Core: Story of an Electron

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
6 TOPLAM İNDİRME

Kendine has kurguya sahip olan sürükleyici bir mobil oyun

Core: Story of an Electron, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz keyifli bir arcade oyunu olarak dikkatimizi çekiyor. Boş zamanlarınızı değerlendirebileceğiniz keyifli bir mobil oyun olan Core: Story of an Electron ile becerilerinizi sonuna kadar sınıyorsunuz.

Görselliği ve sürükleyiciliğiyle karşımıza çıkan Core: Story of an Electron, can sıkıntınızı geçirebilecek türden bir oyun olarak karşımıza çıkıyor. Basit bir oynanışa ve bağımlılık yapıcı etkiye sahip olan oyunda kelimenin tam anlamıyla reflekslerinizi sonuna kadar sınıyorsunuz. Sabırlı olmanızı da gerektiren oyunda elektronu merkeze kadar taşımanız gerekiyor. Tek parmak ile kontrol edebileceğiniz elektronu en uygun zamanda katmanlara yerleştirmelisiniz. Minimal tarz grafiklere sahip olan oyunda 500 zorlu bölüm yer alıyor. Bölümleri geçtikçe katmanlar artıyor ve merkeze ulaşmak daha zor bir hal alıyor. Bu nedenle son derece bolmalı ve reflekslerinizi sonuna kadar kullanmalısınız. Boş zamanlarınızı değerlendirebileceğiniz keyifli bir oyun arayışındaysanız Core: Story of an Electron sizleri bekliyor diyebilirim. Ayrıca oyunda yer alan liderlik tablosuyla arkadaşlarınıza da meydan okuyabiliyorsunuz.

Tamamıyla Türk geliştiriciler tarafından piyasaya sürülen Core: Story of an Electron oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Core: Story of an Electron

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
5 TOPLAM İNDİRME

Yüzlerce zorlu bölüme sahip olan zevkli bir oyun

Core: Story of an Electron, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz zevkli bir arcade oyunudur. Zorlu bölümlerin yer aldığı oyunda reflekslerinizi ve becerilerinizi sonuna kadar sınıyorsunuz.

Tamamıyla Türk geliştiriciler tarafından bağımsız olarak piyasaya sürülen Core: Story of an Electron, boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz keyifli bir mobil oyundur. Basit bir oynanışa sahip olan oyunda yüzlerce zorlu bölümün üstesinden gelmeye çalışıyorsunuz. Görselliğin bir hayli ön planda olduğu oyunda tek yapmanız gereken uygun zamanda ekrana dokunmak ve küçük topu merkeze yollamak. Minimal tarz grafiklere sahip olan oyunda sabırlı olmanız da gerekiyor. Reflekslerinizi sonuna kadar sınayabileceğiniz oyunda sürükleyici ve bağımlılık yapıcı bir atmosfer yer alıyor. Oyunda yer alan liderlik tablosuyla da arkadaşlarınızda mücadele edebileceğiniz oyunda işiniz bir hayli zor. Bölümleri geçtikçe daha da zorlaşan oyunda dikkatli olmanız gerekiyor. Core: Story of an Electron oyununu sakın kaçırmayın.

Core: Story of an Electron oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Words Story

    Harika deneyim sunan bir mobil beceri oyunuu
  • Chicken Escape Story 2018

    Tavuğun çiftlikten kaçmasına yardımcı olun.
  • Gobs of Ghosts

    Eşsiz deneyim sunan bir beceri oyunu
  • Tower of War

    Kule savaşları yapabileceğiniz eşsiz bir arcade oyunu
  • It's Full of Sparks

    Keyifli zamanlar geçirebileceğiniz harika bir mobil beceri oyunu
  • Tomb of the Mask APK

    Tomb of the Mask APK, tuzaklar ve tehlikelerle dolu bir labirente sokan arcade tarzında mobil macera oyunu.
  • Tomb of the Mask: Color

    Harika deneyim sunan bir beceri oyunu
  • Pocket Arcade Story

    Pocket Arcade Story ile Android cihazlarınızda çocukluğunuza dönün, kendi atari salonunuzu kurun.