    Messenger uygulamasını kullanarak tüm sosyal medya uygulamalarını tek bir platformdan yönetebilirsiniz.
  • Yaay

    Yaay İndir (Android): Yaay Google Play'de yerli sosyal medya uygulaması olarak öne çıkıyor.
  • Mirket App

    Mirket App, ilgi alanlarınız ve gündem hakkında toplumun nabzını tutabileceğiniz bir sosyal medya uygulaması.
  • Parler

    Parler, eski ABD Başkanı Trump ile gündeme gelen Twitter benzeri mikroblog ve sosyal medya uygulaması. Parler, Android telefonlarda ücretsiz kullanılabilir.
  • Smopin

    Smopin uygulamasıyla diğer kullanıcılarla birlikte ilginizi çeken ortak konular üzerine sohbet edebilirsiniz.
  • Kwai

    Kwai uygulamasıyla Android cihazlarınızdan birbirinden eğlenceli videolar hazırlayabilirsiniz.
  • Snapchat APK

    Snapchat APK, gençler arasında yaygın kullanılan anlık mesajlaşma uygulaması. Mesaj, fotoğraf, ses ve video paylaşabildiğimiz popüler sosyal medya uygulamasıdır.
  • Qavun

    Qavun, Türkiye'den çıkan en başarılı Android için sosyal medya uygulaması olarak gösterilenler arasında olduğu gibi oldukça başarılı bir alt yapıyla çalışmaktadır.