Defend The Bunker

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
26 TOPLAM İNDİRME
9.9 MB DOSYA BOYUTU

Sayısız savaş aletini kullanabileceğiniz ve aksiyon dolu savaşlara katılabileceğiniz kaliteli bir oyundur.

Savunma savaşları yapabileceğiniz ve aksiyona doyabileceğiniz Defend The Bunker, Android ve İOS sürümleri ile her iki platformda da rahatlıkla oynayabileceğiniz sıra dışı bir savaş oyunudur.

Etkileyici savaş temaları ve müzikleri ile eşsiz bir deneyim sunan bu oyunda amaç, farklı silah ve savaş aletlerini kullanarak düşmanları yok etmektir. Kendinizi savunurken kullanabileceğiniz tanklar, savaş uçakları ve helikopterleri, bombacı kuleler, füzeler, alev topu fırlatan silahlar ve daha birçok farklı savaş aleti oyun içerisinde yer almaktadır. Oyun, toplamda 7 farklı savaş haritası ve 30 zorlu bölümden oluşmaktadır. Ayrıca savaşların yapıldığı birbirinden etkileyici 4 farklı tema bulunmaktadır.

Aksiyon ve macera dolu savaşlar yaparak sıkılmadan oynayabileceğiniz eşsiz bir oyun sizleri bekliyor. Güçlü silahlar ve çeşitli savaş aletlerinden yararlanarak düşmana karşı kendinizi savunmalı ve savaşlardan galip ayrılmalısınız. Seviye atladıkça farklı silahların kilidini açabilir ve düşmanlarınıza karşı daha güçlü bir hale gelebilirsiniz.

Tamamen ücretsiz olan ve bir milyondan fazla aksiyon tutkunu tarafından oynanan Defend The Bunker, onlarca farklı savaş aletini kullanma fırsatı yakalayabileceğiniz kaliteli savaş oyunu olarak göze çarpıyor.

Doğukan Çağlakpınar

Defend The Bunker

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
55.3 MB DOSYA BOYUTU

Sayısız savaş aletini kullanabileceğiniz ve aksiyon dolu savaşlara katılabileceğiniz kaliteli bir oyundur.

Aksiyon ve macera dolu savaşların sahne aldığı Defend The Bunker, ücretsiz olarak sunulan ve milyonlarca kişi tarafından keyifle oynanan eşsiz bir savaş oyunudur.

Güçlü silahlar ve onlarca farklı savaş aletinden faydalanarak kendinizi savunabileceğiniz bu oyunda amaç, düşman birliklerini tespit ederek yok etmek ve savaş haritasında emin adımlarla ilerlemektir. Saldırıdan daha çok savunma ağırlıklı stratejilerin ön plana çıktığı bir oyundur. Düşmanlarınızın saldırıya geçmesini beklemeli ve doğru hamleler yaparak onları etkisiz hale getirmelisiniz. Böylece seviye atlayabilir ve sonraki bölümlere ulaşabilirsiniz.

Oyun içerisinde tanklar, füze fırlatıcılar, uçak savarlar, alev silahları, bombalama kuleleri, savaş uçakları ve daha birçok güçlü savaş aleti yer almaktadır. Farklı savaş haritaları ve birbirinden zorlu onlarca bölüm bulunmaktadır. Savaşlardan başarılı sonuçlar elde ederek size verilen görevleri tamamlayabilir ve sonraki bölümlere geçebilirsiniz. Ayrıca yeni silahların kilidini açabilir ve daha da güçlenebilirsiniz.

Android ve İOS işlemciye sahip tüm cihazlarda keyifle oynayabileceğiniz ve aksiyona doyabileceğiniz Defend The Bunker, eşsiz savaşlar yapabileceğiniz popüler bir oyun olarak ön plana çıkmaktadır.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • EverRun: The Horse Guardians

    At yetiştireceğiz.
  • Labyrinths of the World: Changing the Past

    Geçmiş zamana giderek sırlarla dolu evlerde gezerek dedektiflik yapabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • Dark Parables: The Thief and the Tinderbox

    Esrarengiz yangınların ve sır dolu olayların nedenlerini araştırabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • Mystery of the Ancients: The Sealed and Forgotten

    Esrarengiz olayları çözerek sır dolu cinayetleri açığa çıkartabileceğiniz macera dolu bir oyundur.
  • Pawn Stars: The Game

    Antika eşyalar satın alacağız.
  • The Catapult 2

    Düşmanları mancınık atışları ile yok edeceğiz.
  • Hidden Object - Dark Realm: Lord of the Winds

    Gizli nesneleri bulmak içi çeşitli bulmacalar çözebileceğiniz eğlenceli bir oyun olarak göze çarpıyor.
  • Amaranthine Voyage: Legacy of the Guardians

    Büyüleyici bir ülkede macera dolu serüvenlere atılabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.