Dancing Queen: Club Puzzle

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
24 TOPLAM İNDİRME
59 MB DOSYA BOYUTU

Renkli blokları eşleştirerek dans eden figürlerin kilidini açabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Hem Android, hem de İOS sürümleri ile iki farklı platformdan oyun severlere sunulan ve 100 binden fazla oyuncu tarafından keyifle oynanan Dancing Queen: Club Puzzle, eğlenceli eşleştirmeler ve yapbozlar yapabileceğiniz eşsiz bir oyundur.

Renkli grafikleri ve keyif verici müzikleri ile dikkat çeken bu oyunda yapmanız gereken tek şey, onlarca farklı renge ve şekle sahip eşleştirme blokları arasından uygun olanları birleştirerek bulmacaları tamamlamak ve yeni dansçıların kilidini açmaktır. En az 3 aynı renge ve şekle sahip eşleştirme bloğunu yan yana veya alt alta getirerek eşleştirmeleri tamamlamalısınız. Bu sayede blokların sayısını azaltabilir ve bulmacayı çözerek puan toplayabilirsiniz. Puanları kullanarak farklı danslar yapan yeni karakterlere sahip olabilir ve seviye atlayarak yolunuza devam edebilirsiniz.

Oyunda muz, elma, üzüm ve daha onlarca farklı meyve şekline sahip eşleştirme bloğu yer almaktadır. Ayrıca eşleştirmeleri tamamladıkça ulaşabileceğiniz birbirinden farklı birçok dansçı karakter bulunmaktadır.

Mobil platformda bulmaca oyunları kategorisinde yer alan ve ücretsiz olarak hizmet veren Dancing Queen: Club Puzzle, sürükleyici özelliğe sahip kaliteli bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

Dancing Queen: Club Puzzle

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
362.8 MB DOSYA BOYUTU

Renkli blokları eşleştirerek dans eden figürlerin kilidini açabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Rengarenk şekillerden oluşan onlarca blok yığını arasından doğru eşleştirmeleri yaparak bulmacaları çözebileceğiniz ve puan kazanabileceğiniz Dancing Queen: Club Puzzle, binlerce oyun sever tarafından tercih edilen kaliteli bir oyundur.

Basit ama kaliteli grafikleri ve eğlenceli ses efektleri ile oyun tutkunlarına sıra dışı bir deneyim sunan bu oyunda amaç, aynı şekilleri bir araya getirerek eşleştirmeleri tamamlamak ve yeni dansçı karakterlerin kilidini açmaktır. Aynı renge ve şekle sahip en az 3 bloğu yatay veya dikey bir şekilde bir araya getirmelisiniz. Bu sayede blokları yok edebilir ve bulmacayı çözebilirsiniz. Puan toplayarak dans eden farklı figürlere sahip olabilir ve seviye atlayarak yolunuza devam edebilirsiniz. Sürükleyici özelliği ve zihin geliştirici bölümleri ile sıkılmadan oynayacağınız eşsiz bir oyun sizleri bekliyor.

Oyunda muz ve elma gibi birçok farklı meyve şekline sahip blok bulunmaktadır. Ayrıca dans eden onlarca karakter yer almaktadır.

Android ve İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlarda sorunsuz bir şekilde çalışan Dancing Queen: Club Puzzle, ücretsiz olarak sunulan eğlenceli bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Queen of Drama

    Eğlenceli eşleştirmeler yaparak macera dolu bir yolculuğa çıkacağınız eşsiz bir oyundur.
  • Dancing Ballz

    Platform üzerinde ilerlemeye çalışacağız.
  • Train shunting puzzle

    Demiryollarını doğru eşleştirmeye çalışacağız.
  • Puzzle Go

    Sudoku tarzındaki bulmacaları çözmeye çalışacağız.
  • Snap Puzzle

    Birbirinden farklı bulmacaları çözmeye çalışacağız.
  • Puzzle Glow

    900 farklı bulmacayı çözüme kavuşturmaya çalışacağız.
  • Puzzle Island: Match 3 Game

    Adamızı geliştirmeye çalışacağız.
  • Mouse House: Puzzle Story

    Benzersiz bulmacaları çözüme kavuşturacağız.