CrawlingWorm

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
12 TOPLAM İNDİRME

CrawlingWorm, birbirinden farklı karakterleri ile birlikte yılan oyunu oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.

Bir zamanlar tuşlu telefonlar ile oynamaya doyamadığımız yılan oyunu günümüzde pek popüler değil. Android platformundan ücretsiz olarak indirebileceğiniz CrawlingWorm ile yılan oyunun en güncel şeklini oynayabilirsiniz. Bu sayede oyun belki de eski popülerliğine tekrar kavuşabilir.

Renkli grafikleri ve birbirinden eğlenceli müzikleriyle birlikte CrawlingWorm oyunu oldukça hoşunuza gidecek. Oyunda, birbirinden farklı karakterle ile birlikte karşınıza çıkan nesneleri toplamaya çalışıyorsunuz. Nesneleri topladıkça karakterinizin kuyruğu uzuyor ve her nesne için de ek olarak puan kazanıyorsunuz. Nesnelerin dışında oyun bazen sizin para kazanmanıza da imkan sağlayacak liralar bırakıyor. Topladığınız paralar size yeni envanterler alma fırsatı tanıyacak. Aldığınız bu envanterler ile birlikte karakterinizi daha da geliştirebilmeniz mümkün.

Boş zamanlarınızda sizi oldukça eğlendirecek olan CrawlingWorm oyununda arkadaşlarınız ile birlikte de yarışabilirsiniz. Oyunda en fazla puanı toplayan lider olacak. Bu yüzden hemen şimdi CrawlingWorm'ı indirin ve oyunun en iyisi olmaya çalışın.

Uğur Sağlam

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Pinball Cadet

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Pinball Cadet mobil oyunu, beceri ve aksiyon unsurlarının klasik Pinball oyunuyla buluştuğu bir tür beceri oyunudur.
  • Hoop Rush

    Hoop Rush oyununda çubuğa çarpmadan ilerleyin!
  • Slices

    Renkli grafikleri ve zorlu bölümleriyle harika bir beceri oyunu
  • Fruit Heroes Legend

    Fruit Heroes Legend, zorlu ve eğlenceli bir eşleştirme oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Mr Juggler

    Hokkabazlık yapıyoruz.
  • Graviturn

    Graviturn, Android cihazlarımız üzerinde tamamen ücretsiz olarak oynayabileceğimiz bir beceri oyunu.
  • High Hoops

    Topu halkalardan geçirin.
  • Knock Balls

    Top silahıyla kuleleri indirin.