Day Off

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
31 MB DOSYA BOYUTU

Ofis sandalyesi ile macera dolu bir yolculuğa çıkacağınız sürükleyici bir oyundur.

Tekerlekli ofis koltuğu ile uzun soluklu bir maceraya atılan çılgın karakteri kontrol ederek zorlu parkurlarda yarışacağınız ve rekor kırmak için mücadele edeceğiniz Day Off, Android ve İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlardan kolaylıkla erişeceğiniz ve sürükleyici özelliği ile sıkılmadan oynayabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Basit grafikleri ve komik animasyonları ile dikkat çeken bu oyunda yapmanız gereken tek şey, sandalye aracılığı ile farklı mekanlarda ilerleyerek engelleri aşmak ve parkurlarda bulunan çeşitli görevleri tamamlayarak seviye atlamaktır.

Ofis koltuğunda oturan çılgın karakteri hızla sürerek hedefe doğru yol almalı ve mini oyunlar oynayarak ekstra puan toplamalısınız. Tekerlekli sandalye ile hız rekorları kırmak için mücadele etmeli ve dünya sıralamasında adınızı zirveye yazdırmalısınız. Farklı konusu ve stres giderici özelliği ile oyunculara benzersiz bir deneyim yaşatan sürükleyici bir oyun sizleri bekliyor.

Mobil platformda klasik oyunlar kategorisinde yer alan ve ücretsiz olarak sunulan Day Off, zorlu parkurlarda yarışarak eğlenceli anlar geçireceğiniz sıra dışı bir mobil oyun olarak ön plana çıkmaktadır.

Doğukan Çağlakpınar

Day Off

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
2 TOPLAM İNDİRME
41 MB DOSYA BOYUTU

Ofis sandalyesi ile macera dolu bir yolculuğa çıkacağınız sürükleyici bir oyundur.

Ofis koltuğunda uzun bir yolculuğa çıkan ve çeşitli engellerle donatılmış zorlu parkurlarda ilerleyerek macera dolu anlar geçiren çılgın bir karakteri kontrol ederek eğlenceye doyacağınız Day Off, mobil platformda klasik oyunlar arasında yerini alan ve ücretsiz olarak hizmet veren ilginç bir oyudur.

Basit ama bir o kadarda kaliteli grafikleri ve efektleri ile dikkat çeken bu oyunda amaç, tatil gününü heyecan verici bir yolculuk yaparak değerlendiren çılgın çalışanı kontrol ederek zorlu parkurlarda yarışmak ve mini görevler yaparak puan toplamaktır.

Ofis koltuğu üzerinde hızla ilerleyerek engelleri aşmalı ve bölümlerde yer alan ekstra oyunları oynayarak çeşitli ödüller kazanmalısınız. Hızla sandalye üzerinde ilerleyerek yeni rekorlar kırmalı ve farklı bölümlerin kilidini açmalısınız. Sürükleyici özelliği ve ilginç konusu ile oyunculara eşsiz bir deneyim sunan sıra dışı bir yapım sizleri bekliyor.

Hem Android, hem de İOS sürümleri ile iki farklı platformdan oyun severlerin hizmetine sunulan Day Off, oldukça geniş bir oyuncu kitlesi tarafından keyifle oynanan kaliteli bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Heads Off

    Farklı insan kafalarını kullanarak ürpertici mekanlarda yarışabileceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Off the Record: Linden Shades

    Perilerin var olduğu ürkütücü mekanlarda gizli nesnelere ulaşabileceğiniz sıra dışı bir oyundur.
  • Farm Zoo: Happy Day in Animal Village

    Kasabanın yönetimini alacağız.
  • Last Day to Survive- FREE Zombie Survival Game

    Zombileri etkisiz hale getireceğiz.
  • Virtual Families: Cook Off

    Farklı zorluklara sahip yemekler yapacağız.
  • Juicy Match 3: Jam Day

    Koca ayı ve maşa karakterleriyle eğlenceli bir yolculuğa çıkacağınız eşsiz bir oyundur.
  • Mad Day 2: Shoot the Aliens

    Dünyayı istila etmeye çalışan uzaylılara karşı savaşacağız.
  • Off Record: Art of Deception

    Esrarengiz bir şekilde ortadan kaybolan insanların izini sürebileceğiniz sıra dışı bir oyundur.