Cubicle

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
14 TOPLAM İNDİRME

Cubicle, üç boyutlu platformda yuvarlanarak ilerlediğiniz küp oyunu.

Cubicle, küpü üç boyutlu platform üzerinde ilerletmeye çalıştığınız Android oyunu. Boş zamanlarda, yolda giderken, arkadaşınızı beklerken telefonunuzda açıp oynayabileceğiniz türde refleksleri sınayan harika bir mobil oyun.

İlerledikçe şekillenen, boşluklar içeren platformun üzerinde yuvarlanan bir küpü kontrol ediyoruz oyunda. Platformun yapısı sürekli değiştiğinden boşlukları çok önceden görüp nereye ayak basacağımızı çok iyi hesaplamamız gerekiyor. Boşluklardan düşmeden ilerlemek zaten zorken bir de minik yeşil küpleri toplamamız isteniyor. Ayrıca siyah sağa sola yuvarlanan küplere değmemeliyiz.

Erkan Calp

Cubicle

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
7 TOPLAM İNDİRME
52.9 MB DOSYA BOYUTU

Cubicle, iPhone ve iPad cihazlarınızda kullanabileceğiniz ilerlemeli bir beceri oyunudur.

Cubicle, oldukça güzel bir atmosferde boş vakitlerinizi değerlendirebileceğiniz bir beceri oyunu. iPhone ve iPad cihazlarınızda oynayabileceğiniz bu oyunda, minik küpümüzle zorlu bir maceraya çıkıyor ve elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Her yaştan insanın keyifle oynayabileceği bu oyuna dilerseniz biraz daha yakından bakalım. 

Cubicle oyunu daha önce mobil platformlarda gördüğümüz türevlerine çok benziyor. Açıkçası tek farkın oynanışta olduğunu düşünüyorum. Zira kontrol beklediğimden daha zor bir hal almış ve alışmanız biraz uzun sürüyor. Minimalist 3 boyutlu tasarımda, -bana kalırsa- uhrevi atmosferde gezindiğimiz oyunda bir küpü yönetiyoruz. Cubicle'ı oynadığımız galakside bir bakıma seyahat ederek ilerliyoruz diyebilirim. Düşmanlarla karşı karşıya geliyor ve önümüze çıkan engellere takılmadan ilerlemeye çalışıyoruz. Küçük küpleri ezerek yeni karakterlerin kilidini de açabilirsiniz. Ama az önce söylediğim gibi kontrollerin biraz zor olduğunu unutmayalım.

Eğer boş vakitlerinizi değerlendirebileceğiniz minimalist bir beceri oyunu arıyorsanız Cubicle'ı ücretsiz indirebilirsiniz. Alternatifler arasına almanız gerektiğini düşünüyorum.

Gökhan Abay

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Pinball Cadet

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Pinball Cadet mobil oyunu, beceri ve aksiyon unsurlarının klasik Pinball oyunuyla buluştuğu bir tür beceri oyunudur.
  • Slices

    Renkli grafikleri ve zorlu bölümleriyle harika bir beceri oyunu
  • Hoop Rush

    Hoop Rush oyununda çubuğa çarpmadan ilerleyin!
  • Fruit Heroes Legend

    Fruit Heroes Legend, zorlu ve eğlenceli bir eşleştirme oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Splashy!

    1 milyon oyuncu arasına katılın!
  • Surfatron

    Surfatron oyununda karakterinizle birlikte tüm paraları toplayın!
  • Mr Juggler

    Hokkabazlık yapıyoruz.
  • Clash of Blocks

    Zorlu beceri oyunu