Crowdfire

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
584 TOPLAM İNDİRME

Crowdfire uygulaması sayesinde Android cihazlarınızdan Twitter ve Instagram hesaplarınızı kullanabiliyorsunuz.

Crowdfire uygulaması, Android akıllı telefon ve tablet kullanıcılarının en kolay yoldan Twitter ve Instagram hesaplarını yönetmelerini sağlayan bir sosyal medya aracı olarak karşımıza çıktı. Hem ücretsiz olarak sunulan hem de oldukça kolay kullanılır bir yapıya sahip olan uygulama, böylece orijinal sosyal medya araçlarının aksine pek çok eksikliği giderebiliyor diyebilirim.

Uygulamayı kullandığınızda her iki sosyal ağda da sizi geri takip etmeyenleri görebiliyor, böylece gereksiz yere insanları takip etmeyi bırakabiliyorsunuz. Ayrıca son zamanlarda sizi takip eden ve takip etmeyi bırakanları da inceleme imkanınız olduğu için hesabınızın popülerliğini ve gidişatını analiz etme imkanınız oluyor. Sadece hesabınızı incelemek değil diğer hesapları değerlendirmek için de kullanılabilen uygulama, kimi takip ederseniz onun sizi takip etme ihtimalinin daha yüksek olduğunu da belirtebiliyor. Böylece doğru kişileri takip ederek takipçi kazanmak da mümkün hale geliyor.

Takipçilerinizi ekleyebildiğiniz kara liste sayesinde sizinle iletişime geçmesini istemediğiniz kişilere engel koyabiliyor, beyaz liste sayesinde istediğiniz kişilerin bir şekilde engellenmesinin önüne geçebiliyorsunuz. Sizi yeni takip etmek isteyen kişilere otomatik hoşgeldin mesajı da gönderebilmesi bu konuda işe yarar bir araç arayanların işini görecektir.

Ayrıca Instagram ve Twitter için zamanlanmış ileti sunabilmesi sayesinde telefon ya da bilgisayar başında değilken de hesabınızın boş kalmamasını sağlayabiliyorsunuz. Bilhassa sosyal medya yöneticileri ve kendi kişisel hesaplarını en verimli şekilde yönetmek isteyenlerin göz atmaktan hoşlanacakları uygulamalardan birisi olacağını düşünüyorum.

Yiğit Ekim Demir

Crowdfire

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
302 TOPLAM İNDİRME
33 MB DOSYA BOYUTU

Crowdfire sayesinde iPhone ve iPad'lerinizden Instagram yahut Twitter hesaplarınızı kolayca yönetebiliyorsunuz.

Crowdfire uygulaması, iPhone ve iPad kullanıcılarının mobil cihazlarından Twitter ve Instagram hesaplarını kolayca yönetebilecekleri ücretsiz uygulamalar arasında yer alıyor ve kullanıcılara oldukça geniş ve gelişmiş seçenekler sunabildiğini belirtmek gerek. Sade ve basit bir arayüzle gelmesi sayesinde fonksiyonlarından faydalanırken pek bir zorluk çekeceğinizi de sanmıyorum.

Uygulamanın en temel işlevleri şu şekilde sıralanıyor:

  • Sizi takip etmeyenleri görebilme
  • Geri takipte bulunmayanları listeleme
  • Son zamanlarda takibi bırakanları görme
  • Kullanıcılar arası ilişkileri görüntüleme
  • Kara ve beyaz liste uygulamaları

Uygulamada yer alan analiz özellikleri hangi kullanıcıların sizi geri takibe daha uygun olduklarını da ortaya koyabiliyor ve böylece sizi takip etmeyecek kişileri takip etmeden yolunuza devam edebiliyorsunuz.

Bunun yanında Twitter üzerinden sizi takip edenlere otomatik bir hoşgeldin mesajı gönderilmesi, zamanlanmış tweet ve Instagram fotoğrafları gönderme gibi pek çok özellik de yine Crowdfire'ın kabiliyetleri arasında yer alıyor.

Eğer klasik Twitter ve Instagram uygulamalarından sıkıldıysanız ve daha detaylı bir yönetim imkanı sunan araçlar bulmak istiyorsanız kesinlikle göz atmadan geçmemeniz gerektiğini düşünüyorum.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Messenger

    Messenger uygulamasını kullanarak tüm sosyal medya uygulamalarını tek bir platformdan yönetebilirsiniz.
  • Yaay

    Yaay İndir (Android): Yaay Google Play'de yerli sosyal medya uygulaması olarak öne çıkıyor.
  • Mirket App

    Mirket App, ilgi alanlarınız ve gündem hakkında toplumun nabzını tutabileceğiniz bir sosyal medya uygulaması.
  • Parler

    Parler, eski ABD Başkanı Trump ile gündeme gelen Twitter benzeri mikroblog ve sosyal medya uygulaması. Parler, Android telefonlarda ücretsiz kullanılabilir.
  • Kwai

    Kwai uygulamasıyla Android cihazlarınızdan birbirinden eğlenceli videolar hazırlayabilirsiniz.
  • Smopin

    Smopin uygulamasıyla diğer kullanıcılarla birlikte ilginizi çeken ortak konular üzerine sohbet edebilirsiniz.
  • Qavun

    Qavun, Türkiye'den çıkan en başarılı Android için sosyal medya uygulaması olarak gösterilenler arasında olduğu gibi oldukça başarılı bir alt yapıyla çalışmaktadır.
  • Snapchat APK

    Snapchat APK, gençler arasında yaygın kullanılan anlık mesajlaşma uygulaması. Mesaj, fotoğraf, ses ve video paylaşabildiğimiz popüler sosyal medya uygulamasıdır.