Dentist Bling

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
56 TOPLAM İNDİRME

Diş ağrısı olan insanları mutlu edebilir misin?

Doktor olmak zor olabilir ama diş hekimi olmak hiç bu kadar eğlenceli ve rahatlatıcı olmamıştı. Cerrahi simülatörüne hazırlan. Hastalarını tedavi et, dolgu yap ve plak temizle. Çürüyen dişleri çek ve yerlerine yepyeni parlak dişler yerleştir.

Oyuncular, hastaların beklediği doktor ofisine transfer edilecek. Dişler tedavi edilecek, dolguları koyulacak, diş telleri takılacak ve çok daha fazlasını yapacaklar. Etkileşimli ortam, onların doğru ve sadece doğru olmalarını gerektirir. Aksi takdirde müşteriniz hem süreçten hem de sonuçtan memnun olmayacak.

Ayrıca hem bu doktorun hem de kliniğinin itibarı için çok kötü. Yani sadece profesyonellik ve gereksiz acıların olmaması onları büyük bir isim haline getirecek. Ne yaparsan yap, insanları gülümsetmeyi başar. 

Ömer Dursun

Dentist Bling

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
4 TOPLAM İNDİRME

Diş ağrısı olan insanları mutlu edebilir misin?

Doktor olmak zor olabilir ama diş hekimi olmak hiç bu kadar eğlenceli ve rahatlatıcı olmamıştı. Cerrahi simülatörüne hazırlan. Hastalarını tedavi et, dolgu yap ve plak temizle.

Çürüyen dişleri çek ve yerlerine yepyeni parlak dişler yerleştir. Pis mikropları öldür ve diş teli tak. Evet, hastaların tellere bayılıyor. Bu arada özel pırlanta tedavini de yapmayı unutma. Etkileşimli ortam, onların doğru ve sadece doğru olmalarını gerektirir.

Ayrıca hem bu doktorun hem de kliniğinin itibarı oldukça kötü durumda. Yani sadece profesyonelliğin ve gereksiz acıların olmaması onları büyük bir isim haline getirecek. Ne yaparsan yap, insanları gülümsetmeyi başar. 

 

Ömer Dursun

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Bling Crush

    Bling'in zorlu yollardan geçerken bulmacayı çözmesine yardım et.
  • Hotel Dracula

    Android cihazlarınız üzerinden oynayabileceğiniz Hotel Dracula oyunu bir simülasyon oyunudur.
  • Factory Inc. APK

    Factory Inc. APK Android simülasyon oyununda fabrikanın yönetimini ele alıyorsunuz. İşletme yönetimi oyunlarını sevenlere öneririz. Oynaması ücretsiz!
  • Landlord APK

    Landlord APK, Foursquare Swarm ile entegre çalışan finans, ekonomi, iş yönetimi oyunu. Gayrimenkul alıp satma, coin, para üzerine harika bir simülasyon oyunu.
  • Cafeland APK

    Cafeland APK Android oyunda kendi restoranınızı işletiyorsunuz. Restoran oyunu ücretsiz oynanabiliyor.
  • Cinema Tycoon

    Yapabileceğiniz en kaliteli filmleri yapın ve pazarlayın.
  • Comish

    Profesyonel bir borsacı olun ve müşterileriniz paralarını değerlendirin.
  • Cosmos Quest

    Cosmos'u araştır ve insanlığın kökenini bul.