CocoPPa

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
5,542 TOPLAM İNDİRME
17 MB DOSYA BOYUTU

CocoPPa ile Android telefonunuzun görünümünü dilediğiniz gibi kişiselleştirebilirsiniz

CocoPPa Android telefonunuzun duvar kağıdı ve kısayol ikonları gibi öğelerini kişiselleştirmenize yardımcı olan ücretsiz bir Android uygulamasıdır.

Android telefonunuzun görünümünü dilediğiniz gibi değiştirebilmenize yardımcı olan, orjinal adı Icon/wallpaper Free-CocoPPa☆+* olan bu sevimli uygulama binlerce simge ve Android duvar kağıdını size ücretsiz olarak sunuyor. Oldukça kolay bir şekilde kullanılabilen uygulama herhangi bir launcher uygulaması kullanmadan telefonunuzun görünümünü yapılandırmanıza ve telefonunuzu dilediğiniz gibi kullanmanıza olanak sağlamakta. Çok ileri seviye bilgiye sahip değilseniz bile CocoPPa'yı kullanabilir ve telefonunuza yeni bir görünüm kazandırabilirsiniz.

CocoPPa'nın en beğenilen özelliklerinden biri kendi duvar kağıtlarınızı ve ikonlarınızı yaratmanıza yardımcı olmasıdır. Uygulama içinden yapılabilen bu işlem sayesinde favori resimlerimizi duvar kağıdınız olarak ayarlayabilmekte, bu resimle uyumlu ikonlar da yaratabilmektesiniz. Hazırladığınız duvar kağıdı ve ikon setleri temalarını kaydedebilir, dünya çapındaki diğer CocoPPa kullanıcılarıyla paylaşabilirsiniz.

CocoPPa'nın duvar kağıdı ve ikon arşivi uygulamanın uluslararası çaptaki kullanıcıları tarafından sürekli geliştirilmektedir. Hergün binlerce kullanıcının eklediği çalışmalarla genişleyen bu arşivi telefonunuza kolayca kaydedebiliyorsunuz. Arşivdeki bütün çalışmaları tek bir dokunuşla telefonunuza indirmenize yardımcı olan CocoPPa bu sayede internet bağlantınızın olmadığı anlarda telefonunuzu kişiselleştirmenize de yardımcı oluyor.

CocoPPa uygulama kullanıcıları arasında iletişim kurulmasına da izin vermekte. Profillere yorum bırakma imkanı tanıyan uygulamanın bu özelliği sayesinde isteklerinizi favori tasarımcılara iletebilir, arkadaşlarınıza en beğendikleri temaları sorabilirsiniz.

Gelişmiş bir arama fonksiyonuna sahip uygulama tercihlerinize uygun temalara erişmenizi daha da kolay hale getirmekte.

Can Erdil Şentürk

CocoPPa

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
2,251 TOPLAM İNDİRME
34.4 MB DOSYA BOYUTU

CocoPPa iPhone için çok geniş kişiselleştirme seçenekleri sunmaktadır

CocoPPa iPhone için birçok farklı kişiselleştirme seçeneğini kullanıcılara sunan bir iOS uygulamasıdır.

Binlerce iPhone duvar kağıdı ve ikonunu ücretsiz olarak telefonlarımıza yüklememize olanak sağlayan uygulama herhangi bir launcher uygulamasına ihtiyaç kalmadan iPhone'mizin görünümünü değiştirmemize yardımcı oluyor. Oldukça kolay bir şekilde yapılabilen bu işlem her seviyeden kullanıcıya hitap ediyor ve yüksek bilgi gerektirmiyor. Uygulama bu özelliği sayesinde dünya çapında milyonlarca kullanıcı tarafından tercih edilmiş duurmda.

CocoPPa'da öne çıkan en önemli özellik kendi duvar kağıdı ve simgelerimizi yaratmamıza imkan tanımasıdır. Bu sayede iPhone'miz için bize daha çok hitap eden, favori fotoğraflarımızdan oluşturduğumuz bir görünüm elde edebiliyoruz. Ayrıca oluşturduğumuz bu temaları kaydederek dünya çapındaki kullanıcılarla paylaşabilmekteyiz. 

CocoPPa'da yer alan duvar kağıdı ve ikon arşivi dünya çapındaki milyonlarca kullanıcı tarafından sürekli güncellenmektedir. Her gün yeni birşey bulabileceğiniz uygulama bu yönüyle bir sosyal paylaşım platformu özelliği kazanıyor. Diğer kullanıcılarla iletişime geçmenize de imkan tanıyan uygulama böylece profillere yorum yazarak favori temalarınızı paylaşmanıza, arkadaşlarınızın en beğendiği temaları öğrenmenize olanak sağlıyor. Eğer internet bağlantınız sürekli aktif değilse CocoPPa arşivinde bulunan bütün temaları tek bir dokunbuşla indirmenize ve çevrimdışı olarak temaları telefonunuza yükleyebilmenize izin vermekte.

CocoPPa'da yer alan arama fonksiyonu sayesinde aradığınız kriterlere uygun içeriklere daha rahat erişebilir ve kolayca telefonunuza uygulayabilirsiniz. Eğer iOS 7 ile birlikte gelen ikonlar ve arayüz hoşunuza gitmediyse CocoPPa sizin için ilaç niteliğinde bir uygulama olacaktır.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • CocoPPa Dolls

    Göz kamaştıran kıyafetler tasarlayarak eşsiz modeller oluşturacağınız eğlenceli bir oyundur.
  • Notch Battery Bar

    Çentikli Android telefonlarda çentiğin çevresinde pil seviyesini gösteriyor.
  • Samsung QuickStar APK

    Samsung Good Lock QuickStar APK: Hızlı ayarlar menüsünü renklendirin, ekran simgelerini kaldırın, saat yerini değiştirin.
  • Samsung NavStar APK

    Samsung Good Lock NavStar APK: Android telefonunuzun navigasyon çubuğunu özelleştirin.
  • Flick Launcher

    Flick Launcher uygulaması akıllı telefonlarınıza yeni özellikler katan başarılı bir launcher uygulaması.
  • Power Shade

    Power Shade uygulaması ile bildirim panelini kendi zevkinize göre özelleştirebilirsiniz.
  • Sesame

    Sesame uygulamasıyla akıllı telefonlarınızda gelişmiş ve derinlemesine arama yapabilirsiniz.
  • Navbar Apps

    Navbar Apps uygulamasıyla akıllı telefonlarınızın görünümünü kişiselleştirebilirsiniz.