Crunch Gallery

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
27 TOPLAM İNDİRME
19 MB DOSYA BOYUTU

Crunch Gallery sayesinde kalitelerini bozmadan fotoğrafların boyutlarını düşürebiliyoruz.

Crunch Gallery, Android tablet ve akıllı cihazlarımız üzerinde kullanabileceğimiz bir fotoğraf boyutu azaltma uygulaması olarak öne çıkıyor. Özellikle çok sık fotoğraf ve video çeken kullanıcılara hitap eden bu uygulama ile birlikte artık ekstra bulut depolama alanları satın almak zorunda kalmayacağız.

Tamamen ücretsiz olarak indirebileceğimiz bu uygulama ile birlikte galerimizden seçeceğimiz fotoğrafların ve videoların boyutunu ufaltabiliyoruz. İşin en iyi tarafı ise uygulamanın bu işlemi yaparken medya dosyalarının kalitesini düşürmemesi.

Crunch Gallery'nin kullanımı son derece basit ve kolay. Sadece çalıştırıyoruz ve boyutunu ufaltmak istediğimiz fotoğrafları ve videoları seçiyoruz. Ardından uygulama seçmiş olduğumuz video ve fotoğrafları kısa süre içerisinde ufak boyutlu hale getiriyor. Yüzde elliye varan bir ufalma olduğunu söyleyebiliriz.

Pratik çalışma mantığıyla beğenimizi kazanan Crunch Gallery'nin bir diğer özelliği de kullanıcıların veri paketlerini daha verimli kullanabilemlerine yardım etmesi. Fotoğraflarımızın ve videolarımızın boyutları ufalacağı için yapacağımız paylaşımlar çok daha az veri kullanacak.

Emircan Erdoğan

Crunch Gallery

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
14 TOPLAM İNDİRME
7.9 MB DOSYA BOYUTU

Crunch Gallery isimi bu uygulama fotoğrafların kalitesini bozmadan boyutlarını düşürüyor.

Crunch Gallery, hem iPhone hem de iPad cihazlar üzerinde kullanabileceğimiz bir fotoğraf boyutu küçültme uygulaması olarak öne çıkıyor.

Tamamen ücretsiz olarak indirebileceğimiz bu uygulama sayesinde cihazımızın hafızasında fazla yer kaplayan videoları ve fotoğrafları kalitelerini bozmadan daha ufak boyutlu hale getirebiliyoruz.

Özellikle sık sık video ve fotoğraf çeken kullanıcılar, cihazlarının hafızasını doldurmamak için ekstra bulut depolama alanları satın almak durumunda kalıyorlar. Hatta bazı durumlarda bazı fotoğraflarımızı ve videolarımızı feda etmek zorunda kalıyoruz. Fakat Crunch Gallery, seçeceğimiz video ve fotoğrafların kalitelerini hiçbir şekilde bozmadan onları çok daha ufak boyutlu hale getiriyor.

Bu boyut küçültme operasyonu yüzde elliye varan sonuçlar ortaya koyuyor. Sahip olduğunuz tüm fotoğraf ve videoların boyutlarının yarı yarıya azaldığını düşünün! Gerçekten cihazınızda hatırı sayılır miktarda boş alan açılırdı değil mi? Eğer çok sayıda fotoğraf ve video arşivliyorsanız Crunch Gallery'yi mutlaka kullanmalısınız.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Google Gallery Go

    Google Gallery Go (Android İndir): Google Fotoğraflar'dan fotoğraf ve video galeri uygulaması
  • Gallery Vault

    Gallery Vault ile tüm özel dosyalarınızı gizleyerek başkalarının görmesini engelleyebilirsiniz.
  • Photo Gallery

    Photo Gallery uygulaması, fotoğraf ve videolarınız için geniş yelpazede özellikleri sizlere sunuyor.
  • One Gallery

    One Gallery uygulaması sayesinde HTC Android cihazlarınızda tüm online fotoğraf ve videolarınızı görüntüleyebilirsiniz.
  • Photo Gallery HD

    Photo Gallery HD uygulamasıyla onlarca faydalı özelliğe sahip bir galeri uygulamasına sahip olabilirsiniz.
  • F-Stop Gallery

    F-Stop Gallery uygulaması ile fotoğraflarınızı hızlıca görüntüleyebilir, çeşitli düzenleme araçlarını kullanabilirsiniz.
  • Private Gallery

    Private Gallery, istediğiniz fotoğrafları seçerek geri kalanları saklamanızı sağlayan yararlı ve kullanışlı bir Android fotoğraf saklama uygulaması.
  • Photo Gallery for Facebook

    Android Photo Gallery uygulamasıyla, cihazınızda yer alan fotoğrafları Facebook'a yükleyebilirsiniz.