Decurse-A New Magic Farming Game

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
6 TOPLAM İNDİRME
69 MB DOSYA BOYUTU

Sıra dışı bir köy inşa edebileceğiniz ve çeşitli tarım ürünleri üreterek para kazanabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Hem Android, hem de İOS sürümleri ile her iki platformda da ücretsiz olarak hizmet veren Decurse-A New Magic Farming Game, evler tasarlayabileceğiniz ve bahçenizde rengarenk çiçekler yetiştirebileceğiniz sıra dışı bir oyundur.

Etkileyici grafikleri ve ses efektleri ile dikkat çeken bu oyunda amaç, köyünüzü istediğiniz gibi düzenleyerek yeni binalar ve bahçeler inşa etmektir. Üzerine karabulutların çöktüğü büyülü bir köyde bütün olumsuzlukları gidermeli ve köylüler için yeni evler yapmalısınız. Her şeyi en ince ayrıntısına kadar dekore edebilir ve eşsiz bir köy oluşturabilirsiniz.

Çeşitli meyveler ve sebzeler yetiştirerek kazanç sağlayabilir ve çiçeklerle köyünüzü süsleyebilirsiniz. Size verilen görevleri yerine getirerek altın ve elmas toplayabilirsiniz. Ayrıca ürettiğiniz ürünleri satarak para kazanabilirsiniz. Bu sayede seviye atlayabilir ve onlarca farklı objenin kilidini açabilirsiniz.

Mobil oyunlar arasında klasik kategoride kendisine yer bulan ve bir milyondan fazla oyun tutkunu tarafından keyifle oynan Decurse-A New Magic Farming Game, hayalinizdeki köyü inşa edebileceğiniz ve eğlenceli anlar yaşayabileceğiniz kaliteli bir oyun olarak ön plana çıkıyor.

Doğukan Çağlakpınar

Decurse-A New Magic Farming Game

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
6 TOPLAM İNDİRME
349.3 MB DOSYA BOYUTU

Sıra dışı bir köy inşa edebileceğiniz ve çeşitli tarım ürünleri üreterek para kazanabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Mobil platformda klasik oyunlar arasında yer alan ve ücretsiz olarak oyun severlerin hizmetine sunulan Decurse-A New Magic Farming Game, farklı karakterleri yöneterek eşsiz bir köy inşa edebileceğiniz ve kaynak üretimi yapabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Göz alıcı efektler ve keyif verici müzikler ile donatılmış bu oyunda yapmanız gereken, büyü yapılmış bir köyde olumsuz havayı yok ederek köy halkını mutlu etmek ve farklı binalar inşa ederek köye eski ihtişamını tekrar kazandırmaktır. Köyde yeni evler yaparak iç ve dış dekorasyonlarını yapabilirsiniz. Ayrıca tarım ve hayvancılıkla uğraşarak kazanç sağlayabilirsiniz. Sürükleyici özelliği ile sıkılmadan oynayabileceğiniz eşsiz bir oyun sizleri bekliyor.

Meyve ve sebzeler yetiştirerek halka pazarlayabilirsiniz. Rengarenk çiçeklerin olduğu bahçeler kurabilir ve köyü güzelleştirebilirsiniz. Size verilen görevleri tamamlayarak köyü sürekli geliştirebilir ve seviye atlayabilirisiniz. Böylece yeni bölümlerin ve objelerin kilidini açabilirsiniz.

Android ve İOS işletim sistemine sahip tüm cihazlarda sorunsuz bir şekilde çalışan Decurse-A New Magic Farming Game, geniş oyuncu kitlesine sahip sıra dışı bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Decurse - Magical Farming Game

    Renkli ve eğlenceli bir çiftlik oyunu
  • Backyard Bash: New Match 3 Pet Game

    Eşleştirme bulmacaları çözerek hayalinizdeki çiftliği inşa edebileceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Magic City

    Büyüleyici bir köy inşa edebileceğiniz eğlenceli bir oyun olarak göze çarpıyor.
  • Munchkin Match: Magic Home Building

    Eşleştirme yaparak hayalinizdeki evi tasarlayabileceğiniz eğlenceli bir oyun olarak öne çıkıyor.
  • Idle Magic

    Birbirinden güçlü yüzlerce askeri ordunuza katabileceğiniz ve aksiyon dolu savaşlar yapabileceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Idle Clicker Business Farming Game

    Kendi çiftliğinizi kurarak tarım ve besicilik yapabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • Animal Farming Simulator

    Çiftçilik yapacağız.
  • Cook It! Chef Restaurant Cooking Game

    Yemek yapacağız.