Dash Valley

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
37 TOPLAM İNDİRME
53 MB DOSYA BOYUTU

Harika deneyim sunan bir mobil beceri oyunu

Dash Valley, Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebileceğiniz harika bir mobil beceri oyunu olarak dikkatimizi çekiyor. Platform oyunu oynamayı sevenlerin beğenerek oynayabileceğini düşündüğüm Dash Valley'de engellerden kaçarak platformlar arasında ilerlemeye çalışıyorsunuz. Oldukça zorlu bir oynanışa sahip olan oyunda yüksek puanlara ulaşmak için mücadele ediyorsunuz. Büyüleyici bir atmosfere sahip olan oyunda blokları geçmeli ve topu en uygun yerlerden geçirmelisiniz. Reflekslerinizi de iyi kullanmanızı gerektiren oyunda harika bir deneyim yaşayabiliyorsunuz. Hoş bir atmosfere sahip olan Dash Valley sizleri bekliyor.

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz oyunda son derece dikkatli olmanız gerekiyor. En uygun zamanda ekrana dokunarak topa yön vermenizi gerektiren oyunda engellerin hepsinden kaçmanız gerekiyor. Eğer bu tarz oyunları seviyorsanız Dash Valley sizleri bekliyor.

Dash Valley oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Dash Valley

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
13 TOPLAM İNDİRME
130 MB DOSYA BOYUTU

Harika deneyim sunan bir beceri oyunu

Dash Valley, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz sürükleyici bir mobil beceri oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz oyunda engellerden kaçmalı ve puanlar toplamalısınız. Arkadaşlarınıza da meydan okuyabileceğiniz oyunda tüm bölümleri geçmek için mücadele ediyorsunuz. Sürükleyiciliğiyle de dikkatimizi çeken oyunda büyüleyici bir atmosfer yer alıyor. Platform oyunu sevenlerin de büyük bir beğeni ile oynayabileceğini düşündüğüm oyunda blokların arasında ilerlemeye çalışıyorsunuz. Reflekslerinizi iyi kullanmanız gereken Dash Valley oyununu sakın kaçırmayın.

Oldukça zorlu bir oynanışa sahip olan oyunda yüksek puanlara ulaşmak için mücadele ediyorsunuz. En uygun zamanda ekrana dokunarak topa yön vermenizi gerektiren oyunda engellerin hepsinden kaçmanız gerekiyor. Eğer bu tarz oyunları seviyorsanız Dash Valley sizleri bekliyor.

Dash Valley oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Cubiti Dash 'n' Dodge

    Eşsiz deneyim sunan bir beceri oyunu
  • Gobble Dash

    Harika deneyim sunan bir beceri oyunu
  • Rocket Valley Tycoon

    Eşsiz deneyim sunan bir strateji oyunu
  • Dash Ball

    Zevkli kurgusu ve sürükleyici atmosferiyle harika bir mobil oyun
  • Rollercoaster Dash

    Zevkli deneyim sunan bir beceri oyunu
  • Dumb Ways to Dash!

    Dumb Ways to Dash! Android İndir: Popüler serinin yeni oyununda yarışıyoruz.
  • Stickman Dash Runner

    Engellerden kaçın ve puanları toplayın.
  • Nindash: Skull Valley

    Hayatta kalmak istiyorsanız reflekslerinizi coşturmalısınız.