Dash Tag-Fun Endless Runner

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
68 TOPLAM İNDİRME
43 MB DOSYA BOYUTU

Zorlu parkurlarda yarışabileceğiniz, sevimli hayvan karakterlerinin yer aldığı eğlenceli bir oyundur.

Mobil platformda klasik oyun kategorisinde yer alan ve ücretsiz olarak sunulan Dash Tag-Fun Endless Runner, sevimli hayvan figürleri ile birlikte keyifle oynayabileceğiniz eşsiz bir oyundur.

Kaliteli grafik tasarımı ve etkileyici ses efektleri ile güçlendirilmiş bu oyunda amaç, engellerle dolu parkurlarda seçtiğiniz hayvan karakteri ile hızla ilerleyerek altın toplamaktır. En sevdiğiniz hayvanı seçebilir ve peşinizdeki pandadan kaçarak hedefe ulaşabilirsiniz. Parkurlardan toplayacağınız puanlar sayesinde farklı figürlerin ve bölümlerin kilidini açabilirsiniz.

Oyun içersinde kedi, tavşan, kurbağa ve daha birçok farklı hayvan karakteri yer almaktadır. Birbirinden zorlu onlarca yarış parkuru ve bölüm bulunmaktadır. Ayrıca parkurlarda ilerlerken, kısa süreliğine kullanabileceğiniz özel güç kıyafetlerine de ulaşabilirsiniz.

Ormanlık alanlarda çeşitli engellerden ve tuzaklardan kurtulup, peşinizdeki pandayı atlatarak hedefe doğru hızla ilerleyerek altınlar toplayabileceğiniz ve farklı hayvan figürleri ile keyifle oynayabileceğiniz benzersiz bir oyun sizleri bekliyor. Android ve İOS işlemcili cihazlarda sorunsuz bir şekilde çalışan ve 500 binden fazla oyuncu kitlesine sahip olan Dash Tag-Fun Endless Runner, eğlenceli dakikalar geçirebileceğiniz kaliteli bir oyun olarak dikkat çekiyor.

Doğukan Çağlakpınar

Dash Tag-Fun Endless Runner

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
5 TOPLAM İNDİRME
358.9 MB DOSYA BOYUTU

Zorlu parkurlarda yarışabileceğiniz, sevimli hayvan karakterlerinin yer aldığı eğlenceli bir oyundur.

Android ve İOS sürümleri ile her iki platformdan da ulaşabileceğiniz Dash Tag-Fun Endless Runner, hiçbir ücret ödemeden indirebileceğiniz ve sevimli hayvan figürleri ile eğlenceye doyabileceğiniz kaliteli bir oyun olarak öne çıkıyor.

Etkileyici görüntü grafikleri ve eğlenceli müzikleri ile oyunculara farklı bir deneyim sunan bu oyunda yapmanız gereken, onlarca farklı hayvan karakterinden birisini seçmek ve engellerle dolu parkurlarda ilerleyerek puanlar toplamaktır. Peşinizde sizi kovalayan sinirli bir panda ve parkurlarda sizi bekleyen çeşitli tuzaklar bulunmaktadır. Zıplama ve eğilme hareketleriyle pandayı atlatmalı ve engelleri aşarak hedefe ulaşmalısınız.

Oyun içerisinde birbirinden sevimli onlarca farklı hayvan figürü yer almaktadır. Kedi, kurbağa, tavşan, köpek ve daha birçok farklı karakterden dilediğinizi seçebilir ve yarışa başlayabilirsiniz. Parkurlarda ilerlerken karşınıza çıkabilecek özel güçlere sahip kıyafetler bulunmaktadır. Bu kıyafetleri giyerek uçabilir ya da yükseklere zıplayabilirsiniz. Bu sayede zorlu bölümleri kolaylıkla geçebilirsiniz.

Yüz binlerce oyun tutkunu tarafından tercih edilen ve klasik oyunlar arasında yer alan Dash Tag-Fun Endless Runner, her geçen gün daha fazla kişinin ilgisini çeken eğlenceli bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Stickman Dash Runner

    Engellerden kaçın ve puanları toplayın.
  • Fun Fishing:My Pet

    Balık tutmaya çalışacağız.
  • Fun Run 3: Arena

    Tempolu bir oynanışa hazır olun.
  • Make It Rain: The Love of Money - Fun & Addicting

    Mobil cihazımızda stres atacağız.
  • Snow Queen: Frozen Fun Run

    Tempolu bir şekilde koşarak 40 farklı seviyeyi tamamlamaya çalışacağız.
  • Dreaming Dash

    Sevimli hayvanlar eşliğinde engeller ve tuzakların arasında ilerlemeniz gereken keyif verici bir oyundur.
  • Dumb Ways to Dash!

    Dumb Ways to Dash! Android İndir: Popüler serinin yeni oyununda yarışıyoruz.
  • Fun Flight

    Oyuncular galaksiler arası yolculuk yapacaklar.