Death Coming

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
33 TOPLAM İNDİRME

Keyifli anlar geçirebileceğiniz harika bir strateji oyunu

Death Coming, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir mobil strateji oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Zorlu görevlerin ve ölüm tehlikesi yüksek sahnelerin yer aldığı bir oyun olarak dikkat çeken Death Coming beğenerek oynayabileceğiniz bir oyun diyebilirim.

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli ve sürükleyici bir mobil strateji oyunu olarak dikkatimizi çeken Death Coming, hedefleri yok edip zorlu görevleri tamamlamaya çalıştığınız bir oyundur. Oyunda birbirinden zorlu görevleri tamamlıyor ve hayatta kalmaya çalışıyorsunuz. Sıradışı bir puzzle oyunu olarak nitelendirebileceğim oyunda işiniz oldukça zor. Son derece dikkatli olmanız gereken oyunda becerilerinizi de sınayabiliyorsunuz. Kendine has özelliklere sahip olan oyunda ölüm tuzakları kuruyor ve kurbanlarınızı alt ediyorsunuz. Yapay zekaya sahip olan karakterlerin de yer aldığı oyunda eşsiz bir deneyim yaşayabiliyorsunuz. Basit oynanışı ve kolay kontrolleriyle de ön plana çıkan Death Coming, sizleri bekliyor. Kaliteli görselleri ve piksel grafikleriyle de dikkat çeken Death Coming sizleri bekliyor.

Death Coming oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Death Coming

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
11 TOPLAM İNDİRME
214 MB DOSYA BOYUTU

Farklı yapısı ve sürükleyici atmosferiyle eşsiz bir strateji oyunu

Death Coming, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz keyifli ve sürükleyici bir stratehi oyunu olarak dikkatimizi çekiyor. Zorlu bölümleriyle karşımıza çıkan oyunda yeteneklerinizi sergiliyorsunuz.

Birbirinden zorlu ve eğlenceli görevleriyle karşımıza çıkan bir strateji oyunu olan Death Coming, farklı bulmacaları çözerek ilerlediğiniz bir oyundur. Komik öykülerin ve bağımlıllık yapıcı etkinin yer aldığı oyunda insanlara tuzaklar kurarak ruhlarını topluyor ve puanlar kazanıyorsunuz. Eşsiz bir deneyim yaşayabileceğiniz oyunda işiniz oldukça zor. Hedefleri yok edip zorlu görevleri tamamlananız gereken oyunda stratejik hamleler yapıyor ve hayatta kalmaya çalışıyorsunuz. Piksel tarz grafikleri ve sıradışı mekanikleriyle mutlaka denemeniz gereken bir oyun olduğunu da söyleyebilirim. Eşsiz bir deneyim yaşayabileceğiniz Death Coming, sizleri bekliyor. Basit oynanışı ve kolay kontrolleriyle de ön plana çıkan Death Coming sizleri bekliyor. Eğer bu tarz bir oyun arayışınız varsa Death Coming'i mutlaka denemelisiniz.

Death Coming oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Iron Throne

    Gelmiş geçmiş en iyi mobil MMO strateji oyunu
  • Revolve8

    SEGA'dan gerçek zamanlı strateji oyunu
  • Command & Conquer: Rivals

    Yılların eskitemediği strateji oyunu Command & Conquer mobilde!
  • Castle Siege

    Düşman kulelerini yıkın!
  • Champion Strike

    Şampiyonunuzu kartlarla güçlendirin, Arenanın hakimi olun!
  • Sea Fortress

    Batar ya da yüzersiniz! Seçim sizin.
  • Dota Underlords

    Dota Underlords mobile geldi! Android'deki en iyi auto chess oyunu
  • Teamfight Tactics

    Teamfight Tactics APK, League of Legends oyunu geliştiricilerinin PvP strateji oyunu.