Dawn of the Dragons

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
4 TOPLAM İNDİRME
25 MB DOSYA BOYUTU

Dev ejderhalarla mücadele ederek aksiyon dolu RPG savaşları yapacağınız sürükleyici bir oyundur.

Hem Android hem de iOS sürümleri ile iki farklı platformdan oyun severlerin hizmetine sunulan ve oldukça geniş bir oyuncu kitlesi tarafından tercih edilen Dawn of the Dragons, dev ejderha ordusuna karşı mücadele ederek aksiyon dolu analar geçireceğiniz ve nefes kesen RPG savaşlarına katılacağınız sıra dışı bir oyundur.

Etkileyici grafikleri ve çarpıcı animasyonları ile dikkat çeken bu oyunda amaç, farklı özelliklere sahip savaşçılarda yararlanarak dev ejderhaları, kurt adamları, ilginç yaratıkları ve canavarları alt ederek görevleri tamamlamaktır. Ejderha ordusu tarafından istila edilen bir kentte halkın kurtarıcısı olarak görev yapacak ve aksiyon dolu savaşlara katılacaksınız. Seviye atladıkça yeni askerler ve silahların kilidini açabilirsiniz. Ayrıca topladığınız ganimetleri kullanarak askerlerinizin özelliklerini geliştirebilir ve yeni güçler tanımlayabilirsiniz. Bu sayede rakiplerinize karşı daha dirençli bir ordu kurabilir ve ejderha ordusunu def ederek halkı bu tehlikeden kurtarabilirisiniz.

Rol oyunları arasında kendisine yer bulan ve ücretsiz olarak hizmete sunulan Dawn of the Dragons, sürükleyici özelliği ile sıkılmadan oynayacağınız kaliteli bir yapımdır.

Doğukan Çağlakpınar

Dawn of the Dragons

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
71.4 MB DOSYA BOYUTU

Dev ejderhalarla mücadele ederek aksiyon dolu RPG savaşları yapacağınız sürükleyici bir oyundur.

Dev ejderhalara ve kutra damlara karşı mücadele ederek aksiyon dolu anlar geçireceğiniz ve güçlü bir ordu kurarak rakiplerinize meydan okuyacağınız Dawn of the Dragons, rol oyunları kategorisinde bulunan ve 1 milyondan fazla oyun sever tarafından keyifle oynanan eşsiz bir yapımdır.

Çarpıcı grafikleri ve etkileyici savaş sahneleri ile oyunculara sıra dışı bir deneyim sunan bu oyunda yapmanız gereken, farklı özelliklere ve ölümcül silahlara sahip onlarca savaş kahramanı arasından doğru seçimlerde bulunarak güçlü bir ordu kurmak ve ejderha ordusuyla savaşarak ganimet kazanmaktır.

Dev ejderhalar, kurt adamlar, canavarlar ve ilginç yaratıklar tarafından istila edilen büyük bir kente yolculuk yaparak halkı bu tehlikeden kurtarmak için mücadele etmelisiniz. Seviye atladıkça askerlerinizin özel güçlerini geliştirebilir ve yeni donanımlar ekleyebilirsiniz. Ayrıca altın karşılığında farklı savaşçıların kilidini açabilir ve rakiplerinize karşı saha dirençli bir yapı kazanabilirsiniz.

Android ve iOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlardan kolaylıkla erişebileceğiniz ve ücretsiz olarak oynayabileceğiniz Dawn of the Dragons, sürükleyici özelliği ile bağımlısı olacağınız eşsiz bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Hidden Expedition: Dawn of Prosperity

    Deprem araştırmaları yapabileceğiniz macera dolu bir oyun olarak göze çarpıyor.
  • Christmas Stories: The Gift of the Magi

    Farklı mekanlarda gizli nesnelerin izini sürebileceğiniz macera dolu bir oyundur.
  • Ms. Holmes: The Monster of the Baskervilles

    Konaktaki gizemleri araştıracağız.
  • Royal Detective: Legend of the Golem

    Taş yaratıklara karşı mücadele edeceğiniz macera dolu bir oyun olarak dikkat çekiyor.
  • Chimeras: The Signs of Prophecy

    Doğaüstü olayların ve esrarengiz cinayetlerin yer aldığı macera dolu bir oyun olarak göze çarpıyor.
  • Mystery of the Ancients Deadly Cold

    Sırlarla dolu mekanlarda kayıp eşyaların izini sürebileceğiniz macera dolu bir oyundur.
  • The Emerald Maiden: Symphony of Dreams

    Kayıp nesneleri bularak gizemli bir dünyada macera dolu anlar yaşayabileceğiniz kaliteli bir oyundur.
  • Hidden Expedition: The Fountain of Youth

    Arkeoloji müzesinden kaybolan eşyaların izini sürebileceğiniz macera dolu bir oyundur.