Darkness Reborn

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
4,800 TOPLAM İNDİRME

Darkness Reborn türünün en iyi örnekleri arasında yer alan bir rol yapma oyunudur

Darkness Reborn fantastik bir hikayeye ve bolca aksiyona yer veren bir mobil aksiyon-RPG oyunudur.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlereinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunu olan Darkness Reborn'da kargaşa ve kaosun hüküm sürdüğü fantastik bir evrene konuk oluyoruz. Bu fantastik evrende bütün olaylar bir şovalyenin destansı güçlere sahip bir ejderha tarafından lanetlenmesiyle başlıyor. Şeytani ejderhanın lanetiyle inanılmaz güçler kazanan bu şovalye, gücünü yıkım ve terör yaymak için kullanıyor. Biz de buna karşı koymaya çalışan savaşçıları yönetiyoruz ve destansı bir maceraya atılıyoruz.

Mobil cihazlarda az sayıda karşımıza çıkan aksiyon RPG oyunlarının oldukça başarılı bir örneği olan Darkness Reborn'da oyuncular görevleri tamamlayarak seviye atlayabiliyorlar ve zindanlara inerek çeşitli bölüm sonu canavarlarıyla gruplar halinde savaşarak büyülü eşyaların peşinde koşabiliyorlar. Bunun yanında oyunda yapay zeka yerine diğer oyuncularla oyunun PvP modunda 3'lü takımlar halinde savaşabiliyoruz ve sıralamalara girebiliyoruz.

Darkness Reborn görsel olarak başarılı bir oyun. Oyun grafiklerinin oldukça hoş olduğu söylenebilir, görsel efektler de aynı kaliteyi koruyor. Oyunda binlerce zırh, silah ve büyülü eşya bizi beklemekte. Eğer Diablo tarzı gerçek zamanlı savaş sistemine sahip rol yapma oyunlarını seviyorsanız Darkness Reborn hoşunuza gidecektir.

Can Erdil Şentürk

Darkness Reborn

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
338 TOPLAM İNDİRME

Darkness Reborn ücretsiz olarak oynayabileceğiniz yüksek kaliteli bir aksiyon-RPG oyunudur

Darkness Reborn türünün başarılı örnekleri arasında yer alan aksiyon-RPG türünde bir mobil oyundur.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak inidirip oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunu olan Darkness Reborn'da büyü ve ejderhalar gibi fantastik öğelerin hakim olduğunu bir evrene konuk oluyoruz. Bu evren şeytani bir ejderhanın bir şovalyeyi lanetlemesiyle kaosa sürükleniyor. Lanetlenen şovalye, lanetle birlikte benzeri görülmemiş güçler kazanıyor; fakat bu güçleri iradesi dışında yıkım ve terör getirmek için kullanıyor. Biz ise bu kaosu engellemek için savaşan kahramanlardan birini yönetiyoruz.

Darkness Reborn hem görsel olarak hem de oynanış olarak yüksek kaliteyi yakalamayı başaran bir oyun. Oyunda dilerseniz tek başınıza görevleri tamamlayarak seviye atlayabilir, dilerseniz gruplar halinde zindanları keşfedebilir ve dev bölüm sonu canavarlarıyla savaşabilir, dilerseniz büyülü eşyalar peşinde koşabilir, dilerseniz de 3'lü takımlar halinde PvP karşılaşmaları yapabilir ve diğer oyuncularla savaşarak sıralamalara girebilirsiniz. Oyunda kahramanınızı daha güçlü hale getirmek için kullanabileceğiniz yüzlerce büyülü silah, zırh ve ekipman seçeneği bulunmakta.Gerçek zamanlı savaş sistemine yer veren oyun aksiyon anlamında sizi tatmin edecek.

Mobil cihazlarda az sayıda örneği bulunan aksiyon RPG türünde güzel bir oyun olan Darkness Reborn denenmeyi hakeden bir yapım.

 

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • ZKW-Reborn

    ZKW-Reborn, ünlü Zombie Kill of the Week oyununun devam oyunu olarak bünyesine yepyeni silah ve bölümler katıyor. 2 boyutlu sidescroller tarzı aksiyona zombi temasını ekleyen ZKW-Reborn, yeni zombi avcılarını bekliyor.
  • Rise of Darkness

    Rise of Darkness fantastik bir hikayeye sahip olan bir aksiyon - rol yapma oyunudur
  • Dr. Darkness

    Android işletim sistemli mobil cihazlarda oynanabilen Dr. Darkness, soluksuz oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur.
  • Shadowplay: Darkness Incarnate

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Shadowplay: Darkness Incarnate mobil oyunu, bulmacaları çözerek ve gizli objeleri bularak amacınıza ulaşacağınız bir tür aksiyon oyunudur.
  • Storm of Darkness

    Storm of Darkness düşük sistem özelliklerine sahip Android cihazlarda da çalışabilen bir FPS oyunudur
  • Glory Warrior: Lord of Darkness

    Glory Warrior: Lord of Darkness bolca aksiyon içeren bir mobil RPG oyunudur
  • Blade Reborn

    Evrenimizin üstüne karanlık yükseliyor, silahlarını al ve iyilik için savaş.
  • Shaq Fu: A Legend Reborn

    Efsane basketbol oyuncusu Shaq, iblislerle karşı karşıya