Dead Reckoning: Death Between the Lines

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
19 MB DOSYA BOYUTU

Gizemli evlerde işlenmiş farklı cinayetleri araştırarak katillerin izini sürebileceğiniz macera dolu bir oyundur.

Mobil platformda klasik oyunlar arasında kendisine yer bulan ve oldukça geniş bir oyuncu kitlesine hitap eden Dead Reckoning: Death Between the Lines, macera dolu bir serüvene atılarak sır dolu cinayetleri aydınlatabileceğiniz sıra dışı bir oyundur.

Etkileyici grafikleri ve ürpertici müzikleri ile dikkat çeken bu oyunda amaç, esrarengiz olayları açığa çıkartarak sırlarını çözmek ve ipuçları toplayarak gizli nesneleri bulmaktır. Oyunda, ünlü yazarların kitaplarındaki kahramanların esrarengiz bir şekilde öldürülmesinden bahsediliyor. Size verilen komutları uygulayarak cinayetleri araştırabilir ve topladığınız ipuçlarını takip ederek katillerin izini sürebilirsiniz. Maceraya doyabileceğiniz ve sıkılmadan oynayabileceğiniz eğlenceli bir oyun sizleri bekliyor.

Oyunda binlerce gizli nesne ve onlarca şüpheli karakter yer almaktadır. Ayrıca katillerin izini sürebilmeniz için birçok ipucu bulunmaktadır. Bulmacalar çözerek ve eşleştirmeler yaparak ipuçlarına sahip olabilirsiniz. Bu sayede katilleri yakalayabilir ve seviye atlayabilirsiniz.

Android ve İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlardan kolaylıkla ulaşabileceğiniz ve sürükleyici özelliği sayesinden bağımlısı olabileceğiniz Dead Reckoning: Death Between the Lines, kaliteli bir oyun olarak öne çıkıyor.

Doğukan Çağlakpınar

Dead Reckoning: Death Between the Lines

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
910.8 MB DOSYA BOYUTU

Gizemli evlerde işlenmiş farklı cinayetleri araştırarak katillerin izini sürebileceğiniz macera dolu bir oyundur.

Hem Android, hem de İOS sürümleri ile iki farklı platformda oyun severlere hizmet veren ve binlerce oyuncu tarafından tercih edilen Dead Reckoning: Death Between the Lines, sır dolu cinayetleri araştırarak arkasında kimlerin parmağının olduğunu bulabilir ve macera dolu bir serüvene atılabilirsiniz.

Gerçekçi karakterler ve kaliteli ses efektleri ile donatılmış bu oyunda yapmanız gereken, gizem dolu mekanlarda korkunç cinayetleri incelemek ve katillerin izini sürmektir. Oyunda, farklı yazarlar tarafından yazılan kitapların içinde yer alan kahramanlar tek tek öldürülmekte ve katilin kim olduğu bilinememektedir. Size verilen görevleri dizisini başarılı bir şekilde uygulamalı ve ipucu toplayarak cinayetleri aydınlatmalısınız. Sürükleyici özelliği sayesinde sıkılmadan oynayabileceğiniz ve yeni deneyimler kazanabileceğiniz eğlenceli bir oyun sizleri bekliyor.

bölümlerde ipucu toplayabileceğiniz onlarca farklı bulmaca ve eşleştirme oyunları bulunmaktadır. Bu oyunları oynayarak çeşitli ödüller kazanabilir ve seviye atlayabilirsiniz.

Mobil oyunlar arasında klasik kategoride yer alan Dead Reckoning: Death Between the Lines, geniş oyuncu kitlesi ile dikkat çeken sıra dışı bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Dead Reckoning: Brassfield Manor

    Sır dolu cinayetleri araştırabileceğiniz eşsiz bir dedektiflik oyunu olarak öne çıkıyor.
  • Dead Reckoning: Snowbird's Creek

    Büyük bir projeyi sabote edenlerin peşine düşerek türlü maceralara atılabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • The Crossing Dead

    Zombi istilasına uğrayan bir şehri kurtarmak için mücadele edeceğiniz macera dolu bir oyundur.
  • Haunted Hotel: Death Sentence

    Ürpertici bir otelde gizemli olayları araştırabileceğiniz macera dolu bir oyundur.
  • EverRun: The Horse Guardians

    At yetiştireceğiz.
  • Labyrinths of the World: Changing the Past

    Geçmiş zamana giderek sırlarla dolu evlerde gezerek dedektiflik yapabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • Mystery of the Ancients: The Sealed and Forgotten

    Esrarengiz olayları çözerek sır dolu cinayetleri açığa çıkartabileceğiniz macera dolu bir oyundur.
  • Dark Parables: The Thief and the Tinderbox

    Esrarengiz yangınların ve sır dolu olayların nedenlerini araştırabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.