Crazy Bird

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
10 TOPLAM İNDİRME
13 MB DOSYA BOYUTU

Crazy Bird, kuşları engellere çarptırmadan uçurmanız gereken eğlenceli bir Windows Phone oyunu.

Crazy Bird, basit görsellere sahip tek dokunuşla rahatlıkla oynanabilen beceri oyunları arasında ve sadece Windows Phone platformunda karşımıza çıkıyor. Telefonumuza ücretsiz indirip oynayabildiğimiz oyunda sevimli – rengarenk kuşların uçmasına yardım ediyoruz.

Uçmayı yeni öğrenen kuşlara yardımcı olduğumuz oyunu reflekslerimizi ve sinir mekanizmamızı test eden enfesi bir yapım olarak özetleyebilirim. Oyunda hepsi birbirinden şirin kuşlardan birini seçiyoruz ve oyun alanında ölümcül noktalara değmeden uçmalarını sağlıyoruz. Ucu sivri bu engellere takılmamanın tek yolu kanatlarımızı olabildiğince hızlı çırpmak ve nereye gittiğimize dikkat etmek.

Puan kazanmak için tek yapmamız gereken uçmak olduğunu oyunda başarı sağlayabilmek için bunu son derece hızlı yapmamız gerekiyor. Hangi parmağınızla oynarsanız oynayın ekrana olabildiğince seri dokunmalısınız. Aksi halde kuş cennetini boylayabilirsiniz. Kuşu uçurarak ekranın herhangi bir noktasına ulaştırdığımızda puan kazanmış oluyoruz ancak bunu yaparken yolumuza çıkan şeker gibi objeleri de toplamamız gerekiyor. Rastgele çıkan objeler bize ekstra güç kazandırma açısından mühim. Puanlarımızı harcayabildiğimiz tek nokta ise yeni kuşların görücüye çıkarıldığı mağaza.

Oyunun sonraki sürümünde çoklu oyuncu modları da ekleneceği geliştirici tarafından söylenmiş ancak şu an için arkadaşlarımızı oyuna davet edemiyoruz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Fall Out Bird

    Fall Out Bird ilginç bir Flappy Bird klonudur
  • Crossy Bird

    Crossy Bird, Windows Phone cihazınızda ücretsiz oynayabileceğiniz retro grafiklere sahip bir beceri oyunu.
  • Crazy Horses: Unstabled!

    Crazy Horses: Unstabled!, Windows Phone cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz oldukça eğlenceli ve sürükleyici bir beceri oyunudur.
  • Bird Climb

    Bird Climb, kuşları dikenlere değdirmeden uçurmanız gereken renkli - eğlenceli bir Windows Phone oyunu.
  • FLY OR DIE

    FLY OR DIE, Windows Phone telefonunuzda ücretsiz oynayabileceğiniz Flappy Bird benzeri oyun.
  • Ball Jump

    Ball Jump, reaksiyon hızınızı ölçebileceğiniz eğlenceli bir beceri oyunu ve Ketchapp imzasını taşıyor.
  • Beyond Gravity

    Kaliteli grafik ve müzkleriyle göz kamaştıran Beyond Gravity, beceri ve bilim kurgu kategorilerini bir araya getiren bir oyun.
  • aa

    aa, Windows Phone telefonunuzda oynayabileceğiniz en zor beceri oyunu.