Couple

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1,513 TOPLAM İNDİRME
7.5 MB DOSYA BOYUTU

Couple, özellikle çiftleri hedef alan özel, farklı, eğlenceli ve ücretsiz bir Android iletişim uygulamasıdır.

Couple, hayatınızın her anında sizin yanınızda olarak sevdiğiniz kişi ile özel ve farklı bir iletişim yolu kuranızı sağlayan Android uygulamasıdır. Sevgililerin ve çiftlerin kullanımı amaçlanarak geliştirilen uygulama en yakın dostlar arasında da rahatlıkla kullanılabilir.

Android platformu üzerinde 1 milyon indirme sayısına ulaşan Couple'ı kullanmak oldukça kolay. Diğer mesajlaşma uygulamalarının aksine bu uygulama üzerinde iletişim kurmak istediğiniz sadece tek bir kişi seçiyorsunuz. Bu kişi bağlandıktan sonra uygulama size özel bir tahta oluşturuyor. Zamana göre gönderilerinizin sıralandığı bu tahta üzerinden sevgilinize ister güzel ve romantik mesajlar yazın, isterseniz resim, video ve ses dosyası gönderin, istersneiz de görüntülü konuşma gerçekleştirin. Ayrıca resim yapma yeteneğinize güveniyorsanız sevgiliniz yada eşiniz için güzel resimler çizerek ona sürprizler yapabilirsiniz.

Partneriniz ile özel ve gizli bir iletişim kurmanızı sağlayan uygulama ile her an her dakika sevdiğiniz yanınızdaymış gibi hissedebilirsiniz. Ayrıca uygulamanın sahip olduğu en ilginç özelliklerden bir tanesi ise, partneriniz ile parmak uçlarınızı cihazlarınızın üzerine koyarak birleştirebilmeniz. Partneriniz ile paylaştığınız tahta üzerine alışveriş listesi, yapılacaklar listesi veya bunlar yerine sade bir öpücük koyabilirsiniz.

Özellikler:

  • Özel anlarınızı hatırlamanızda yardımcı olacak olan özel zaman çizelgesi
  • Gerçek zamanlı mesajlaşma, sesli mesaj, video ve fotoğraf paylaşımı
  • Duygu ve düşüncelerinizi uygulama içinde bulunan stickerlar ve ikonlar aracılığı ile belirtme
  • Sevdiğiniz ile uzakta olsanız bile cihazlarınız üzerinden parmak uçlarınızı bir araya getirme
  • Partneriniz ile birlikte resim çizme veya oyun oynama
  • Uygulama içerisinden arama yapma
  • Hızlı lokasyon paylaşımı
  • Çapraz platform desteği
  • Web tabanlı platform desteği
  • Takvim hatırlatıcı

Ücretsiz olarak indirerek Android telefon ve tabletleriniz ile kullanabileceğiniz Couple uygulamasını kullanarak sevgiliniz veya eşiniz ile en güzel ve en özel dakikalarını paylaşın ve birbirinizle istediğiniz an iletişim kurun.

Uygulamanın aşağıda bulunan tanıtım videosunu izleyerek uygulama hakkında daha fazla bilgiye sahip olabilirsiniz.

Barış YANIK

Couple

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
135 TOPLAM İNDİRME

Couple, iPhone ve iPad'lernizle kullanarak ruh eşinizle en iyi şekilde iletişim kurmanızı sağlayan ücretsiz bir sosyal ağ uygulamasıdır.

Couple, isminden anlaşıldığı üzere çiftleri hedef alan bir sosyal ağ uygulamasıdır. iOS uygulama marketinde bulunan pek çok diğer mesajlaşma uygulamasının aksine Couple, kullanıların teke tek iletişim kurmasını sağlamaktadır.

Farklı bir iletişim yolu sunan Couple, çiftlerin veya eşlerin bir tahta üzerine yazı ayzarak iletişime geçmesini sağlıyor. Bu tahta üzerine ister alışveriş listesi yazın isterseniz eşinizie sevgi dolu bir öpücük yollayın. Uygulamayı kullanmaya başlamak için ilk olarak, sizin için özel olan bir kişi seçmelisiniz. Bu sevgiliniz veya eşiniz olabileceği gibi sürekli iletişim kurmak istediğiniz bir arkadaşınız veya yakın dostunuz da olabilir. Yukardıa belirttiğim gibi bu uygulama ile kontakt listenizdeki tüm kişiler ile iletişime geçemiyorsunuz. Sadece tek bir kişi seçerek o kişi ile özel, farklı ve eğlenceli bir iletişim yolu oluşturabilirsiniz. Ayrıca uygulama ile özel bir takvim hazırlayarak seçtiğiniz kişinin doğum gününü veya diğer özel günlerinizi ekleyebilirsiniz. Tüm bunların dışında kullanıcılar birbirleri ile resim, video veya ses dosyalarını birbirleri ile paylaşabiliyorlar.

Uygulamanın enteresan özelliklerinden birisi ise, göndermek istediğiniz fotoğrafları gizli veya normal olarak gönderebilmeniz. Gizli olarak fotoğraf gönderdiğinizde partneriniz fotoğrafı gönderdikten sonra fotoğraf otomatik olanak silinmektedir. Bu sayede özel fotoğraflarınız daima güvende ve saklı kalmış olur.

Aşık olduğunuz kişi ile iletişim kurmak için farklı ve eğlenceli bir uygulama arıyorsanız Couple ihtiyacınızı karşılayacaktır. Ücretsiz olarak indirerek iPhone ve iPad'leriniz ile kullanabileceğiniz uygulamayı keisnlikle denemenizi tavsiye ederim.

Uygulamanın aşağıda bulunan tanıtım videosunu izleyerek uygulama hakkında daha fazla bilgiye sahip olabilirsiniz.

 

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Couple Tracker

    Couple Tracker uygulamasını kullanarak, partnerinizin telefonundaki tüm mesaj ve arama kayıtlarını kendi cihazınızdan takip edebilirsiniz.
  • Couple Widget

    Couple Widget uygulamasını kullanarak, sevgilinizle ilişkiye başladığınız tarihten bugüne kadar geçen zamanı görebilirsiniz.
  • Messenger

    Messenger uygulamasını kullanarak tüm sosyal medya uygulamalarını tek bir platformdan yönetebilirsiniz.
  • Yaay

    Yaay İndir (Android): Yaay Google Play'de yerli sosyal medya uygulaması olarak öne çıkıyor.
  • Mirket App

    Mirket App, ilgi alanlarınız ve gündem hakkında toplumun nabzını tutabileceğiniz bir sosyal medya uygulaması.
  • Parler

    Parler, eski ABD Başkanı Trump ile gündeme gelen Twitter benzeri mikroblog ve sosyal medya uygulaması. Parler, Android telefonlarda ücretsiz kullanılabilir.
  • Kwai

    Kwai uygulamasıyla Android cihazlarınızdan birbirinden eğlenceli videolar hazırlayabilirsiniz.
  • Smopin

    Smopin uygulamasıyla diğer kullanıcılarla birlikte ilginizi çeken ortak konular üzerine sohbet edebilirsiniz.