DabKick

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
43 TOPLAM İNDİRME

DabKick, Android cihazlarınızı kullanarak arkadaşlarınızla birlikte medya dosyalarını görüntüleyip izleyebileceğiniz ücretsiz ve yararlı bir uygulama.

DabKick, arkadaşlarınız ya da tanıdıklarınız ile canlı mesajlaşırken ayn zamanda fotoğraf görüntüleme ya da aynı anda video izleme gibi özelliklere sahip olan hem yararlı hem de ücretsiz bir Android uygulaması.

Sosyal medya uygulamaları kategorisinde yer alan DabKick başta biribirinden uzak olan sevgililerin olmak üzere farklı kişilerin aynı anda video izlemesini sağlıyor. Sadece video ile sınırlı kalmayan uygulama dilerseniz fotoğraflara da aynı anda bakma imkanı sunuyor.

Canlı sohbet ederken yani mesajlaşırken bir yandan fotoğraflara bakıp videolar izleyebileceğiniz uygulamanın her iki tarafta yüklü olmasına da gerek yok. Sizde varsa karşı tarafın tarayıcısında da açılabilir. Fakat uygulama olması daha iyi. Tüm bu özellikler dışında arkadaşlarınız çevrımdışıyken onlara fotoğraf ya da video göndererek online olduklarında izlemelerini sağlayabilirsiniz.

Barış YANIK

DabKick

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
16 TOPLAM İNDİRME
15.8 MB DOSYA BOYUTU

DabKick, mobil cihazlarınız üzerinden arkadaşlarınız ile fotoğraf ve videoları aynı anda izlemenizi sağlayan ücretsiz ve yararlı bir iOS uygulaması.

DabKick, arkadaşlarınıza video linkini ya da videonun tamamını göndermek yerine onlarla oturup birlikte izlemenizi sağlayan güzel ve başarılı bir iOS uygulaması. iPhone ve iPad'leriniz üzerinde ücretsiz olarak kullanabileceğiniz uygulama sayesinde hem fotoğrafları hem de videoları istediğiniz kişi ve kişiler ile yanı anda görebiliyor ya da izleyebiliyorsunuz.

Özellikle sevgililer olmak üzere sıkı arkadaşlarınız ya da aile bireylerinin işine yarayacak olan uygulama, her iki tarafın da yüklemesi zorunlu olan bir uygulama da değil. Sadece sizde olması arkadaşlarınızın da girebilmesini sağlıyor fakat karşılıklı olması uyum açısından daha iyi diyebilirim.

Canlı video izleme dışında sohbet özelliğine de sahip olan DabKick ile hem birlikte fotoğraf görüntüleyip videolar izleyebilir hem de aynı anda mesajlaşabilirsiniz.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Messenger

    Messenger uygulamasını kullanarak tüm sosyal medya uygulamalarını tek bir platformdan yönetebilirsiniz.
  • Yaay

    Yaay İndir (Android): Yaay Google Play'de yerli sosyal medya uygulaması olarak öne çıkıyor.
  • Mirket App

    Mirket App, ilgi alanlarınız ve gündem hakkında toplumun nabzını tutabileceğiniz bir sosyal medya uygulaması.
  • Parler

    Parler, eski ABD Başkanı Trump ile gündeme gelen Twitter benzeri mikroblog ve sosyal medya uygulaması. Parler, Android telefonlarda ücretsiz kullanılabilir.
  • Kwai

    Kwai uygulamasıyla Android cihazlarınızdan birbirinden eğlenceli videolar hazırlayabilirsiniz.
  • Smopin

    Smopin uygulamasıyla diğer kullanıcılarla birlikte ilginizi çeken ortak konular üzerine sohbet edebilirsiniz.
  • Qavun

    Qavun, Türkiye'den çıkan en başarılı Android için sosyal medya uygulaması olarak gösterilenler arasında olduğu gibi oldukça başarılı bir alt yapıyla çalışmaktadır.
  • Snapchat APK

    Snapchat APK, gençler arasında yaygın kullanılan anlık mesajlaşma uygulaması. Mesaj, fotoğraf, ses ve video paylaşabildiğimiz popüler sosyal medya uygulamasıdır.